اقتصادی 10:59 - 31 شهریور 1402
انتصاب وزیر جهاد کشاورزی دولت روحانی به عنوان قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی دولت سیزدهم، از زوایای مختلف قابل بحث است که در این متن یک نظر کارشناسی از چندین نظر مختلف، مطرح می‌شود.

واکاوی انتصاب وزیر دولت روحانی در منصب قائم‌مقامی وزیر جهاد دولت سیزدهم

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، انتصابات وزیر جهاد کشاورزی در هفته‌های گذشته بیشتر شده و می توان مهمترین آن را انتصاب آقای کاظم خاوازی(وزیر دولت روحانی) به عنوان قائم مقام وزیر و معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی دانست، این انتصاب از چند نظر حایز اهمیت است.

نخست اینکه آقای نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی با این انتصاب ثابت کرد، بخش کشاورزی از هرگونه سیاسی کاری به دور است،  تحت تاثیر هیچ حزب و جناحی نیست و  تنها به تکلیف خود یعنی تامین امنیت غذایی کشور، فکر می کند.

دوم اینکه؛ وزارت جهاد کشاورزی به دنبال شایسته سالاری است و در راس آنها تلاش می‌کند بدنه وزارتخانه را با افرادی که به علوم روزآمد کشاورزی مسلط هستند و در کنار آن تجربه عملی این علوم را دارند، تجهیز کند. آقای خاوازی با دکترای تخصصی کشاورزی سالهای 1399 و 1400  وزیر جهاد کشاورزی بود و سالها رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و نیز در پست های مختلف و حساس نزدیک به 30 سال در بخش کشاورزی خدمت کرده و مهمتر اینکه به  اهل پژوهش و تحقیق معروف است.

آنطور که سازمان خواروبار جهانی ملل متحد اعلام کرده تامین غذا در جهان آینده تنها متکی به علم و تحقیق و پژوهش خواهد شد و تا سال 2050 بیش از 90 درصد غذا تنها از طریق پژوهش و تحقیقات میسر می‌شود، امکان توسعه افقی کشت به دلیل محدودیت منابع آب و خاک امکانپذیر نبوده و در این میان تنها بخش تحقیقات به کمک تامین غذای مردم خواهد آمد و از همین الان تمام دنیا باید در این حوزه کار کنند.

سوم اینکه قبول پست معاونت از سوی آقای خاوازی که زمانی خودش وزیر بوده نشان از روحیه جهادی ایشان است که فردی در این حد با مقبولیت بالا که آن زمان با 196 رای موافق و تنها با 15 رای مخالف از مجلس رای اعتماد گرفت و در بین کارمندان وزارتخانه هم کاملا فرد پذیرفته شده‌ای است می‌تواند این روحیه را در بدنه وزارتخانه جاری و ساری کند، کار جهادی خمیر مایه این وزارتخانه است و روحیه جهادی می‌تواند پیشران بخش کشاورزی باشد.

انتخاب خاوازی به این سمت در این برهه حساس که بخش کشاورزی بیش از هر زمانی به روزآمدی و نگاه علمی نیاز دارد را می‌توان بهترین انتخاب از سوی وزیر دانست او توشه علم و عملش کامل است و راه اجرایی را تا آخرین حدش یعنی وزارت پیموده است کوله بار گرانی دارد و بازگشتش به وزارتخانه را باید به فال نیک گرفت و از این انتخاب در مسیر تعالی بخش استفاده کرد.

یادداشت از: بهروز نوری

در پایان عنوان می‌شود که این موضوع نظر نگارنده متن است، تلاش می‌شود در آینده، این انتصاب از زوایای دیگر نیز بررسی شود.

 پایان پیام/


11995569
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از لایروبی اروند پس از سال‌ها، همچنین تکمیل مسیر‌های ریلی مهم کشور از جمله چابهار – زاهدان تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۰۷، از فعالیت سامانه بارشی و افزایش گرادیان فشاری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور تاکید کرد: روند مذاکرات فنی و قراردادی با حفظ چارچوب‌های توافق‌شده در موافقت نامه بین دولتی و سقف مالی تعیین‌شده برای پروژه راه‌آهن رشت-آستارا جاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوسان ۳۲۵ میلیون مترمکعبی مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در بهمن ۱۴۰۴، گویای تغییرات شدید دمایی در این ماه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: بنابر آمار  ۱۲ هزار و ۸۰۰ کیلو با ارزش ۱۵.۵ میلیون دلار به ۳۳ کشور  صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت:در ۱۰ ماهه امسال، ۵۴ هزار دستگاه خودرو در کشور ترخیص و تحویل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی قیمت تضمینی هر کیلوگرم پیله‌تر ابریشم سال ۱۴۰۵ را ۶۰۵ هزار تومان (۶۰۵۰۰۰۰ ریال) تعیین کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - مسعود پل‌مه، دبیر انجمن کشتیرانی، با رد برخی ادعاها درباره توقف یا اختلال در تردد کشتی‌های تجاری کشور، تأکید کرد: هرگونه خبر مبنی بر توقف حرکت کشتی‌ها کاملاً بی‌اساس است و انجمن کشتیرانی نیز در این خصوص تکذیب...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: صنعت خودروسازی ۴دهه درگیر انحصار بوده که تنها راهکار آن واردات خودرو اقتصادی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برخلاف دارو‌های شیمیایی که اغلب با عوارض جانبی همراه هستند، دمنوش‌های گیاهی در صورت مصرف صحیح، می‌توانند بدون آسیب جدی به بدن، فرآیند کاهش وزن را پشتیبانی کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است