علمی فناوری 16:32 - 18 اردیبهشت 1404
پنجاه‌ودومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی با رقابت بیش از ۱۴ هزار داوطلب، به‌صورت همزمان در ۲۹ حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار شد.

اعلام زمان انتشار کلید و نتایج اولیه آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید هاشمی، رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از برگزاری پنجاه‌ودومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در صبح روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه خبر داد.

به گفته وی، این آزمون به‌صورت همزمان در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

وی با اشاره به آمار ثبت‌نام‌کنندگان افزود: در این دوره از آزمون، ۱۴ هزار و ۷۰۸ نفر ثبت‌نام کرده بودند که ۵۱ درصد آنها را بانوان و ۴۹ درصد را آقایان تشکیل می‌دادند. از این تعداد، ۱۲ هزار و ۵۷ نفر در جلسه آزمون حاضر بودند و حدود ۱۷ درصد غایب بودند. این غیبت‌ها عمدتاً به دلیل عدم احراز شرایط شرکت در آزمون یا عدم حضور در جلسه آزمون رخ داده است.

هاشمی در ادامه اعلام کرد: کلید اولیه آزمون روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر خواهد شد. داوطلبان می‌توانند از ۲۰ الی ۲۲ اردیبهشت ماه، نسبت به ثبت اعتراضات خود اقدام کنند.

وی همچنین درباره زمان اعلام نتایج گفت: کارنامه اولیه داوطلبان در نیمه دوم خردادماه منتشر خواهد شد.

منبع: معاونت آموزشی وزارت بهداشت


12187440
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: ما باید نسبت به فرزندان کشور احساس مسئولیت کنیم و جلوتر از زمانه حرکت کنیم، این موضوع لایق پژوهشی عمیق است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه بیش از ۵ هزار کتابخانه کلاسی راه‌اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کسپرسکی نسبت به ویروس‌های خطرناک در گوشی‌های جدید اندروید هشدار داد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه بین‌المللی در مقیاس بزرگ، عوارض جدی سلامتی ناشی از عدم فعالیت بدنی منظم را آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آداب ماه رمضان برای بیماران مختلف شرایط خاص خود را دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت کد رشته‌محل‌های دارای شرایط خاص دوره‌های کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای و مهندسی فناوری و دوره‌های کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان معمای منشأ ذره الهه خورشید را حل کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اینفینیکس گوشی جدید خود را معرفی کرده که دارای مشخصات و فناوری‌های عالی است که با جدیدترین گوشی‌های اندرویدی رقابت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که پیروی از دو عادت ساده قبل از خواب می‌تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و سطح قند خون را در بزرگسالان متعادل کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است