فرهنگی‌هنری 18:07 - 14 اردیبهشت 1400
یک مطالعه جدید نشان داد
بر اساس نتایج یک مطالعه که به تازگی در آمریکا انجام شده، پادتن (آنتی بادی) کرونا تا یک سال پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در بدن فرد باقی می‌ماند و قابل تشخیص است.

پادتن کرونا تا یک سال پس از ابتلا در بدن باقی می‌ماند

به گزارش ایسنا، در این آزمایشات نمونه‌های خون ۲۵۰ بیمار سابق کووید-۱۹ مورد بررسی قرار گرفته است و متخصصان متوجه شده‌اند که بدن تمامی بیماران بستری‌شده قبلی و ۹۵ درصد از بیمارانی که کار آن‌ها به بیمارستان نکشیده است، دارای پادتن کرونا بوده‌ است.

پزشکان می‌گویند سطح پادتن در بدن افراد با سن و شدت درگیر شدن با ویروس کرونا ارتباط داشته و افراد بالای ۶۵ سال که بیماری کووید-۱۹ سخت‌تری را تجربه کرده بودند از سطح پادتن بالاتری برخوردار بودند.

در عین حال یافته‌های اخیر نشان می‌دهد افراد زیر ۶۵ سال و مبتلا به گونه‌های خفیف‌تر بیماری که توانسته‌اند بدون نیاز به بیمارستان بهبود پیدا کنند، سطح پادتن پایین‌تر و متغیرتری داشته‌اند.

متخصصان می‌گویند در افرادی که قبلا مبتلا به کووید-۱۹ خفیف شده‌اند واکسن، محافظتی طولانی‌تری نسبت به پادتن طبیعیِ خودِ بدن ایجاد خواهد کرد.

در مطالعه انجام شده از مجموع ۲۵۰ فرد مبتلا، ۵۸ نفر پیشتر در بیمارستان بستری شده بودند و ۱۹۲ نفر نیز به دلیل علائم خفیف در خانه بهبود یافته بودند.

نتایج تحقیق تازه در نشریه پزشکی «medRxiv» منتشر شده است.

به گزارش یورونیوز، پیشتر نتایج یک مطالعه بر سطح پادتن بیش از ۳۰ هزار نفر از شهروندان کشور ایسلند نشان داده بود که سطح پادتن بیماری کووید-۱۹ در بدن بیش از ۹۰ درصد مبتلایان به ویروس کرونا پس از ابتلا افزایش یافته و تا چهار ماه پس از بهبود ثابت مانده است.

این در شرایطی است که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) به افراد واکسینه شده هشدار داده که با وجود احتمال پایین ابتلای آنها به بیماری کووید-۱۹ باید احتیاط کنند چرا که می‌توانند بدون داشتن هیچ علائمی از ابتلای به ویروس، ناقل آن به دیگر افراد باشند.

انتهای پیام


11052649
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «دختر برقی» ساخته حسین قناعت در سومین دوره جشنواره بین‌المللی کودکان بلبل هند حضور دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داور برنامه «کاپیتان» گفت: هر زمان کشتی افتخارآفرین باشد، موج تازه‌ای از ورزشکاران مستعد به سمت این رشته جذب می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «وینی» محصول ۲۰۲۳ ژاپن، متناسب سازی شده برای نابینایان و ناشنوایان، برای نخستین بار پنجشنبه ۱۸ دی ماه از شبکه نمایش پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی درگذشت سعید پیردوست، هنرمند ارجمند و خوش‌نام تلویزیون، سینما و تئاتر را به خانواده و جامعه هنری کشور تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است