اقتصادی 17:14 - 24 مرداد 1403
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از انتشار اسامی سایت‌ها و آژانس‌های منتخب فروش بلیت پرواز‌های اربعین خبر داد.

اسامی دفاتر و سایت‌های منتخب فروش بلیت پرواز‌های اربعین اعلام شد

جعفر یازرلو  سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه  فروش بلیت پروازهای اربعین از طریق ۲۱  شرکت  هواپیمایی در حال انجام است گفت: با توجه به دستور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و تعیین ۲۴ مردادماه به عنوان شروع بازه فروش بلیت اربعین ۱۴۰۳ همچنین به منظور تسهیل دسترسی زائران به بلیت پروازها، شرکت‌های هواپیمایی موظف هستند تا شنبه ۲۷ مرداد ظرفیت پیش بینی شده خود براساس مجوزهای صادره این سازمان را از طریق کانال های عرضه و فروش تعیین معرفی شده در معرض مشاهده و فروش قرار دهند.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های ارائه شده بعد از شروع بازه اربعین صرفا محدود به پروازهای فوق العاده و برنامه‌ریزی شده در آینده و براساس تقاضای بازار خواهد بود.

او بیان کرد:  سازمان هواپیمایی کشوری آدرس و نحوه فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۳ را اعلام کرده است و افراد به آژانس و سایت های معتبر برای خرید بلیت اقدام کنند.

 دفاتر و سایت‌های منتخب فروش بلیت پرواز‌های اربعین

خبرنگار: محبوبه کباری 

 


12082955
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای ماده ۵۰ در برنامه هفتم یکی از مهم‌ترین بند‌ها در حوزه مسکن کشور است چراکه اجرای این ماده خود زمینه ساز کاهش انحصارگری در بازار مسکن می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امکان احداث و بهره‌برداری از جایگاه‌های عرضه گاز مایع (LPG) برای مصارف سوخت خودرویی در شعاع ۱۰۰ کیلومتری ۸ پالایشگاه کشور فراهم شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: مدیریت آب به معنای استفاده نکردن از آب، تعطیلی الگوی کشت و عدم کاشت نیست، بلکه به معنای استفاده بهینه از منابع آبی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌های اعلام شده در سایت کدال میزان رشد فروش واحد‌های مسکونی نسبت به سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌های اعلام شده در سایت کدال میزان رشد فروش واحد‌های مسکونی نسبت به سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب به‌تدریج در کل کشور جوی آرام و پایدار مستقر می‌ شود که زمینه ساز کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت آلاینده های جوی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن خواهد شد که امیدواریم هرچه سریعتر بازنگری در این طرح صورت گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که محصولات برداشت شده به انبار‌های مسقف انتقال دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که با حمایت رئیس‌جمهور از تولید و موافقت اعضا در جلسه کارگروه بهینه‌سازی مصرف انرژی، برخی صنایع از محدودیت‌های انرژی در آذرماه معاف شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است