اقتصادی 14:35 - 11 مرداد 1400

جمعیت زنان سالمند از مردان پیشی گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر طبق اعلام مرکز آمار ایران، در فاصله سال‌های ۱۳۳۵ تا ۱۳۹۰ تعداد زنان و مردان سالمند ۶۵ ساله و بیشتر تقریباً برابر یا نزدیک بود که پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۳۰ این شکاف به رقمی بیش از ۱.۲ میلیون نفر به نفع زنان برسد. جمعیت زنان و مردان سالمند ۶۵ ساله و بیشتر در سال ۱۳۳۵ به طور برابر و ۴ دهم میلیون نفر بود که این رقم در سال ۴۵ به پنج دهم میلیون نفر رسید. جمعیت زنان و مردان سالمند ۶۵ سال و بیشتر در سال ۶۵ به ترتیب هفت دهم میلیون نفر برای زنان و هشت دهم میلیون نفر برای مردان سالمند بود.

همچنین جمعیت زنان و مردان سالمند ۶۵ ساله و بیشتر در سال ۱۳۹۰ برابر و دو و دو دهم میلیون نفر بود که این رقم در سال ۹۵ دو و نیم میلیون نفر برای زنان و ۲.۴ میلیون نفر برای مردان سالمند بود. جمعیت زنان سالمند ۶۵ ساله و بیشتر در سال ۱۴۰۰ به ترتیب به سه میلیون نفر و ۲.۷ میلیون نفر می‌رسد.

براساس گزارش مرکز آمار ایران، در سال ۱۳۳۵ تنها ۴ درصد از جمعیت کل کشور در سنین ۶۵ ساله و بیشتر بود، اما با گذشت زمان، سهم جمعیتی آن‌ها رو به افزایش است به گونه‌ای که پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۳۰ تقریباً یک پنجم از جمعیت کشور یعنی ۱۹ درصد، این سنین را تجربه کنند. در سال ۱۳۳۵ جمعیت ۶۰ ساله کشور ۶.۲ درصد و جمعیت ۶۵ ساله و بیشتر ۴ درصد بود که این رقم در سال ۶۵ کاهش داشته به ترتیب به ۵.۴ درصد و ۳.۱ درصد رسید. جمعیت ۶۰ ساله و بیشتر در سال ۹۰ به ۸.۲ درصد و جمعیت ۶۵ ساله و بیشتر به ۵.۸ درصد رسید که این رقم در سال ۹۵ روند افزایشی گرفته و به ترتیب به ۹.۳ درصد و ۶.۱ درصد رسید.

همچنین براساس اعلام مرکز آمار ایران جمعیت ۶۰ ساله و بیشتر کشور در سال ۱۴۰۰ به ۱۰.۴ درصد و جمعیت ۶۵ ساله و بیشتر به ۶.۷ درصد می‌رسد. طبق پیش بینی مرکز آمار ایران جمعیت ۶۰ ساله و بیشتر در سال ۱۴۳۰ به ۲۶.۱ درصد و جمعیت ۶۵ ساله و بیشتر ۱۸.۷ درصد افزایش خواهد یافت.


11172222
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به الزام قانونی برنامه هفتم توسعه، تأکید کرد که بانک مرکزی باید به جای سخت‌تر کردن شرایط بازپرداخت وام اشتغال مددجویان، در راستای تسهیل آنها گام بردارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عصو انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج گفت: اکنون دلالان مشغول جمع آوری و خرید برنج از کشاورزان هستند تا با انبار بتوانند بازار سیاه ایجاد کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس، اجرای دقیق ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم پیشرفت را تنها راهکار کنترل قیمت‌ها و افزایش عرضه در بازار مسکن دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با حذف ارز، شرایط برای تامین نهاده بهتر خواهد شد و با استمرار این روش فساد انگیزی خواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: قانون مالیات بر عایدی سرمایه با هدف مقابله با سوداگری و کنترل معاملات غیر مصرفی طراحی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به تشدید فعالیت های سامانه بارشی، کشاورزان هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوسازی وبهسازی ناوگان و رسیدگی به مشکلات رانندگان یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که خود می‌تواند زمینه را برای رفع مشکلات رانندگان رفع کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران حذف حجم مبنا را تصمیمی تاریخی از سوی سازمان بورس دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:: از امشب با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب، بارش‌ها در استان‌های بوشهر، فارس، هرمزگان، غرب کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و جنوب اصفهان آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است