بین‌الملل 21:19 - 21 دی 1403
نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه مدعی شد که انصارالله یمن تاوان حملات خود به اسرائیل را خواهد پرداخت.

نتانیاهو یمن را به پرداخت بهای سنگین تهدید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل پس از حملات موفقیت آمیز یمن به این رژیم شامگاه جمعه مدعی شد که انصارالله یمن تاوان حملات خود به اراضی اشغالی را خواهد پرداخت.

اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حملات ارتش رژیم تروریستی اسرائیل با همراهی آمریکا و انگلیس به مناطقی در اعماق یمن، سواحل غربی و صنعا پایتخت این کشور صورت گرفت.

نتانیاهو در ادامه لفاظی‌های خود ادعا کرد: امروز به اهداف حکومت انصارالله در ساحل غربی و در اعماق آن حمله کردیم. یمن خطری برای اسرائیل و کل منطقه است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادامه داد: ما هدف قرار دادن شهروندان خود را تحمل نخواهیم کرد و در هر مکان و زمانی که لازم باشد با هر طرفی که اسرائیل را تهدید کند، با قاطعیت و قدرت فوق العاده عمل خواهیم کرد.

یسرائیل کاتز وزیر دفاع اسرائیل گفت: حمله امروز ارتش اسرائیل به یمن پیام روشنی به عبدالملک الحوثی، رهبر حوثی‌ها و رهبران حوثی است که هیچ مصونیتی برای هیچکس وجود ندارد. شما را تعقیب می‌کند و زیرساخت‌هایی را که ایجاد کرده‌اید نابود می‌کند و دست دراز اسرائیل به شما خواهد رسید.»

بر اساس گزارش رسانه‌های یمن نیروهای مسلح این کشور دیروز پنجشنبه به اراضی اشغالی حمله کردند. این در حالی است آمریکا، انگلیس و رژیم تروریستی اسرائیل بارها به یمن حمله و سران این کشور را به ترور تهدید کرده‌اند.

منبع: آر تی


12139274
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهاجرین افغانستانی در ایام عزای حسینی گفتند رژیم صهیونیستی جهان اسلام را نشانه گرفته است و در این راه پای آرمان های انقلاب ایستاده اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس مدعی شد آمریکا به حماس اطلاع داده است که در صورت عدم توافق طی آتش‌بس موقت ۶۰ روزه، از تمدید مذاکرات حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که تصمیم ایران برای توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «غیرقابل قبول» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه پنتاگون ارسال برخی موشک‌ها و مهمات به اوکراین را متوقف کرد، روسیه اعلام کرد که این اقدام می‌تواند به پایان سریع‌تر جنگ کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل می‌گوید اقدام ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گیدئون ساعر مدعی شد که اسرائیل در مورد دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن اسرا جدی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که این کشور پس از انتشار خبر تعلیق کمک‌های نظامی ایالات متحده، آماده خرید یا اجاره سیستم‌های دفاع هوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در باکو به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است