فرهنگی‌هنری 15:53 - 16 بهمن 1403
تهیه کننده برنامه سودای سیمرغ گفت: در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با ویژه برنامه سودای سیمرغ فیلم‌های راه یافته به این جشنواره را نقد و بررسی می‌کنیم.

فیلم‌های جشنواه فجر در رادیو نقد می‌شود

رقیه زهرا پرندآور تهیه‌کننده برنامه سودای سیمرغ با اشاره به آغاز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: ویژه‌برنامه «سودای سیمرغ» که هرساله در دهه فجر به روی آنتن می‌رود، امسال نیز در این دهه، هر شب ساعت ۲۱ به‌صورت زنده از برج میلاد محل برگزاری جشنواره به گفت‌و‌گو با عوامل برنامه‌ساز فیلم‌های شرکت‌کننده می‌پردازد.

وی ادامه داد: گفت‌و‌گو با عوامل سازنده فیلم‌ها و منتقدان آثار سینمایی، بررسی آخرین اخبار جشنواره و نقد و مرور آثار راه‌یافته به بخش مسابقه سینمای ایران از جمله موضوعاتی است که در این ده شب در «سودای سیمرغ» بررسی خواهد شد.

تهیه کننده برنامه سودای سیمرغ با بیان اینکه کارشناس مجری ویژه برنامه سودای سیمرغ امسال از رادیو گفت‌و‌گو "شاهین جمشیدی" است و در این برنامه‌ها محتوای تولیدات سینمایی با دست اندرکاران و عوامل این فیلم‌ها گفت‌و‌گو می‌شود تا ابعاد مختلف تولید یک آثار سینمایی در طراز انقلاب اسلامی مورد واکاوی قرار گیرد.

گفتنی است؛ «سودای سیمرغ» به تهیه‌کنندگی رقیه زهرا پرندآور و سردبیری پیمان خزلی و مریم شهبندی از ۱۲ تا ۲۱ بهمن ساعت ۲۱ از رادیو گفت‌و‌گو پخش خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند شبکه رادیویی گفت‌و‌گو را روی موج اف‌ام ردیف ۱۰۳/۵ مگاهرتز دریافت کنند و یا جهت دسترسی به پخش زنده و آرشیو برنامه‌ها از طریق سایت این شبکه به نشانی www.radiogoftogoo.ir و سایت ایران صدا به نشانی http://radio.iranseda.ir/ اقدام کنند.


12151129
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است