اقتصادی 09:38 - 02 مرداد 1403
رئیس مرکز اقلیم سازمان هواشناسی گفت: با ورود موج هوای گرم در اغلب نقاط کشور از جمله فلات مرکزی شاهد افزایش محسوس دمای هوا خواهیم بود.

ورود موج هوای گرم به اغلب نقاط کشور از پایان هفته

احد وظیفه رئیس مرکز اقلیم مرکز سازمان هواشناسی با بیان اینکه از نیمه دوم تیرماه تا نیمه اول مرداد ماه گرم ترین دوره دمایی کشور به شمار می رود گفت: کشور به شکلی است که در این بازه زمانی ما شاهد افزایش دمای هوا در بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود.

وی افزود: قالب نقاط کشور دمای بیش از نرمال دارند که میانگین دمای  هوا در کشور بین ۳۰ تا ۳۱ درجه است  به طوری که در برخی از نقاط ما شاهد افزایش دمای بیش از ۴۰ درجه و در برخی از نقاط زیر ۳۰ درجه هستیم و در حال حاضر دمای کمینه هوا در تهران ۲۸ درجه و بیشینه دما ۳۸ درجه هست.

او اظهار کرد: میانگین دمای هوا در تهران بین ۳۴ تا ۳۵ درجه و میانگین دمای هوا در اهواز ۴۰ تا ۴۲ درجه است. چراکه ابتدای صبح دمای هوا در اهواز ۳۷ تا ۳۸ درجه و در ساعات بعد از ظهر به ۵۰ درجه می رسد.

وظیفه توضیح داد: موج گرمای هوا  از اواخر هفته شروع شده و تا اواسط هفته آینده در اغلب نقاط کشور به ویژه فلات مرکزی از جمله تهران ، اصفهان ،جنوب و جنوب غرب کشور شروع شده اما در سواحل شمالی  و شمال غرب کشور ما افزایش محسوس دما نداریم.

رئیس مرکز اقلیم سازمان هواشناسی اظهار کرد: امسال رکود دمایی نداریم و دمای هوا نسبت به سال گذشته چندان تغییری نکرده اما کمینه های دما و مدت ماندگاری دما نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12075572
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تعداد تقاضای سفر هوایی کاهش یافته است و در حال حاضر قیمت بلیت هواپیما به سقف قیمتی نرسیده و کاهشی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران از آخرین جزئیات آماده سازی و تعمیرات نیروگاه‌ها برای رسیدن به پیک مصرف برق سال آینده نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم سالگرد چهل هفتمین پیروزی انقلاب اسلامی ایران برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام مرکز مبادله، در جریان معاملات روز شنبه ۱۱ بهمن‌، ارزش دادوستد‌های بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معادل ۱۲۱.۷ میلیون دلار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با وعده رئیس ساتبا برای رسیدن ظرفیت تجدیدپذیر‌ها به ۵۲۰۰ مگاوات تا پایان سال، حالا صنعت برق در آستانه بهمن‌ وارد مرحله روزشماری برای تحقق این هدف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت صنعت، معدن و تجارت از ارائه مشوق جدید سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی با هدف حمایت از تولید خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از عملیاتی شدن اجرای ماده ۲۱ قانون رفع موانع تولید با همکاری بانک مرکزی خبر داد و گفت این اقدام با هدف تسهیل فعالیت واحد‌های تولیدی، تثبیت اشتغال و حمایت از بخش خصوصی در حال پیگیری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مسکن وزیر راه از افتتاح ۱۵۰ هزار واحد مسکن حمایتی شهری و روستایی و واگذاری ۲۳ هزار و ۸۵۵ واحد طرح جوانی جمعیت از ۱۲ بهمن خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مسکن وزیر راه از افتتاح ۱۵۰ هزار واحد مسکن حمایتی شهری و روستایی و واگذاری ۲۳ هزار و ۸۵۵ واحد طرح جوانی جمعیت از ۱۲ بهمن خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به قیمت تخم مرغ درب مرغداری، نرخ منطقی هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۳۱۰ تا ۳۲۰ هزارتومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است