ورزشی 13:53 - 03 بهمن 1399
سرمربیان دو تیم والیبال سپاهان اصفهان و شهداب یزد، بعد از انجام بازی حساس هفته بیست و سوم لیگ در مورد این دیدار صحبت کردند.

محمدی‌راد: با تمرکز بالا والیبال بازی کردم/ عمده‌غیاثی: آماده دیدار با سپاهان نبودیم

به  گزارش ایسنا، در حساس‌ترین بازی هفته بیست و سوم لیگ برتر والیبال مردان ایران، صبح امروز (جمعه) سوم بهمن ۱۳۹۹ تیم‌های سپاهان و شهداب به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه ۳ بر یک به سود شاگردان رحمان محمدی‌راد پایان یافت. با این باخت نخستین شکست شهداب در نیم فصل دوم رقم خورد و سپاهان نیز بدون باخت در نیم فصل دوم به صدرنشینی خود ادامه داد. 

رحمان محمدی‌راد سرمربی سپاهان اصفهان در مورد این‌ بازی و صعود سپاهان به پلی‌آف رقابت‌ها اظهار کرد: واقعا جای خوشحالی دارد که امروز با تمرکز بسیار بالا والیبال بازی کردیم ‌و مقابل تیم متحول شده شهداب به پیروزی رسیدیم.

او افزود: تیم خوب شهداب در نیم فصل دوم واقعا متحول شده و بدون باخت به کار خود ادامه می‌داد که همین موضوع باعث شد با یک انگیزه بالا مقابل آن‌ها حاضر شویم تا نخستین باخت را به این تیم تحمیل کنیم.

سرمربی تیم‌ والیبال سپاهان در ادامه گفت: خوشبختانه امروز تمرکز بالایی داشتیم ‌و امتیازات زیادی را از توپ‌های برگشتی و دفاع به دست آوردیم. واقعا به بازیکنان خودم تبریک می‌گویم که تا این اندازه جنگنده و خوب بازی کردند و جایگاه خود در جدول را حفظ کردیم.

محمد عمده‌غیاثی سرمربی شهداب یزد نیز در مورد این بازی توضیح داد: به هر حال ما با تیم اول جدول بازی داشتیم‌ که امروز هم خیلی خوب بازی کرد. جا دارد این برد را به آن‌ها تبریک بگویم. متاسفانه تمرکز کافی را برای شرکت در این مسابقه نداشتیم.

او ادامه داد: به هر حال بازی امروز به پایان رسید و برای اینکه در دیدارهای بعدی به این مشکل برنخوریم باید فیلم مسابقه را ببینیم اشتباهات و نقاط ضعف خود را آنالیز کنیم. سعی می‌کنیم در ادامه عملکرد بهتری را به نمایش ‌بگذاریم.

انتهای پیام


10915449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم ملی فوتبال ایران به تشریح برنامه این تیم در نوروز ۱۴۰۵ پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس فوتبال ژاپن گفت: سرمربی تیم فوتبال آویسپا باید از بازیکنانی مانند شهاب زاهدی بیشتر استفاده کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال درباره عملکرد نمایندگان کشورمان در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا توضیح داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم خیبر خرم آباد در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ دیدار امشب وارد هفته بیست و دوم می‌شود و تیم پرسپولیس به مصاف تیم خیبر خرم آباد می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گیتی پسند و مس سونگون در هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر فوتسال برابر حریفان خود پیروز شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته چهاردهم لیگ برتر هندبال مردان امروز (پنجشنبه) با برگزاری سه دیدار در اصفهان و کرمان آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در روز‌های اخیر با حواشی گوناگونی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشکاران در ماه رمضان باید برخی نکات را به برنامه خود اضافه کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است