علمی فناوری 11:19 - 29 خرداد 1403
رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی از راه‌اندازی مرکز نوآوری مشترک ایران و ونزوئلا خبر داد.

مرکز نوآوری «ایران و ونزوئلا» تأسیس شد

امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی با اشاره به تحقق یکی از تاکیدات ویژه شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی مبنی بر گسترش مرز‌های دانش و فناوری ایران با راه‌اندازی مرکز نوآوری ایران و ونزوئلا گفت: یکی از گام‌های مهمی که در مسیر توسعه دیپلماسی فناورانه در دولت سیزدهم برداشته شد، ایجاد مراکزی برای عرضه توانمندی‌های فناورانه ایران در کشور‌های همسایه، دوست و متحد بود و در همین راستا، طی سفر سال گذشته رئیس جمهور شهید به کشور ونزوئلا توافق‌نامه دو دولت برای ایجاد یک مرکز نوآوری و فناوری مشترک ایران ونزوئلا در کاراکاس امضا شد.

وی افزود: این مرکز مشابه مدل و ساختار خانه‌های نوآوری و فناوری ایران فعالیت می‌کند که این بار در دل آمریکای لاتین و با مشارکت ونزوئلایی‌ها برپا می‌شود و بستری برای عرضه توانمندی‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق ایران خواهد بود. با توجه به همکاری و استقبال دولت‌های ایران و ونزوئلا در راه‌اندازی مشترک، این مرکز تحت عنوان «مرکز نوآوری و فناوری مشترک ایران و ونزوئلا» نام گذاری شد.

میرآبادی ادامه داد: با پیگیری تأکیدات رئیس‌جمهور شهید دولت سیزدهم و تحقق موافقت‌نامه ایجاد این مرکز، قرارداد تحویل قطعی این ساختمان به امضا رسید و ساختمانی که توسط دولت ونزوئلا تامین شده برای مدت ۱۵ سال در اختیار معاونت علمی قرار گرفت تا این مرکز راه‌اندازی شود.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی خاطرنشان کرد: از جمله اقداماتی که قرار است در قالب این مرکز انجام شود می‌توان به برپایی نمایشگاه دائمی محصولات دانش بنیان و فناوری‌های پیشرفته در ونزوئلا، استقرار شرکت دانش بنیان ایرانی که پروژه‌هایی را در ونزوئلا می‌گیرند، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک توسط متخصصان ایرانی برای متخصصان ونزوئلایی و تولید محدود یا داشتن کارگاه‌های مونتاژ و تولید در این محل اشاره کرد.

میرآبادی درباره ویژگی‌های ساختمان مرکز نوآوری ایران و ونزوئلا عنوان کرد: این ساختمان از امکانات متنوعی در راستای ارائه خدمات به صاحبان محصولات و خدمات دانش‌بنیان تا ارائه خدمات مشاوره‌ای برخوردار بوده و عملاً به پایگاهی برای توسعه صادرات محصولات فناورانه ایران در حوزه آمریکای لاتین تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به تخصیص رایگان ساختمان این مرکز از سوی دولت ونزوئلا و اصلاح، تجهیز و آماده‌سازی مرکز توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: با راه‌اندازی مرکز نوآوری ایران در ونزوئلا شاهد شکل‌گیری زیست‌بوم و زیرساخت جدیدی برای توسعه صادرات و حضور توانمندی‌های دانش‌بنیان، خارج از مرز‌های ایران خواهیم بود و این ساختمان به زودی با مشارکت بخش خصوصی به بهره برداری خواهد رسید.


12064642
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از اسطوخودوس می‌توان برای مقابله با آکنه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص داروسازی سنتی گفت: زرشک می‌تواند به تعادل صفرا و تقویت عملکرد کبد کمک کند البته به شرط آنکه در مقدار مناسب و به شکل منطقی مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه رویداد پیشگامان رهایی تاکید کرد که تکیه بر توان ملی به معنای بستن در‌ها و انزوا نیست،
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه خرمالو باید به صورت کاملا رسیده مصرف شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است