ورزشی 18:14 - 31 فروردین 1404
وزیر ورزش عربستان سعودی با اشاره به اینکه بازیکنان فوتبال در زمان تمدید با تیم‌شان، برای بالا بردن رقم قرارداد، پای لیگ سعودی را پیش می‌کشند، گفت که با این حال، ستاره مصری لیورپول همچنان «با هویت لیگ حرفه‌ای سعودی» جور در می‌آید.

وزیر ورزش عربستان: بازیکنان جهان برای بالا بردن رقم قرارداد، پای لیگ ما را پیش می‌کشند!

محمد صلاح، ستاره ۳۲ ساله لیورپول سرانجام پس از ماه‌ها به گمانه‌زنی درباه آینده‌اش در آنفیلد پایان داد و قرارداد خود را با این تیم ۲ سال دیگر تمدید کرد. این در حالی است که گزارش‌های زیادی درباره تمایل صندوق سرمایه‌گذاری ملی عربستان به جذب وی با مبالغی هنگفت منتشر شده بود.

به‌رغم تمدید قرارداد صلاح با لیورپول، عبدالعزیر ترکی الفیصل، وزیر ورزش عربستان می‌گوید که تمایل سعودی‌ها به ستاره فراعنه فروکش نکرده، اما جذب بازیکنان جوان‌تر همچنان هدف روشن لیگ سعودی است.

الفیصل در آستانه رقابت‌های اتومبیلرانی گرندپری فرمول یک، گفت: او (صلاح) یک فوق‌ستاره و مسلمانی عرب و مثال‌زدنی است. معتقدم که صلاح با هویت بازی در لیگ سعودی سازگار است. تمدید با لیورپول تصمیم شخصی‌اش بود اما (پیش از تمدید) از همان روز نخست، لیگ سعودی را با او ارتباط می‌دادند. اما هیچ مذاکره‌ای در کار نبود.

وی افزود: این روز‌ها می‌بینید که هر بازیکنی که قصد تمدید قرارداد یا پیوستن به تیمی را دارد، رسانه‌ها می‌نویسند که آن بازیکن قصد رفتن به لیگ سعودی را دارد و ۹۰ درصد این گزارش‌ها هم کذب است. اما معتقدم ما یک استراتژی داریم و در حال کار روی آن هستیم؛ با این حال، همه می‌گویند که ما فقط با هر بازیکنی بخواهیم قرارداد می‌بندیم!

صلاح این فصل در شرایط ایده‌آلی قرار داشت و همین شرایط تمدیدش با لیورپول را نهایی کرد. او در ۴۵ بازی در مجموع رقابت‌ها در این فصل ۳۲ گل و ۲۳ پاس گل به نام خود ثبت کرده و به همراه قرمز‌های آنفیلد به سوی قهرمانی در لیگ جزیره حرکت می‌کند.

الفیصل اضافه کرد: اگر به آخرین گروه از بازیکنانی که با آنها قرارداد بسته‌ایم نگاه کنید، می‌بینید که عمده آنها جوان هستند و می‌خواهند که لیگ را توسعه دهند. مطمئن نیستم که این فصل لیگ سعودی را دنبال کرده باشید، اما رقابت بین چهار تیم بالای جدول، باور نیست.

در حال حاضر، تیم فوتبال الاتحاد با ۶۵ امتیاز از ۲۸ بازی، صدرنشین است و الهلال در رده دوم قرار دارد. در حال حاضر، کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی، بزرگ‌ترین و شناخته‌شده‌ترین بازیکن لیگ عربستان محسوب می‌شود که در النصر توپ می‌زند.


12181006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پاریسی‌ها با غلبه بر فلامینگو در ضربات پنالتی، فاتح جام بین قاره‌ای شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی اسکیت رولبال بانوان مقام سومی جام جهانی را از آن خود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که سعی می‌کنیم با بردن تراکتور هدیه خوبی به هواداران بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر والیبال با شکست شهداب یزد مقابل سپاهان و پیروزی فولاد سیرجان مقابل سایپا به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه سایپا با انتشار اطلاعیه خبر انحلال رشته‌های ورزشی خود را تکذیب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سخنگوی فدراسیون فدراسیون فوتبال ناظر ویژه انضباطی برای دیدار تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای فدراسیون بین المللی فوتبال، میزان پاداش پرداختی به تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ذوب آهن و شمس آذر در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با مسائل مختلف این رشته ورزشی صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون در حاشیه جلسه کمیته مسابقات فیفا با رئیس و دبیرکل این نهاد دیدار و گفت و گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است