برپایی باشکوه راهپیمایی روز قدس در میاندورود

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان میاندورود ارسطو قادری امشب در نشست هماهنگی روز جهانی قدس اظهار داشت: روز قدس یکی از بزرگترین یادگاران امام راحل در سطح جهان است.
وی تقویت اتحاد و همدلی را یکی از رموز موفقیت در هر جامعه دانست و افزود: وظیفه ما است که مردم را برای اتحاد بیشتر به وسط میدان بیاوریم.
فرماندار شهرستان میاندورود تبلیغ این حرکت را از وظایف مسئولان دانست و بیان داشت: حضور مردم در صحنه موجب برقراری امنیت بیشتر برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
این مسئول گرامیداشت روز جهانی قدس امسال را با منویات امام راحل همچنین حمایت و هدایتهای مقام معظم رهبری پرشورتر از همیشه دانست و افزود: این حرکت تاکنون با قدرت ادامه داشته است.
قادری بر همکاری و حمایت همه دستگاههای اجرایی شهرستان برای هرچه باشکوهتر برگزار شدن این مراسم تاکید کرد و در پایان اظهار داشت: حضور همیشگی مردم در راهپیمایی روز قدس و دیگر راهپیماییها همچون خاری بزرگ در چشم دشمنان اسلام است و استفاده از تمام تلاش برای این راهپیمایی اعتقادی و انقلابی ضروری است.
4283449
مهمترین اخبار استانی










