اقتصادی 15:38 - 25 فروردین 1400

مصر کشتی مسدود کننده کانال سوئز را ۹۰۰ میلیون دلار جریمه کرد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌ان، مقامات مصر کشتی اورگیون را که ماه گذشته بیش از ۱ هفته باعث مسدود شدن کانال سوئز شده بود بیش از ۹۰۰ میلیون دلار جریمه کردند.

دادگاهی در مصر به مالک ژاپنی ابرکشتی کانتینربر اورگیون، شویی کیسن کایشا، ۹۰۰ میلیون دلار بابت مسدود کردن راه‌آب حیاتی کانال سوئز و اختلال در ترافیک کالاها و کشتی‌های این مسیر، خسارت پرداخت کند.

مالک کشتی و شرکت‌های بیمه‌کننده آن اعلام کرده‌اند علی‌رغم اینکه معتقدند این جریمه بسیار بالاتر از حد متعارف است، مشغول مذاکره با مسئولان مصری برای رسیدن به یک توافق می‌باشند.

مقامات مصر کشتی اورگیون و محموله آن را تا مشخص شدن تکلیف این جریمه توقیف کرده و به آن اجازه ترخیص نمی‌دهند.

طبق حکم دادگاه، از این جریمه ۳۰۰ میلیون دلار بابت آسیب به خوشنامی کانال سوئز و ۳۰۰ میلیون دلار بابت هزینه نجات کشتی از نابودی، منظور شده است.


11025859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۹دمیلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در چارچوب اجرای برنامه اقدام جمهوری اسلامی ایران برای تقویت نظام مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، جزئیاتی از مأموریت‌های محول‌شده به جامعه حسابداران رسمی منتشر شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی گفت:طرح پرورش هزار مدیر یک طرح ملی است که قرار است تا پایان دولت چهاردهم هزار مدیریت تربیت یافته و نسل تازه از مدیران را وارد بدنه اجرایی کشور شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: فرآیند قطع آب ادارات پرمصرف و بدمصرف که مصارف خود را تا ۲۵ درصد کاهش ندهند ادامه خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ابوذر شیرودی به عنوان سرپرست جدید سازمان هواپیمایی کشوری منصوب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروزه یکی از بزرگترین دغدغه‌های مدیران صنایع در ایران، بحث مدیریت مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های سربار تولید است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مالیاتی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: حذف سلیقه‌محوری در نظام مالیاتی کشور تنها با اجرای صحیح قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان عملیاتی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرانجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه گفت: براساس آمار جوجه ریزی آذرماه برمبنای تخم مرغ خوابانده شده در دستگاه به ۱۶۰ میلیون قطعه می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: تا پایان سال از خط تولید جدید خودروهای هیبریدی و برقی رونمایی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: تا پایان سال از خط تولید جدید خودروهای هیبریدی و برقی رونمایی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است