ورزشی 13:53 - 03 بهمن 1399
سرمربیان دو تیم والیبال سپاهان اصفهان و شهداب یزد، بعد از انجام بازی حساس هفته بیست و سوم لیگ در مورد این دیدار صحبت کردند.

محمدی‌راد: با تمرکز بالا والیبال بازی کردم/ عمده‌غیاثی: آماده دیدار با سپاهان نبودیم

به  گزارش ایسنا، در حساس‌ترین بازی هفته بیست و سوم لیگ برتر والیبال مردان ایران، صبح امروز (جمعه) سوم بهمن ۱۳۹۹ تیم‌های سپاهان و شهداب به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه ۳ بر یک به سود شاگردان رحمان محمدی‌راد پایان یافت. با این باخت نخستین شکست شهداب در نیم فصل دوم رقم خورد و سپاهان نیز بدون باخت در نیم فصل دوم به صدرنشینی خود ادامه داد. 

رحمان محمدی‌راد سرمربی سپاهان اصفهان در مورد این‌ بازی و صعود سپاهان به پلی‌آف رقابت‌ها اظهار کرد: واقعا جای خوشحالی دارد که امروز با تمرکز بسیار بالا والیبال بازی کردیم ‌و مقابل تیم متحول شده شهداب به پیروزی رسیدیم.

او افزود: تیم خوب شهداب در نیم فصل دوم واقعا متحول شده و بدون باخت به کار خود ادامه می‌داد که همین موضوع باعث شد با یک انگیزه بالا مقابل آن‌ها حاضر شویم تا نخستین باخت را به این تیم تحمیل کنیم.

سرمربی تیم‌ والیبال سپاهان در ادامه گفت: خوشبختانه امروز تمرکز بالایی داشتیم ‌و امتیازات زیادی را از توپ‌های برگشتی و دفاع به دست آوردیم. واقعا به بازیکنان خودم تبریک می‌گویم که تا این اندازه جنگنده و خوب بازی کردند و جایگاه خود در جدول را حفظ کردیم.

محمد عمده‌غیاثی سرمربی شهداب یزد نیز در مورد این بازی توضیح داد: به هر حال ما با تیم اول جدول بازی داشتیم‌ که امروز هم خیلی خوب بازی کرد. جا دارد این برد را به آن‌ها تبریک بگویم. متاسفانه تمرکز کافی را برای شرکت در این مسابقه نداشتیم.

او ادامه داد: به هر حال بازی امروز به پایان رسید و برای اینکه در دیدارهای بعدی به این مشکل برنخوریم باید فیلم مسابقه را ببینیم اشتباهات و نقاط ضعف خود را آنالیز کنیم. سعی می‌کنیم در ادامه عملکرد بهتری را به نمایش ‌بگذاریم.

انتهای پیام


10915449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به شکست سرخپوشان برابر تیم تراکتور در جام حذفی فوتبال واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بازی تراکتور و پرسپولیس بیانیه داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان ملی پوش تراکتور می‌گوید که شاید سال آینده تصمیمی بگیرم که خیلی‌ها ناراحت شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم فوتبال تراکتور بابت اتفاقات رخ داده در ورزشگاه یادگار امام از پیروانی و کریم باقری عذرخواهی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مطمئنا کسی نگفته بود که به من و کریم باقری در ورزشگاه یادگار تبریز فحاشی کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه شمس آذر قزوین با انتشار پوستری به استقبال رویارویی با تراکتور در جام حذفی فوتبال رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال با پیروزی گیتی پسند و مس سونگون پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: امروز هیجانات زیادی را تجربه کردیم، باید به تیمم تبریک بگویم؛ نشان دادیم تیمی متحد هستیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دو ملی پوش اسکی آلپاین بانوان کشورمان که در اردوی ایتالیا به سر می‌برد، دچار حادثه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بابت حذف از گردونه رقابت‌های جام حذفی ناراحت هستم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است