اقتصادی 17:34 - 10 بهمن 1401

تخصیص ۳۵ میلیارد تومان ردیف اعتباری برای حفاظت از خاک کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیأت مدیره انجمن علوم خاک ایران با اشاره به کمبود منابع آبی در کشور گفت: مهار آب‌های جاری سطحی می‌تواند به افزایش منابع آبی کمک کند لیکن فاضلاب تصفیه شده و تصفیه نشده و اثرات مخرب آن در مسائل زیست‌محیطی، همچنین آلودگی آب و خاک و محصولات کشاورزی سبزیجات و صیفی‌جات در مناطق جنوب تهران نگران کننده است.

وی ضمن اشاره به لزوم بحث پایش خاک در این منطقه بر ضرورت هرچه بیشتر فرهنگ‌سازی در این مورد و پایش مستمر خاک در مناطق و استان‌های کشور برای حفاظت از خاک و کنترل فرسایش تاکید کرد.

نیازی گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده تاکنون ۳۵ میلیارد تومان ردیف اعتباری برای حفاظت خاک کشاورزی در نظر گرفته شده است که این مبلغ در آینده به ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در موضوعات مربوط به آب و خاک روش‌های تحقیق بیشتری باید مدنظر قرار گیرد و کلیه دفاتر تخصصی معاونت آب و خاک و مدیران ذیربط به خصوص در اجرای سامانه‌های نوین آبیاری باید مطالعات خاکشناسی را در اجرای پروژه‌ها در نظر بگیرند.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: در جلسات آینده با مدیران آب و خاک استان‌ها بر لزوم همکاری و هم‌اندیشی با انجمن علوم خاک ایران تاکید خواهد شد.

در ادامه این نشست، رئیس انجمن علوم خاک ایران نیز ضمن ارائه گزارش از اقدامات و تحقیقات انجام شده در حوزه آب و خاک گفت: با توجه به تشکیل دفتر امور خاک کشاورزی در معاونت آب و خاک و همراهی انجمن علوم خاک ایران با دفتر مذکور، این انجمن خواستار آن است که موضوع خاک با نیروی متخصص بیشتر و کارآمد و به صورت ویژه در معاونت آب و خاک پیگیری شود.

کامبیز بازرگان ادامه داد: همچنین انتظار می‌رود با تخصیص منابع و فراهم شدن زمینه‌های آن، حفاظت خاک به صورت مستمر جهت ارتقای کیفیت آب و خاک و در نهایت تأثیر آن در امنیت غذایی در نظر گرفته شود.


11800211
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از آغاز پیاده‌سازی سیستم یکپارچه فروش در این فرودگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، برای برخی استان‌ها هشدار قرمز صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: مردم از نزدیک شدن به مجاری انتقال آب، رودخانه‌ها، ابرو‌ها و آبگذر‌ها و همچنین پناه گرفتن در زیر پل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش مؤثری در کاهش فرار‌های مالیاتی و برقراری عدالت در بخش‌های مختلف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری ساتبا گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی برای ورود بخش خصوصی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران گفت: امیدواریم هفته آینده یک عرضه اولیه بزرگ در بازار انجام دهیم که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است