اجتماعی 10:19 - 01 اسفند 1403
جلسه هیئت عمومی دیوان عالی کشور با بررسی یک پرونده اصراری کیفری با موضوع معاونت در نگهداری مواد مخدر به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری، برگزار شد.

قاضی ضمن رسیدگی به امور پرونده‌های قضایی نباید نسبت به وقایع اطراف خود بی تفاوت باشد

جلسه هیئت عمومی اصراری کیفری دیوان عالی کشور به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، و با حضور معاونین و قضات شعب کیفری دیوان عالی کشور و نماینده دادستان کل کشور در سالن آیت الله محمدی گیلانی (ره) ساختمان کاخ دادگستری برگزار شد.

رئیس دیوان عالی کشور در ابتدای جلسه با ذکر روایتی از امام جواد (ع) مکتوب در صفحه ۳۶۴ جلد ۷۵ کتاب شریف بحارالانوار گفت: "مَن لَم یَعرِفِ المَوارِدَ أعیَتْهُ المَصادِرُ به این معنا که کسی که راه ورود به کاری را نشناسد، راه برون شدن از آن درمانده‌اش می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری در ادامه افزود: مدتی است که مقام معظم رهبری خطاب به مردم و خاصه جوانان، فرهیختگان، نخبگان، اهالی صاحب قلم و تریبون و افرادی که به نوعی دست اندرکار هدایت اندیشه و تفکر عموم مردم کشور هستند، هشدار جدی داده‌اند که امروزه تهدید جدی از ناحیه سخت افزاری متوجه مردم و کشور ما نیست، زیرا هم دشمنان به این موضوع اذعان دارند و تلاش و اقدامات انجام شده سربازان قسمت‌های مختلف کشور در راستای مبارزه با دشمنان بسیار قابل تحسین و قوی است.

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان و تبریز خاطرنشان کرد:، اما آنچه که در بیانات دیروز مقام معظم رهبری نیز متبلور بود آن است که تهدیدی که ممکن است بتواند مشکلی بوجود آورد، تهدید نرم افزاری است و از انواع این تهدیدها، تهدید فکری و فرهنگی مردم است و دشمن در نظر دارد که مردم را در مسیر یأس و ناامیدی قرار دهد لذا همه ما وظیفه داریم در این مسیر تلاش کنیم و در جهت خنثی سازی توطئه دشمنان در این مسیر گام برداریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به حدیث فوق الذکر از حضرت جوادالائمه (ع) اظهار داشت: درحال حاضر دشمن از شرایط کشور با هدف تضعیف و فشار روانی به مردم عزیز ما سوءاستفاده می‌کند و همانطور که در ابتدا از امام معصوم نقل شد، فردی که در شناخت موقعیت‌ها توانایی و مهارت لازم را نداشته باشد، درمانده می‌شود و ما باید با حساسیت نسبت به شرایط کنونی در تبیین راه برون رفت از این شرایط آنچه در توان است، انجام دهیم. 

رئیس دیوان عالی کشور در پایان بیان کرد: با مداقه در آیات قرآن کریم و سیره معصومین (ع)، همه ما وظیفه داریم که نسبت به مسائل پیرامون خود بی تفاوت نباشیم و علی رغم اینکه رسیدگی عادلانه به امور و پرونده‌های قضایی و اجرای عدالت وظیفه ما است، اما به این معنا نیست که قاضی نسبت به حوادث سیاسی و شرایط اطراف بی تفاوت باشد و همه ما باید درباره وقایع اجتماعی و مقابله با مکر دشمنان حساس باشیم.

در ادامه، دستورجلسه پرونده با موضوع معاونت در نگهداری مواد مخدر مربوط به شعبه هفدهم دادگاه انقلاب اسلامی تهران به جهت اختلاف با شعبه بیست و سوم دیوان عالی کشور قرائت شد و پس از بحث و تبادل نظر قضات شعب کیفری و در نهایت اکثریت قاطع اعضای حاضر در جلسه هیئت عمومی، رأی شعبه بیست و سوم دیوان عالی کشور مبنی بر عدم تأیید بزهکاری متهم درخصوص جرم معاونت در نگهداری مواد مخدر را به استناد ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی تأیید کردند.

شایان ذکر است مشروح مذاکرات هیئت عمومی در مجلد سالیانه توسط انتشارات هیئت عمومی دیوان عالی کشور چاپ و در اختیار عموم و علاقمندان قرار می‌گیرد.

منبع: میزان 


12157703
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: فرهنگ‌سازی، کلید اصلی کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی است و اگر اولویت نخست ما کار فرهنگی باشد، آثار آن ماندگار خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حسینی گفت: بیش از ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور را افراد سالمند تشکیل می‌دهند که معادل ۱۲ درصد جمعیت ایران است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم روز ملی مددکار امروز سه‌شنبه ۱۶ دی‌ماه با حضور مسئولان داخلی و مهمانان بین‌المللی برگزار شد و بر نقش سرمایه اجتماعی در سلامت جامعه تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای اقدام نظامی و مداخله جویانه ایالات متحده آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اولیای دم مرحوم امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران با حضور در دادسرای جنایی تهران، به صورت رسمی از حق قصاص قاتل فرزند خود گذشت کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روند اجرای پروژه آزادراه شهید شوشتری و تقاطع غیرهمسطح بسیج – شهید محلاتی با حضور معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران مورد بازدید قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: خط معترضان واقعی از اغتشاشگران وابسته به دشمن باید مشخص شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: خانوار‌های حمایتی در دهک‌های اول تا سوم از فردا می‌توانند برای خرید طرح جدید کالابرگ الکترونیکی به فروشگاه‌های تحت پوشش مراجعه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، سخنگوی پلیس از افزایش ارسال پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی اعلام کرد: در حال حاضر ۳۵۰۰ پرونده اجرای احکام در تعزیرات وجود دارد و برخی از آنها مربوط به عدم بازگشت ارز وارداتی با ارقام بالا هستند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است