فرهنگی‌هنری 18:07 - 14 اردیبهشت 1400
یک مطالعه جدید نشان داد
بر اساس نتایج یک مطالعه که به تازگی در آمریکا انجام شده، پادتن (آنتی بادی) کرونا تا یک سال پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در بدن فرد باقی می‌ماند و قابل تشخیص است.

پادتن کرونا تا یک سال پس از ابتلا در بدن باقی می‌ماند

به گزارش ایسنا، در این آزمایشات نمونه‌های خون ۲۵۰ بیمار سابق کووید-۱۹ مورد بررسی قرار گرفته است و متخصصان متوجه شده‌اند که بدن تمامی بیماران بستری‌شده قبلی و ۹۵ درصد از بیمارانی که کار آن‌ها به بیمارستان نکشیده است، دارای پادتن کرونا بوده‌ است.

پزشکان می‌گویند سطح پادتن در بدن افراد با سن و شدت درگیر شدن با ویروس کرونا ارتباط داشته و افراد بالای ۶۵ سال که بیماری کووید-۱۹ سخت‌تری را تجربه کرده بودند از سطح پادتن بالاتری برخوردار بودند.

در عین حال یافته‌های اخیر نشان می‌دهد افراد زیر ۶۵ سال و مبتلا به گونه‌های خفیف‌تر بیماری که توانسته‌اند بدون نیاز به بیمارستان بهبود پیدا کنند، سطح پادتن پایین‌تر و متغیرتری داشته‌اند.

متخصصان می‌گویند در افرادی که قبلا مبتلا به کووید-۱۹ خفیف شده‌اند واکسن، محافظتی طولانی‌تری نسبت به پادتن طبیعیِ خودِ بدن ایجاد خواهد کرد.

در مطالعه انجام شده از مجموع ۲۵۰ فرد مبتلا، ۵۸ نفر پیشتر در بیمارستان بستری شده بودند و ۱۹۲ نفر نیز به دلیل علائم خفیف در خانه بهبود یافته بودند.

نتایج تحقیق تازه در نشریه پزشکی «medRxiv» منتشر شده است.

به گزارش یورونیوز، پیشتر نتایج یک مطالعه بر سطح پادتن بیش از ۳۰ هزار نفر از شهروندان کشور ایسلند نشان داده بود که سطح پادتن بیماری کووید-۱۹ در بدن بیش از ۹۰ درصد مبتلایان به ویروس کرونا پس از ابتلا افزایش یافته و تا چهار ماه پس از بهبود ثابت مانده است.

این در شرایطی است که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) به افراد واکسینه شده هشدار داده که با وجود احتمال پایین ابتلای آنها به بیماری کووید-۱۹ باید احتیاط کنند چرا که می‌توانند بدون داشتن هیچ علائمی از ابتلای به ویروس، ناقل آن به دیگر افراد باشند.

انتهای پیام


11052649
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه برنامه خود برای پخش آثار دنباله دار سینمایی، از شنبه ۶ دی‌ماه تا چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه، مجموعه فیلم‌های دنباله‌دار «تنها در خانه» را روانه آنتن می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «اشک هور» روایت روز‌های پایانی زندگی شهید علی هاشمی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنندگان برنامه پانتولیگ توانستند به خوبی کلمات پانتولیگ را حدس بزنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کافه مستند موضوعی متفاوت درباره ماجراجویی یک کوهنورد با اراده را به نمایش می‌گذارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری» به زودی از شبکه افق پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر فصل دوم برنامه «جهت» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آثار پذیرفته شده بخش رادیوتئاتر چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر توسط هیات انتخاب این بخش معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه ورزش سیما امروز جمعه ۵ دی‌ماه، با پخش برنامه تحلیلی «روی تور»، دیدار حساس تراکتور و شمس‌آذر و دو مسابقه از جام ملت‌های آفریقا، قاب متنوعی از والیبال و فوتبال داخلی و خارجی را تقدیم علاقه‌مندان می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آئین اختتامیه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» با معرفی برگزیدگان در پردیس تئاتر تهران برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد بکری، بازیگر و فیلمساز برجسته فلسطینی و خالق مستند تأثیرگذار «جنین، جنین» که بخش مهمی از فعالیت هنری خود را به روایت رنج‌ها و تاریخ مردم فلسطین اختصاص داده بود، درگذشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است