عراقچی: مذاکره مستقیم با آمریکا مردود است/ تحت فشار مذاکره نمیکنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران امروز-جمعه ۸ فروردینماه- در حاشیه راهپیمایی روز قدس در گفتوگو با شبکه العالم گفت: موضع ما در مذاکرات کاملا روشن است و به هیچ عنوان تحت فشار و تهدید مذاکره نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه مذاکره باید از موضع برابر باشد و بدون فشار صورت گیرد، افزود: مذاکره مستقیم با آمریکا مردود است، اما مذاکرات غیر مستقیم همانطور که در گذشته بوده اکنون هم اگر نیاز باشد انجام خواهد شد.
عراقچی با تاکید بر اینکه هرکسی با زبان تهدید با مردم ایران صحبت کند با همان زبان هم پاسخ میگیرد، گفت: ما در مسیر خود از منطق برخوردار هستیم و آرمانهای مشخصی داریم.
وی با بیان اینکه من فکر نمیکنم این تهدیدات بتواند جنبه عملی و واقعی به خود بگیرد، خاطرنشان کرد: ما برای هر تهدید و همینطور برای دیپلماسی هم آمادگی کامل داریم.
12171569