اقتصادی 11:42 - 26 اردیبهشت 1403
مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار در اطلاعیه ای اعلام کرد امکان تداوم تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا در روزهای آینده وجود دارد.

امکان تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا در روزهای آینده

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار در اطلاعیه ای اعلام کرد: آن دسته از کسبه و فعالان اقتصادی که هنوز مجوز کاغذی خود را الکترونیکی نکرده اند و اسم شان در qr.mojavez.ir وجود ندارد، نگران نباشند، امکان اخذ سریع، غیرحضوری و رایگان شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir در تمام ساعات شبانه روز همچنان وجود دارد.

 در متن این اطلاعیه آمده است:

در اجرای آخرین مرحله از قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار یعنی تبدیل همه مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، با همت اتاق‌های اصناف، اتحادیه‌های صنفی و تشکل‌های اقتصادی سراسر کشور طی هفته های منتهی به 25 اردیبهشت 1403 تعداد قابل توجهی مجوزکاغذی، الکترونیکی و برای آنها شناسه یکتا صادرشد.

از آنجاکه با حکم تبصره7ماده1 قانون تسهیل صدور مجوزها آن دسته از فعالان اقتصادی که شناسه یکتا ندارند، از این به بعد فاقد مجوز تلقی می‌شوند، از همه فعالان اقتصادی که هنوز مجوز کاغذی خودرو شناسه یکتا نکرده‌اند و آن دسته از فعالان اقتصادی که تاکنون هیچ مجوزی نگرفته اند دعوت می‌شود با مراجعه به درگاه ملی مجوزها به نشانی مجوز آی آر اگر تاکنون بدون مجوز فعالیت میکردند، به راحتی مجوز دریافت کنند و اگر مجوز کاغذی دارند مجوز کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل نمایند. امکان تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.

یادآوری می­شود با همت مراکز فناوری اطلاعات برخی دستگاه ها، برای فعالان اقتصادی آنها شناسه یکتا در حال صدور است که برای این دسته از فعالان اقتصادی نیز در بانک اطلاعات کسب و کارهای ایران به نشانی qr.mojavez.ir در روزهای آینده، شناسه یکتا و صفحه اختصاصی ایجاد و صدور شناسه یکتا با پیامک به اطلاع ایشان خواهد رسید.

دبیرخانه هیات مقررات زدایی از آن دسته دستگاه های اجرایی که زمینه فنی الکترونیک شدن مجوزهای کاغذی شان را فراهم نکرده اند شامل وزارتخانه های کشور، ارشاد، علوم، و آموزش و پرورش، درخواست میکند در اسرع وقت کوتاهی مربوطه را جبران کنند تا صاحبان مجوزهای این دستگاه ها، بدون مجوز تلقی و دچار مشکل نشوند.

آن دسته از کسبه و فعالان اقتصادی نیز که هنوز مجوز کاغذی خود را الکترونیکی نکرده اند و اسم شان در qr.mojavez.ir وجود ندارد، نگران نباشند، امکان اخذ سریع، غیرحضوری و رایگان شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir در تمام ساعات شبانه روز همچنان وجود دارد. در صفحه اول درگاه ملی مجوزها، فیلم آموزشی دو دقیقه ای این تبدیل آسان وجود دارد و امکان آن برای همه فراهم است.

مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار از سازمان فناوری اطلاعات، دبیرخانه هیات عالی نظارت بر تشکلهای صنفی، اتاق های اصناف و تشکلهای اقتصادی سراسر کشور که در اجرای موفق آخرین مرحله از قانون تسهیل صدور مجوزها همکاری کردند صمیمیانه سپاسگذاری میکند و امیدوار است آثار مثبت اجرای این قانون در ماه آینده در اقتصاد ایران کاملا قابل مشاهده باشد.

انتهای پیام/


12055820
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: بحث تغییرات ریزساختار‌ها یک فرایندی است که دائم در داخل سازمان بورس بررسی می‌شود؛ هرچه موانع در بازار کمتر باشد به نفع بازار سرمایه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو اتاق بازرگانی ایران تأکید کرد که نرخ سود ۳۰ درصدی بانکی، سرمایه‌ها را به جای بخش مولد، به سمت بانک‌ها هدایت کرده است و ناترازی بانک‌ها و نبود نظارت قوی عوامل اصلی رشد نقدینگی غیرمولد و کاهش شدید سرمایه‌گذاری در تولید هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به قیمت تخم مرغ درب واحد‌های مرغداری، نرخ منطقی هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: تمامی مسافران هوایی در شرایط کنونی با توجه به شرایط جوی کشور به ویژه شهر‌های جنوبی با شماره ۱۹۹ بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از احتمال لغو یا تأخیر تعدادی از پرواز‌های ورودی و خروجی در برخی فرودگاه‌های کشور به‌دلیل هشدار‌های هواشناسی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی نحوه استفاده از سهمیه مصرف‌نشده تسهیلات قرض‌الحسنه کمک‌هزینه خرید کالای ایرانی و لوازم خانگی را برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور با اعلام بارش برف و باران در ۲۸ استان، از ممنوعیت تردد در برخی از محور‌های مواصلاتی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از اصلاح قیمت چهار محصول لبنی مشتق از شیر خام در روزهای آتی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:پروژه راه‌آهن اردبیل ـ میانه به طول ۱۷۴ کیلومتر است که‌ در اسفند ماه به بهره‌برداری می رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور مالیاتی بخشنامه بخشودگی جرایم مالیاتی طلافروشان ناشی از عدم اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان درباره صورتحساب الکترونیکی را ابلاغ کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است