علمی فناوری 14:14 - 16 خرداد 1402

اسپیس ایکس محموله باری به ایستگاه فضایی بین المللی برد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، در همین راستا یک موشک فالکون۹ همراه کپسول رباتیک دراگون در ساعت ۱۵و ۴۷ دقیقه به وقت گرینویچ از مقر فضایی کندی در فلوریدا به فضا پرتاب شد.

۹ دقیقه بعد بوستر اول فالکون ۹ به زمین برگشت و در نقطه مورد نظر روی پهپاد کشتی اسپیس ایکس در نزدیکی ساحل فلوریدا فرود آمد. این نهمین پرتاب و فرود بوستر مذکور بود.

بوستر بالایی فالکون۹ کپسول بی سرنشین دراگون را طبق برنامه ریزی ۱۲ دقیقه بعد به مدار پایین زمین برد. فضاپیما پس از سفری ۱۸ ساعتی به ایستگاه فضایی بین المللی می رسد و امروز ساعت ۹:۵۰ دقیقه به وقت گرینویچ کنار آن پهلو می گیرد.

دراگون حامل ۳ هزار و ۱۷۵ کیلوگرم ذخایر تحقیقات علمی و مایحتاج خدمه ایستگاه فضایی بین المللی است. تاخیر در پرتاب کپسول سیگنوس شرکت نورتروپ گرومن به نام NG-19 به ایستگاه فضایی بین المللی سبب شد ناسا مقداری از محموله های آن ماموریت را همراه کپسول دراگون به فضا بفرستد تا از کاهش بیش از حد ذخایر ایستگاه فضایی بین المللی جلوگیری کند.

کرت کوستلو محقق ارشد ایستگاه فضایی بین المللی ناسا در کنفرانس خبری پیش از پرتاب کپسول دراگونCRS-28 گفت: مجبور شدیم تاخیرهای کپسول سیگنوس به ایستگاه فضایی بین المللی را جبران کنیم. بنابراین ما مقدار بیشتری تجهیزات لوجستیکی برای خدمه ارسال می کنیم که نیاز آنها را تا پایان سال تامین می کند.

در کپسول جدید پروژه های تحقیقاتی جدید همراه مواد دیگر برای ادامه ۳۰ پروژه ارسال می شوند. علاوه برآن چند ماهواره کیوب ست نیز همراه کپسول دراکون به فضا رفتند اما بیشتر آنها پروژه های دانش آموزی متعلق به برنامه کیوب ست آژانس فضایی کانادا هستند. همچنین محموله ای متعلق به شرکت هوافضای آمریکا با شرکت آزمایشگاه تحقیقات نیروی هوایی به نام «مون لایتر» در این سفر به فضا رفته که پلتفرمی برای چالش هک امنیت سایبری مبتنی بر فضا را فراهم می کند.


11908774
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران از افزایش چشمگیر تعداد فوق تخصص‌های این رشته خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شورای سنجش و پذیرش دانشجو جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی متقاضیان ورود به آموزش عالی در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را در ۵ گروه آزمایشی تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی مرکز ملی ترجمه و گسترش اندیشه انقلاب اسلامی در جهان گفت: آمادگی داریم تا با همکاری با نهاد‌های مرتبط، زمینه گسترش فرهنگ اسلامی و زبان فارسی را فراهم کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در مدارس غیر دولتی گفت: مصوبه ۳۰ ساعته شدن ساعت تدریس معلمان در مدارس غیر دولتی باید اجرایی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پنجاه‌ودومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی با رقابت بیش از ۱۴ هزار داوطلب، به‌صورت همزمان در ۲۹ حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از ساخت ۱۱۰ مدرسه با حمایت شهرداری تهران در نقاط محروم پایتخت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از روند برگزاری پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی بازدید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمان نمونه شهرستان‌های استان تهران سفیران نهضت مدرسه سازی ایران می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در سالن فناوری‌های نشر سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ۴ نشست تخصصی برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه‌های اپل برای افزودن گزینه‌های جست‌وجوی مبتنی بر هوش مصنوعی، ضربه بزرگی به گوگل است که کسب و کار پرسود تبلیغاتش، اتکای قابل توجهی به استفاده کاربران از موتور جست‌وجوی این شرکت در آیفون دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است