اقتصادی 16:03 - 11 آذر 1400
با افتتاح ۷۰۰ واحد در بهمن ماه
در شهر جدید اندیشه حدود ۲۷۰۰ واحد مسکونی در قالب قراردادهای مشارکتی مسکن ملی که با نهضت ملی مسکن ادغام شده بین شرکت عمران و سازندگان در حال اجرا است که تا بهمن ماه ۷۰۰ واحد آن افتتاح خواهد شد.

متقاضیان نهضت ملی مسکن در اندیشه خانه‌دار می‌شوند؟

به گزارش ایسنا، حدود ۲۷۰۰ واحد طرح اقدام ملی مسکن در شهر جدید اندیشه در نقاط مختلف این شهر استان تهران غالبا با پیشرفت ۵۰ تا ۹۰ درصد در حال اجرا است.

۷۰۰ واحد از این پروژه‌ها که قرار است با طرح نهضت ملی مسکن ادغام شود به زودی تکمیل خواهد شد و احتمالا در بهمن ماه به مرحله افتتاح می‌رسد. شرکت عمران از عزم خود برای تکمیل پروژه‌ها در زمان مقرر خبر داده است.

اغلب پروژه‌های مسکونی، خدماتی و تجاری که در شهر جدید اندیشه در جریان است از نوع مشارکت با بخش خصوصی است و با توجه به انعقاد قراردادهای آن در یکی دو سال اخیر چندان گرفتار رشد قیمت ماه‌های گذشته نشده و تمامی پروژه‌ها فعال است. این واحدها با کیفیت و طراحی مناسب در حال ساخت است. 

حبیب‌الله طاهرخانی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی ـ در جریان بازدیدی که به تازگی از شهر جدید اندیشه داشته روند پیشرفت پروژه‌ها را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با سازنده هایی که فعال عمل کنند نهایت همکاری و کمک خواهد شد. او همچنین بر تسریع در برقراری انشعابات و انجام تعهدات در پروژه‌هایی که با این مشکلات مواجه هستند تاکید کرد.

پروژه‌های لیلیان پالاس، هزار دستان، مرکز شهر، تجاری مریم، مسکونی نرگس، سرای فرهنگی فاز۴ محله۷، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  از جمله پروژه هایی بودند که توسط معاون وزیر راه و شهرسازی مورد بازدید قرار گرفت.

مجتمع مسکونی نرگس برای ۱۷۶ واحد در زمینی به مساحت ۵۷۰۸ مترمربع با ۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست. همچنین مجتمع مسکونی هزاردستان با ۲۶ طبقه مسکونی در ۱۵۴۶ مترمربع، پروژه ۱۰۷۹ واحدی مرکز شهر با پیشرفت فیزیکی ۵۳ درصد، پروژه ۵۴۵ واحدی لاله با پیشرفت فیزیکی ۶ درصد، پروژه۵۰ واحدی آپادانا با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد، پروژه مشارکتی خدماتی مریم با ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فاز ۴ با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی، ساختمان فرهنگی محله ۷ فاز ۴ اندیشه با ۱۳ درصد پیشرفت فیزیک از جمله پروژه‌هایی هستند که با مشارکت شرکت عمران شهرهای جدید در اندیشه در  دست اجرا قرار دارد.

انتهای پیام


11347344
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور نشان می‌دهد که روش‌های گذشته دیگر قادر به مدیریت این حجم عظیم از خودرو‌های سبک و موتورسیکلت نیستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه صنعت شیشه گفت:سرانه مصرف شیشه از ۳ تا ۴ کیلو به حدود ۱۵ کیلو رسیده که نشان دهنده نوآوری، اشتغال و توسعه صنعت است. پ
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور گفت:سالانه نزدیک به ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته و بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر مصدوم می‌شوند که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن‌ها دچار معلولیت‌های دائمی می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت گفت:سال گذشته مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات راکبان موتورسیکلت ۵۰ درصد افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت در کشور در مرحله فرسودگی هستند که در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر بنزین مصرف می‌کنند، در حالی‌که با جایگزینی آنها با موتورسیکلت‌های انژکتوری، مصرف سوخت بین ۲.۵ تا ۳.۵ لیتر کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: حدود ۱۱ میلیون موتورسیکلت در کشور در مرحله فرسودگی هستند که در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر بنزین مصرف می‌کنند، در حالی‌که با جایگزینی آنها با موتورسیکلت‌های انژکتوری، مصرف سوخت بین ۲.۵ تا ۳.۵ لیتر کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت ویزای دبی حالا بسیار مناسب‌تر شده و فرصت خوبی برای سفر به این شهر فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۶ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: بنا بر آمارها، ماهانه یک میلیون تن نهاده دامی در کشور مورد نیاز است که موجودی فعلی نهاده در بنادر بیش از این رقم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شناسایی اراضی و تعدیل شدن بازار زمین دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است