بازداشت مهندس وزارت انرژی آمریکا به اتهام حمایت از انصارالله

اف‌بی‌آی یک مهندس شاغل در وزارت انرژی آمریکا را به دلیل سفر مخفیانه به یمن و تلاش برای کمک به انصارالله بازداشت کرده است.

بازداشت مهندس وزارت انرژی آمریکا به اتهام حمایت از انصارالله

اف‌بی‌آی یک مهندس شاغل در وزارت انرژی آمریکا را به دلیل سفر مخفیانه به یمن و تلاش برای کمک به انصارالله بازداشت کرده است.

اف‌بی‌آی یک مهندس برق شاغل در وزارت انرژی آمریکا را به اتهام تلاش برای حمایت از انصارالله یمن بازداشت کرده است.

مقام‌های آمریکایی می‌گویند این فرد در سفر به یمن، اقدام به خرید موادی برای ساخت مواد منفجره دست‌ساز و قطعات مورد استفاده در پهپادها کرده و تلاش داشته توان ارتباطی انصارالله را ارتقا دهد.

محبوبیت گروه‌های ضداسرائیلی از جمله انصارالله یمن بعد از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به شدت در کشورهای غربی افزایش یافته است.

شتون حامد اللبودی، ۵۱ ساله و ساکن ریچلند در ایالت واشنگتن قرار است روز جمعه برای نخستین بار در دادگاه حاضر شود.

بر اساس اسناد ارائه‌شده از سوی اف‌بی‌آی، اللبودی با هدف کمک به بهبود قابلیت‌های ارتباطی انصارالله به یمن سفر کرده است. مقام‌های آمریکایی می‌گویند او در سپتامبر سال گذشته به یمن رفت.

اف‌بی‌آی می‌گوید اللبودی پس از بازگشت به آمریکا، هنگام ورود از عمان به مأموران اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اعلام کرد که از یک سفر کاری بازمی‌گردد و در قالب مأموریتی از سوی دولت آمریکا برای بازرسی سامانه‌های دفاع موشکی به منطقه رفته است.

اما بر اساس سند قضایی اف‌بی‌آی، مأموران با سرپرست اللبودی گفت‌وگو کردند و او اعلام کرد که از هیچ سفر خارجی این مهندس اطلاعی نداشته است.

سرپرست او همچنین گفته بود که از وجود هیچ برنامه‌ای در وزارت انرژی آمریکا برای بازرسی سامانه‌های دفاع موشکی که اللبودی برای انجام آن اعزام شده باشد، اطلاعی ندارد.

اف‌بی‌آی همچنین اعلام کرد که اللبودی در جریان تحقیقات با چندین منبع و مأمور مخفی این سازمان ارتباط داشته است؛ از جمله فردی که از سوی اف‌بی‌آی به‌عنوان فردی مرتبط با انصارالله معرفی شده و خود را «سرهنگ انصارالله» معرفی کرده بود.

بر اساس سند قضایی اف‌بی‌آی، اللبودی به منابع اطلاعاتی گفته بود که برای ورود به یمن و خروج از این کشور باید به‌صورت مخفیانه جابه‌جا می‌شده و امیدوار بوده است خود را به صنعا برساند تا بتواند در سطح دولتی ارتباطاتی برقرار کند.

با این حال، اف‌بی‌آی می‌گوید او در نهایت موفق نشد به صنعا برسد.

مقام‌های آمریکایی می‌گویند تحقیقات درباره اللبودی پس از آن آغاز شد که اف‌بی‌آی مطلع شد او اقدام به خرید مواد شیمیایی مورد استفاده در ساخت مواد منفجره دست‌ساز کرده است.

#انصارالله #یمن #آمریکا

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که تحقیقات درباره پرواز فلای‌دبی ادامه دارد، یک شبکه عبری مدعی شده که فرد مهاجم مظنون به تأثیرپذیری از القاعده بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های صهیونیستی در جریان یورش به جنوب سوریه، دو نفر را در روستای معریه بازداشت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا از تحریم سه فرد و دو نهاد که ادعا شده به نوعی با جنبش حماس در ارتباط بوده‌اند، خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند عربستان در حال بررسی عملیات نظامی در اطراف باب‌المندب و چند استان یمن است و ممکن است حملات خود را طی هفته‌های آینده آغاز کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها گزارش دادند یک نفتکش هنگام خروج از تنگه هرمز هدف پرتابه‌ای نامشخص قرار گرفت و دچار آتش‌سوزی و قطعی برق شد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» اف‌بی‌آی یک مهندس شاغل در وزارت انرژی آمریکا را به دلیل سفر مخفیانه به یمن و تلاش برای کمک به انصارالله بازداشت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه با استقبال از پایان حضور نظامی آمریکا و ائتلاف در عراق، اعلام کرد به توانایی بغداد برای تامین امنیت خود اطمینان دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عراق با ابراز نگرانی از تداوم جنگ ایران و آمریکا گفت بغداد در صورت درخواست دو طرف، آماده میانجیگری است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنا به گفته رئیس جمهور فرانسه، کشور‌های گروه هفت طی چهار ماه آینده تا ۱۰۰ میلیون بشکه نفت و گازوئیل از ذخایر اضطراری خود آزاد خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشور‌های اروپایی با آزادسازی حجم زیادی از ذخایر گازوئیل خود موافقت کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است