ورزشی 00:01 - 12 مهر 1401
تیم ملی فوتسال کشورمان که در جام ملت های آسیا حضور دارد با اقتدار راهی مرحله یک چهارم نهایی و حذفی این مسابقات شد.

فوتسال جام ملت‌های آسیا| عبور آسان و قابل پیش‌بینی از مرحله مقدماتی/ عیارسنجی شاگردان شمسایی در بازی مرگ و زندگی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتسال ایران یکی از تیم‌های پرافتخار قاره کهن است که تا کنون ۹۳ بازی در این رقابت‌ها انجام داده و تنها 3 بازی را به حریفان خود واگذار کرده که حاصلش از دست رفتن قهرمانی در سه دوره از جام ملت‌ها است. در 16  بار حضور تیم ملی کشورمان 2 بازی به تساوی رسیده و ملی‌پوشان ایران در ۸۸ بازی پیروز میدان بوده اند. ۱۲ قهرمانی، یک نایب قهرمانی و دو عنوان سومی حاصل عملکرد یکه تازی ایران در فوتسال آسیا در جام ملت‌ها بوده است.

فوتسال جام ملت‌های آسیا 2022 بعد از وقفه چند ساله از چهارم مهرماه با حضور 16 تیم در سالن سعدالعبدالله کویت آغاز شد و تیم ملی کشورمان هم جهت برگزاری این مسابقات به این کشور اعزام شد. طبق قرعه‌کشی انجام شده ایران در گروه سوم با تیم‌های لبنان، اندونزی و چین تایپه همگروه شد.

شاگردان شمسایی در اولین بازی توانستند 5 بر صفر از سد اندونزی بگذرد و در بازی دوم 7 بر 2 چین تایپه را شکست دادند و در آخرین بازی از مرحله گروهی هم 9 بر صفر لبنان را از پیش رو برداشتند. همانطور که تمامی کارشناسان گفته بودند تیم ملی به راحتی می‌تواند مرحله اول را پشت سر بگذارد و به مرحله حذفی صعود کند. در مرحله حذفی می‌توان تیم ملی را محک جدی زد و عیار واقعی آن را شناخت.

وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی در صحبت‌های خود گفته 24 گل زده در مرحله اول تمام شده و بازی در مرحله حذفی، مرگ و زندگی است. حال با توجه به جوان بودن تیم و اینکه بعضی از بازیکنان برای اولین بار است که در تورنمنت بین‌المللی حضور پیدا می‌کنند کادر فنی باید بازیکنان را آماده مرحله حذفی کنند و شرایط سخت این مرحله را نسبت به مرحله اول یادآوری کنند تا همچون دور اول با اقتدار پیروز میدان و راهی مرحله نیمه‌نهایی شوند.

در مرحله اول این مسابقات عربستان با غلبه به ژاپن اولین شگفتی جام شانزدهم را رقم زد و همچنین دو بانوی داور ایرانی یعنی زری فتحی و گلاره ناظمی، در اقدامی جالب وقتی که کاپیتان‌های دو تیم ژاپن و عربستان مشغول برگزاری مراسم ابتدایی مسابقه بودند درخواست کاپیتان‌های دو تیم بابت دست دادن را رد کردند. آنها با اقدامی جالب و با رعایت مسائل اسلامی از دست دادن انصراف، اما به بازیکنان ادای احترام کردند.

تیم ملی فوتسال کشورمان  امروز از ساعت 11:30 در مرحله حذفی به مصاف ویتنام مدعی می‌رود.

پایان پیام/


11701989
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی چادرملو گفت: ما با یک لحظه اشتباه و غفلت یک گل را به پرسپولیس هدیه دادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که نتایج سینوسی دغدغه ما و بازیکنان سرخپوش هست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی پرسپولیس گفت: راجع به حضور داوران در عرصه مدیریتی خیلی بحث‌ها شده، اما من از داوری مستقیم به پرسپولیس نیامدم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار پرسپولیس و چادرملو اردکان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه خالی از تماشاگر دستگردی آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار پرسپولیس و چادرملو اردکان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه خالی از تماشاگر دستگردی برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار پرسپولیس و چادرملو اردکان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزش ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، صرفاً شاهد افزایش چند عدد و آمار نبوده، بلکه با یک دگرگونی بنیادین در فلسفه، ساختار، جغرافیا و عدالت توزیعی مواجه شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع جدید تیم فوتبال فولاد در دیدار‌های اخیر این تیم موفق شده عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ایران در قرارداد یک مهاجم لیگ برتری نقش مستقیم دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری مجمع فدراسیون اسکیت، انتخاب سرپرست این فدراسیون به وزارت ورزش واگذار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است