سیاسی 10:47 - 20 شهریور 1403
سردار عابد با تاکید بر اینکه نباید از منافع کشور در توسعه میدان آرش کوتاه بیاییم، گفت: توسعه میدان آرش از نان شب ما واجب‌تر است.

نباید از منافع کشور در توسعه میدان آرش کوتاه بیاییم

سردار عبدالرضا عابد روز سه‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران گفت: توسعه‌ی میدان آرش از نان شب ما واجب‌تر است، چون این میدان مشترک است و ما نباید از منافع کشور کوتاه بیاییم. باید در این حوزه فعالانه و مطالبه‌گر عمل کنیم.

وی افزود: منتظر مجوز دولت برای استقرار تجهیزات حفاری هستیم و دکل هم برای این کار داریم، در این میدان کویتی‌ها به کمک آرامکو در قالب شرکت خلیج کار را شروع کرده و اسناد نشان می‌دهد که کشور همسایه در این میدان فعال است.

در حال تکمیل

 


12091268
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است