اقتصادی 14:20 - 03 آبان 1399

افزایش قیمت کود اوره به دستور وزیر جهاد کشاورزی لغو شد

به گزارش خبرنگار مهر، افزایش قیمت کود اوره که قرار بود از امروز سوم آبان ۱۳۹۹ اجرایی شود به درخواست وزیر جهاد کشاورزی لغو شد.

صبح امروز مشاور عالی نظام صنفی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش ۱۹.۵ درصدی قیمت مصوب کود اوره خبر داده و گفته بود: این افزایش قیمت نهاده تولید در حالی است که دولت حداقلِ قیمت را برای خرید تضمینی محصولات مهم اعلام کرده است.

فرزاد زمانی، در همین زمینه، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به کارگزاران اعلام کرده است: احتراماً به اطلاع می‌رساند موضوع افزایش اندک قیمت کود اوره تا اطلاع ثانوی لغو، لذا نسبت به فروش کود اوره با همان قیمت قبلی (۵۴۵۶۲۵) ریال به ازای هر کیسه ۵۰ کیلوگرمی اقدام نمائید.

در همین زمینه، یک مقام مسئول در شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بنا بر دستور وزیر جهاد کشاورزی افزایش قیمت کود اوره تا اطلاع ثانوی لغو شده است، گفت: دیروز ما به تمام کارگزاری‌ها بحث افزایش قیمت کود اوره را اعلام کرده بودیم که ظهر امروز به دستور وزیر جهاد کشاورزی این مصوبه لغو شد.


10778074
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: فروش قنادی‌ها در مناسبت‌های اخیر نسبت به سال‌های گذشته حدود نصف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران گفت: نوسانات ارز‌های داخلی را علت اصلی افزایش روند افزایشی نرخ طلا می‌دانیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: : ثبت متمرکز صورت‌حساب‌ها و اجرای صورتحساب های الکترونیکی گامی حیاتی برای شفافیت در زنجیره کالا و خدمات به شمار می رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از حفظ تاب‌آوری سد‌های پایتخت در شرایط ششمین خشکسالی پیاپی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عمرانی، زیربنایی و محیط زیست دبیرخانه شورای مناطق آزاد گفت: برای کاهش میزان آلودگی هوا باید یک استراتژی جامع برای حمل و نقل پاک تدوین شود که زمینه ساز زیرساخت‌ها، بهبود کیفیت وسایل نقلیه، و افزایش آگاهی عمومی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس با اشاره به عملکرد سازمان امور مالیاتی گفت: هرچه فرآیند مالیات‌ستانی بر پایه داده‌های دقیق و شفاف انجام شود، اعتماد مردم و مودیان به نظام اقتصادی کشور تقویت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی از افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت انار و ۵۰ درصدی هندوانه نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، با توجه به اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی‌های لازم در عرضه هیچ یک از اقلام شب یلدا کمبودی وجود ندارد که تشدید نظارت‌ها می‌تواند از تخلفات و گران فروشی جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام از توزیع یک میلیون تن نهاده دامی از طریق پشتیبانی امور دام در سامانه بازارگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن‌تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: طی ماه‌های اخیر قیمت شیرخام ناشی از کمبود توزیع نهاده ها، نوسان قیمت ارز و شیوع تب برفکی افزایش داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است