ورزشی 10:32 - 16 بهمن 1401
سرمربی تیم میلان قصد دارد ترکیب تیمش مقابل اینتر را دستخوش تغییرات زیادی کند.

تغییرات مهم قرمزهای میلان برای بازی در دربی

به گزارش خبرگزاری فارس، یک رسانه ایتالیایی اعلام کرد سرمربی تیم میلان پس از ناکامی‌های پی‌د‌ر‌پی اخیر، قصد دارد در دلامادونینا تیمش را به ترکیبی بسیار متفاوت به مصاف اینتر بفرستد.

با اعلام اسکای اسپورت، استفانو پیولی در بازی امشب با اینتر با دفاع 3نفره به میدان می‌رود و ستاره‌ای به نام رافائل لیائو نیز نیمکت‌ نشین خواهد بود.

سرمربی مدافع عنوان قهرمانی پس از 4 شکست پیاپی در بازی‌های لیگ، جام حذفی و سوپرجام ایتالیا، وعده تغییرات تاکتیکی در ترکیب میلان را داده بود.

علاوه بر نیمکت‌نشینی بیلیائو، قرار است داویده کالابریا و تئو هرناندز در سمت راست و چپ خط دفاعی قرار بگیرند. جونیور مسیاس به خط هافبک برود. دیووک اوریگی هم انتظار می‌رود بازی را از ابتدا و در کنار اولیویه ژیرو آغاز کند.

اینتر نیز در این بازی خواکین کوره‌ا مهاجم خود را در اختیار ندارد اما مارسلو بروژوویچ کروات به ترکیب اینتر باز خواهد گشت.

شهرآورد میلان ساعت 23:15 امشب در ورزشگاه جوزپه مه‌ آتزا برگزار می‌شود. در جدول رده‌بندی سری‌A، اینتر با 40 امتیاز در رده دوم و میلان با 38 امتیاز در رده پنجم قرار دارند.

پایان پیام/


11805329
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات ۴ وزن نخست رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان با راهیابی فرخی و هدایتی به فینال همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تراکتور از عملکرد خود و تیمش برابر شارجه ابراز رضایت کرد و این برد پرگل را ارزشمند دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشکاران ایرانی در روز سه‌شنبه در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ در رشته‌های والیبال، والیبال ساحلی، هندبال و کبدی به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور می‌گوید که از نقاط ضعف شارجه به این تیم ضربه زدیم و خوشحالم که مستحق این برد بودیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران با پیروزی مقابل بحرین میزبان به عنوان صدرنشین گروه یک راهی مرحله دوم مسابقات شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۶ سال ایران در دومین دیدار خود در مرحله مقدماتی بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین موفق به شکست عربستان سعودی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال نوجوانان ایران با شکست چین مسابقات خود را در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در خصوص دیدار قهرمانان با رهبر معظم انقلاب گفت: هدف‌گذاری شده تا تیم‌های ورزشی ایران به قله‌های جهانی که رهبر معظم انقلاب فرمودند، برسند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی گلبال ایران با برتری مقابل تایلند، ضمن صعود به فینال رقابت‌های قهرمانی آسیا-پاسفیک، سهمیه مسابقات جهانی را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و شارجه امارات در چارچوب هفته سوم لیگ نخبگان آسیا برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است