اقتصادی 09:22 - 04 فروردین 1402

۱۲ هزار مسافر نوروزی در فرودگاه اصفهان پذیرش شدند

علیرضا قاری‌قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه ریزی‌های انجام شده برای استقبال از مسافران در سفرهای هوایی استان اصفهان، اظهار داشت: در حال حاضر سطح ایمنی پروازها با انجام عملیات وارسی پروازی سامانه‌های راداری و ناوبری فرودگاه توسط هواپیمای فلایت چک ارتقا یافته و همچنین سطوح پروازی با انجام عملیات درزگیری بهسازی شده است.

وی اضافه کرد: در بخش هوایی در طرح نوروزی ۱۴۰۲ تعداد کل نشست و برخواست هواپیما ۲۰۹ مورد بوده است که از این تعداد ۱۷۹ مورد داخلی و ۳۰ مورد بین المللی بوده است.

به گفته مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان، سال گذشته در این ایام برای بخش هوایی ۳۰۴ مورد نشست و برخواست هواپیما انجام پذیرفته که ۲۳۶ مورد آن داخلی و مابقی بین‌المللی بوده است و بر این اساس شاهد ۳۱ درصد کاهش بوده‌ایم.

قاری قرآن خاطرنشان کرد: در پروازهای داخلی فرودگاه اصفهان در طرح نوروزی ۱۴۰۲ تا کنون بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ مسافر پذیرش شده و افزون بر ۱۰ هزار و ۳۰۰ مسافر اعزام شده است.

وی گفت: در پروازهای بین‌المللی فرودگاه اصفهان در این بازه زمانی یک‌هزار و ۶۳۰ مسافر پذیرش و یک‌هزار و ۶۴۶ مسافر اعزام شده است.

قاری قرآن با بیان اینکه زیباسازی محوطه‌های فرودگاهی در راستای استقبال از این ایام انجام شده است، خاطرنشان کرد: بهسازی و روکش آسفالت معابر، خط کشی بلوارها، افزایش ظرفیت پارکینگ، رنگ آمیزی جدول‌ها و همچنین بهبود وضعیت روشنایی محوطه‌های فرودگاهی از دیگر اقدامات بوده است.

مدیرکل و رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: برای استقبال از این ایام بزرگترین سفره هفت سین میدانی فرودگاه‌های کشور در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان در آستانه فرارسیدن سال نو برپا شد.

قاری قرآن با اشاره به تاکیدها در کمیته تسهیلات نوروز فرودگاه اصفهان در راستای موضوع تکریم و رعایت حقوق مسافران در فرودگاه‌ها اظهار داشت: تمامی واحدهای خدمت رسان در فرودگاه اصفهان تمهیدات لازم جهت تکریم هر چه بیشتر ارباب رجوع و تسهیل امور برای مسافرین را در دستور کار خود قرار داده‌اند همچنین افزایش نظارت، اطلاع رسانی به موقع تغییرات زمان پرواز و پاسخگویی مناسب نمایندگان شرکت‌های هواپیمایی در زمان‌های تأخیرات در محل میز خدمت از اولویت برنامه‌های نوروزی شرکت‌های هواپیمایی بوده است.


11846874
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآورد اعتبارات موجود، هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۴ اجرای نزدیک به ۳۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با اداراتی که دمای آن‌ها از ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر شود، برخورد می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک از افزایش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: متأسفانه در برخی از شهر‌های جدید، هنوز کمبود خدماتی وجود دارد که ریشه آن به سال‌ها قبل و تحویل مسکن بدون تکمیل زیرساخت‌ها بازمی‌گردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم دیم و آبی به حدود ۶ میلیون هکتار رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته حوزه نهاده‌های کشاورزی از محل صادرات حدود ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی گفت:از روز یکشنبه تا اواخر هفته در نوار شمالی کشور افزایش محسوس دما رخ خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است