ورزشی 23:28 - 15 مهر 1403
عبدالصمد ابراهیمی وکیل حقوقی به اقرار علیرضا بیرانوند در مورد دادن ۵ میلیارد شیرینی به هیئت مدیره پرسپولیس واکنش نشان داد.

محرومیت  یک ساله در انتظار علیرضا بیرانوند به خاطر رشوه دادن

علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی پوش تراکتور بعد از بازی با تیم فولاد خوزستان اقرار کرد که به اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ۵ میلیارد تومان شیرینی داده است، تا الحاقیه را به قراردادش اضافه کنند.  

عبدالصمد ابراهیمی وکیل حقوقی درباره این مطلب گفت: با توجه به اقرار گلر تراکتور به دادن رشوه، هیچ سند دیگری برای محروم کردن او لازم نیست و با همین اقرار باید فورا محروم شود. رشوه گیرنده هم معرفی و مجازات شود. ماده ۷۲ مقررات انضباطی حداقل یکسال محرومیت را برای رشوه در نظر گرفته است. مصاحبه گلر تراکتور با مصاحبه‌های دیگر که شبانه برای آنها اتخاذ تصمیم شده تفاوتی ندارد. اگر فدراسیون ورود نکند و سریعا تصمیم گیری نکند شائبه‌های زیادی برای فدراسیون به دنبال دارد.

او افزود: کسانی که قبلا سهام باشگاه پرسپولیس را خریده اند می‌توانند به عنوان ذینفع در دادسرا درباره اقرار به دادن رشوه شکایت کنند. دادسرا قانون من درآوردی ندارد. رویه و قانونش بر خلاف فدراسیون تاج، مشخص و معلوم است. دادسرای صالح برای رسیدگی، با توجه به محل وقوع جرم دادسرای تهران است

ابراهیمی گفت: الحاقیه مورد اختلاف طرفین در فروردین ۱۴۰۳ تنطیم شده و برابر این ریز پرداخت‌ها، تا آن زمان از قرارداد ۱۹ میلیاردی این بازیکن، حدود ۱۰ میلیارد پرداخت شده بود. آیا برای تضمین پرداخت ۹ میلیارد باقیمانده، او ۵ میلیارد رشوه داده؟ در متن الحاقیه پوئنی غیر از تضمین پرداخت مطالبات تا موعد مقرر و بند فسخ در صورت عدم ایفای این تعهد وجود ندارد که بتوان گفت بابتش ۵ میلیارد پرداخت کرده باشد! یعنی یک بازیکن ۹ میلیارد طلب داشته، بابت وصول آن ۵ میلیارد رشوه داده؟ شنونده باید عاقل باشد.

وکیل حقوقی گفت: بازیکن باید در راستای اصل پایداری قرارداد‌ها، تا آنجایی که امکان دارد شرایط تداوم قرارداد را فراهم کند. اینکه رشوه بدهی تا بند فسخ برایت در الحاقیه بگنجانند یعنی اینکه از همان زمان به دنبال بر هم زدن قرارداد بوده ای. تصمیم گیران کمیته استیناف توجه کنند.  

گلر تراکتور در کمیته انضباطی یا باید ادعایش را ثابت کند که محروم خواهد شد یا حرفهایش را پس بگیرد که هم برایش محرومیت به دنبال خواهد داشت و هم مشخص می‌شود سایر ادعاهایش هم مشابه همین حرف بوده. نه راه پیش. نه راه پس

او خاطر نشان کرد: تراکتور به این دلیل در همه این سال‌ها موفقیت خاصی کسب نکرده که بازیکنان با مبالغ بالا و از طریق مذاکره مستقیم مالک جذب می‌شوند و این بازیکنان خود را بالاتر از عوامل مدیریتی می‌دانند. مدیریت توان جمع کردن حواشی بازیکنان را ندارد. صرفا نقشی در حد مدیر. اجرایی دارند و بس.


12101409
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم پرسپولیس می‌گوید که سروش رفیعی برای دعوا به سمت نیمکت آلومینیوم اراک نرفت بلکه می‌خواست خسته نباشید بگوید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پارتنوپی با یک شکست غیرمنتظره، فرصت رسیدن به صدر جدول را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس پس بازی مقابل آلومینیوم اراک گفت: آرزو می‌کنم که گل‌های زیادی برای سرخپوشان بزنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شانزدهمین هفته از رقابت‌های لیگ برتر انگلیس با برگزاری بازی‌های هیجان‌انگیز ادامه یافت و در مهم‌ترین بازی، منچسترسیتی در زمین کریستال پالاس ۳ بر صفر برنده شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در قراردادم با پرسپولیس باید بندی بابت مو‌های سفیدم اضافه می‌کردم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پانزدهمین هفته از رقابت‌های سری آ ایتالیا با برگزاری یک بازی در ورزشگاه سن‌سیرو پیگیری شد و میلان در برابر ساسولو به تساوی ۲ بر ۲ رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تراکتور در ورزشگاه خانگی اش با نتیجه ۲ - ۱ از سد پیکان گذشت و به رده سوم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و آلومینیوم اراک در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره جلسه با امیر قلعه‌نویی و رقبای تدارکاتی تیم ملی توضیحاتی را ارائه داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام فدراسیون فوتبال پاکستان فاطمه شریف‌نقابی سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان این کشور انتخاب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است