ورزشی 08:45 - 15 مرداد 1401
رسانه اماراتی از تلاش مجدد استقلال برای جذب ستاره ایرانی شباب الاهلی خبر داد.

استقلال از جذب قائدی دست بردار نیست

به گزارش خبرگزاری فارس، درباره آینده مهدی قائدی مهاجم ایرانی شباب الاهلی دبی اخبار زیادی شنیده می شود.

طبق گزارش رسانه های امارات قائدی بعد از جذب شدن عمر خربین ستاره سوری الوحده دیگر جایی در لیست شباب الاهلی ندارد و جدایی اش از این تیم قطعی است.

اما نحو جدایی قائدی از الاهلی مسئله مهمی است. ستاره سابق استقلال فصل گذشته با قراردادی 5 ساله به الاهلی پیوست و اکنون مدیریت باشگاه به دنبال انتقال قرضی این بازیکن به تیم دیگری است.

سایت «اسپورت» امارات در جدیدترین خبر در این زمینه خبر داد باشگاه استقلال مجددا برای جذب مهدی قائدی وارد عمل شده و برای باشگاه الوصل دیگر مشتری این مهاجم ایرانی مزاحمت ایجاد می کند.

روز گذشته رسانه اماراتی از تمایل قائدی برای ماندن در امارات و عدم بازگشت به استقلال خبر داده بود. اما به نظر می رسد ساپینتو روی قائدی دست گذاشته و می خواهد این بازیکن را به خدمت بگیرد.

پیش از این فرهاد مجیدی سرمربی فصل گذشته استقلال و کنونی اتحاد کلباء برای جذب قائدی برای مدت یک هفته با مدیران باشگاه شباب الاهلی وارد مذاکره شد ولی در نهایت این مذاکرات به نتیجه نرسید و انتقال مهاجم ایرانی به اتحاد کلباء محقق نشد.

انتهای پیام/


11646325
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال امید برای حضور در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا وارد عربستان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ برتر فوتبال فصل ۱۴۰۴/۰۵ ایران درحالی به میانه خود رسید که آمار گلزنی تیم‌ها بسیار پایین بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان کاندیدای کسب عنوان بهترین مربی سال فوتسال جهان در رده ملی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک باشگاه تراکتور این بار قصد دارد با ۲ پرسپولیسی سابق توافق کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فرانسوی – گابنی تیم فوتبال استقلال دوباره به جمع آبی‌ها باز می‌گردد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی (BT50) با قهرمانی بنده‌نژاد و جوینده بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان برای انجام تست‌های پزشکی روز یکشنبه به تهران می‌آید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مدیرعامل پرسپولیس می‌گوید که من فکر می‌کنم نتیجه قابل قبولی در نیم فصل اول به دست آمد اگر چه بهتر از این می‌توانست باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گیلهرم بیسولی مهاجم ۲۷ ساله باشگاه بوریرام تایلند یکی از گزینه‌های اوسمار برای تقویت خط حمله پرسپولیس بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن لژیونر فوتبال کشورمان پیشنهاد باشگاه تراکتور برای پوشیدن پیراهن این تیم در نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است