فرهنگی‌هنری 15:52 - 12 اسفند 1402
سخنگوی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از انتخاب مصلی امام خمینی (ره) به‌عنوان محل برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود

علی رمضانی؛ قائم مقام و سخنگوی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره محل برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بیان کرد: پس از بررسی و بازدید از گزینه‌های موجود برای برگزاری نمایشگاه و ارائه گزارش به شورای سیاست‌گذاری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تصمیم این شورا، مصلی امام خمینی (ره) به عنوان محل برگزاری این دوره از نمایشگاه انتخاب شد.

رمضانی به زمان ثبت‌نام ناشران داخلی و خارجی برای حضور در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز اشاره کرد و گفت: ناشران داخلی و خارجی از امروز (۱۲ اسفند ۱۴۰۲) می‌توانند با مراجعه به سامانه ketab.ir ضوابط و شرایط حضور در این نمایشگاه را مشاهده و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. 

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.


12035390
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انتخابات عراق، با توجه به موقعیت ژئوپلیتیکی این کشور و تنوع قومی مذهبی آن، همواره در کانون توجه رسانه‌های منطقه‌ای و جهانی قرار داشته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در ادامه طرح پخش فیلم‌های دنباله‌دار سینمای جهان، از روز شنبه ۱ آذرماه دو قسمت از «هویت پنهان» را پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در ادامه پخش فیلم‌های دنباله‌دار سینمای جهان، از روز شنبه یک آذرماه دو قسمت از «هویت پنهان» را پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» درمانگر اعتیاد در برنامه «گل یا پوچ» رادیو سلامت، نسبت به افزایش شیوع مصرف ماده مخدر «گُل» به دلیل ساده‌انگاری، قیمت ارزان، دسترسی آسان برای جوانان و سهولت مصرف هشداری جدی داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پاسداری از زبان فارسی، شعار نیست؛ بلکه عمل است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) حال و هوای شبکه‌های تلویزیونی رنگ و بوی فاطمی به خود می‌گیرد و حسینیه‌ای به وسعت ایران در رسانه ملی برپا می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال طنز اجتماعی «میراث» تولید شده در مرکز سیمرغ معاونت سیما، به‌زودی با روایتی تازه از امید، خودباوری و نقش‌آفرینی نهاد‌های مردمی و نخبگان ایرانی از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالارهنر و تماشاخانه‌سنگلج تا ۳۰ آبان ماه اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری چهل و سومین جشنواره جهانی فجر با حضور روح‌الله حسینی دبیر این رویداد صبح امروز اول آذر ماه در موزه سینما برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام موسوی مطلق گفت: هنر مرحوم محمد کاسبی این بود که کاسب آخرت بود و مواضع و ابراز ارادت‌هایش در جهت دنیایش نبود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است