اجتماعی 10:19 - 01 اسفند 1403
جلسه هیئت عمومی دیوان عالی کشور با بررسی یک پرونده اصراری کیفری با موضوع معاونت در نگهداری مواد مخدر به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری، برگزار شد.

قاضی ضمن رسیدگی به امور پرونده‌های قضایی نباید نسبت به وقایع اطراف خود بی تفاوت باشد

جلسه هیئت عمومی اصراری کیفری دیوان عالی کشور به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، و با حضور معاونین و قضات شعب کیفری دیوان عالی کشور و نماینده دادستان کل کشور در سالن آیت الله محمدی گیلانی (ره) ساختمان کاخ دادگستری برگزار شد.

رئیس دیوان عالی کشور در ابتدای جلسه با ذکر روایتی از امام جواد (ع) مکتوب در صفحه ۳۶۴ جلد ۷۵ کتاب شریف بحارالانوار گفت: "مَن لَم یَعرِفِ المَوارِدَ أعیَتْهُ المَصادِرُ به این معنا که کسی که راه ورود به کاری را نشناسد، راه برون شدن از آن درمانده‌اش می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری در ادامه افزود: مدتی است که مقام معظم رهبری خطاب به مردم و خاصه جوانان، فرهیختگان، نخبگان، اهالی صاحب قلم و تریبون و افرادی که به نوعی دست اندرکار هدایت اندیشه و تفکر عموم مردم کشور هستند، هشدار جدی داده‌اند که امروزه تهدید جدی از ناحیه سخت افزاری متوجه مردم و کشور ما نیست، زیرا هم دشمنان به این موضوع اذعان دارند و تلاش و اقدامات انجام شده سربازان قسمت‌های مختلف کشور در راستای مبارزه با دشمنان بسیار قابل تحسین و قوی است.

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با مردم آذربایجان و تبریز خاطرنشان کرد:، اما آنچه که در بیانات دیروز مقام معظم رهبری نیز متبلور بود آن است که تهدیدی که ممکن است بتواند مشکلی بوجود آورد، تهدید نرم افزاری است و از انواع این تهدیدها، تهدید فکری و فرهنگی مردم است و دشمن در نظر دارد که مردم را در مسیر یأس و ناامیدی قرار دهد لذا همه ما وظیفه داریم در این مسیر تلاش کنیم و در جهت خنثی سازی توطئه دشمنان در این مسیر گام برداریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به حدیث فوق الذکر از حضرت جوادالائمه (ع) اظهار داشت: درحال حاضر دشمن از شرایط کشور با هدف تضعیف و فشار روانی به مردم عزیز ما سوءاستفاده می‌کند و همانطور که در ابتدا از امام معصوم نقل شد، فردی که در شناخت موقعیت‌ها توانایی و مهارت لازم را نداشته باشد، درمانده می‌شود و ما باید با حساسیت نسبت به شرایط کنونی در تبیین راه برون رفت از این شرایط آنچه در توان است، انجام دهیم. 

رئیس دیوان عالی کشور در پایان بیان کرد: با مداقه در آیات قرآن کریم و سیره معصومین (ع)، همه ما وظیفه داریم که نسبت به مسائل پیرامون خود بی تفاوت نباشیم و علی رغم اینکه رسیدگی عادلانه به امور و پرونده‌های قضایی و اجرای عدالت وظیفه ما است، اما به این معنا نیست که قاضی نسبت به حوادث سیاسی و شرایط اطراف بی تفاوت باشد و همه ما باید درباره وقایع اجتماعی و مقابله با مکر دشمنان حساس باشیم.

در ادامه، دستورجلسه پرونده با موضوع معاونت در نگهداری مواد مخدر مربوط به شعبه هفدهم دادگاه انقلاب اسلامی تهران به جهت اختلاف با شعبه بیست و سوم دیوان عالی کشور قرائت شد و پس از بحث و تبادل نظر قضات شعب کیفری و در نهایت اکثریت قاطع اعضای حاضر در جلسه هیئت عمومی، رأی شعبه بیست و سوم دیوان عالی کشور مبنی بر عدم تأیید بزهکاری متهم درخصوص جرم معاونت در نگهداری مواد مخدر را به استناد ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی تأیید کردند.

شایان ذکر است مشروح مذاکرات هیئت عمومی در مجلد سالیانه توسط انتشارات هیئت عمومی دیوان عالی کشور چاپ و در اختیار عموم و علاقمندان قرار می‌گیرد.

منبع: میزان 


12157703
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: صد‌ها پناهگاه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در پایتخت شناسایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که متهم است در یک درگیری مسلحانه دختر جوانی را به قتل رسانده در دادگاه مدعی شد از حضور قربانی در داخل خودرو مطلع نبوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشریح تفاوت‌های روش اول با روش دوم کالابرگ پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قاتل شهید آرمین عباسی از عوامل یگان امداد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که در تاریخ ۱۹ دی ماه به شهادت رسید دستگیر شد .
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی محور‌های چالوس و تهران - شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دو تروریست داعشی که در بمب‌گذاری اتوبوس مسیر تهران به ایلام مشارکت داشته و منجر به شهادت یک دختر و مجروحیت تعداد زیادی از هموطنان شد به دار مجازات آویخته شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در اکثر معابر تهران، در روز شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۴ بهمن ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه (غیر از واحد‌های کشیک) در استان تهران در روز شنبه ۴ بهمن تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شماره گذاری راهور فراجا گفت: با وجود تعطیلی ادارات در برخی استان‌ها، مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو در سراسر کشور فردا فعال خواهند بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است