فرهنگی‌هنری 12:00 - 15 مهر 1403
مجموعه تلویزیونی «طلوع فجر» روایتگر ماهیت یک خانواده فلسطینی است که به هر طریق به سرزمین خود پایبند می‌مانند.

تیزر سریال «طلوع فجر» در اولین سالگرد عملیات طوفان الاقصی

سریال «طلوع فجر» به کارگردانی حسام حمدی ابودان و نویسندگی زکریا فتحی ساخته شده است. قدس اشغالی، آوارگان و شهرهای قدیمی فلسطین، داستان اسیران و مصائب آنها در داخل زندان‌های اسرائیل و انواع مقاومت در برابر اشغالگران از موضوعات پرداخته شده در این سریال است.

سریال «طلوع فجر»، نشان دهنده ویژگی‌های مبارزاتی مردم فلسطین در مواجهه با نیروهای اشغالگر اسرائیل است، در حالی که وقایع آن نشان دهنده ماهیت خانواده فلسطینی است که به هر طریق به سرزمین خود پایبند است و تجربیات مستمر آن در مقابله با متجاوز در سرزمین خود به نمایش گذاشته می‌شود. سیر وقایع سریال ویژگی‌های درگیری‌هایی را که بین مبارزان فلسطینی با ساده‌ترین امکانات در مقابل زرادخانه نظامی اسرائیل رخ می‌دهد به تصویر می‌کشد.

مجموعه نمایشی «طلوع فجر» از امشب یکشنبه ۱۵ مهر ماه ساعت ۲۳ مهمان خانه‌های گرم شما مخاطبان خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند تکرار این مجموعه تلویزیونی را روز بعد ساعت ۱۱ صبح از قاب افق سیما به تماشا بنشینند.


12101177
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سیمرغ گفت: هدف از تاسیس مرکز سیمرغ متوقف کردن فعالیت شبکه‌ها نبود، بلکه هدف این بود که فشار از روی آنتن برداشته شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سیمرغ گفت: هدف از تاسیس مرکز سیمرغ متوقف کردن فعالیت شبکه‌ها نبود، بلکه هدف این بود که فشار از روی آنتن برداشته شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد خبر داد که مجوز تعداد بالایی از برنامه‌های موسیقایی در کشور صادر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بینندگان شبکه اول سیما این شب‌ها شاهد پخش سریال «دشتستان» به کارگردانی امیر بشیری و تهیه‌کنندگی آرمان زرین‌کوب از این شبکه هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «آلفا» با گویندگی ۹ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «اشغال جزایر» همزمان با روز ۹ آذرماه و نام‌گذاری این روز به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه، آماده نمایش در جشنواره حقیقت شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۵ مستند کوتاه ایرانی به بخش مسابقه ملی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» راه یافتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده شهید رضا یزدی خاطراتی را از این شهید والا مقام بازگو کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سردار شهید حاج قاسم سلیمانی شخصیتی خاص و چند بعدی داشت که اکثر افراد را به خود جذب می‌کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۴ مستند برای دریافت جایزه شهید آوینی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» رقابت می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است