ورزشی 11:35 - 10 خرداد 1403
همان طور که پیش بینی می شد رقابت های 5 وزن اول کشتی آزاد جام تختی با غیبت کشتی گیران مدعی همچون عزت الله اکبری، محمدحسین محمدیان، هادی وفایی پور و محسن مصطفوی استارت خورد.

غیبت اکبری، محمدیان و وفایی‌پور؛ فقط ۲ تیم خارجی آمدند

به گزارش خبرگزاری تسنیم، از 10 صبح امروز (10 خرداد) استارت رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در 5 وزن المپیکی در سالن 6 هزار نفری مجموعه ورزشی انقلاب زنجان زده شد.

در وزن 57 کیلوگرم 10 کشتی‌گیر، در 65 کیلوگرم، 15 کشتی‌گیر، در 74 کیلوگرم 14 کشتی‌گیر، در 86 کیلوگرم 9 کشتی‌گیر و در 97 کیلوگرم 11 کشتی‌گیر در این دوره از رقابت‌ها ثبت‌نام کردند که جزو کشتی‌گیران ایرانی، دو تیم ارمنستان و افغانستان نیز برای حضور در جام تختی به زنجان آمدند.

همان‌طور که پیش از این پیش‌بینی می‌شد جمعی از مدعیان عنوان‌دار اوزان مختلف باتوجه به اینکه جام تختی امسال در چرخه انتخابی تیم ملی برای المپیک و حتی جهانی اوزان غیرالمپیکی تاثیر چندانی ندارد، باوجود داشتن سهمیه شرکت در رقابت‌ها، در زنجان غایب بودند.

در حالی که مجتبی گلیج از ابتدا نامش جزو سهمیه‌داران جام تختی نبود و عنوان شد برای شرکت در این رقابت‌ها باید از طریق هیئت استانش درخواست بدهد، او این کار را در وقت مقرر انجام نداد تا مجوز شرکت در این پیکارها برایش صادر نشود.

گلیج در چرخه انتخابی المپیک هم در مسابقات قهرمانی کشور به دلیل آسیب‌دیدگی غیبت داشت.

محمدحسین محمدیان دیگر غایب وزن 97 کیلوگرم بود. درشرایطی که علی سوادکوهی در وزن 86 کیلوگرم سر وزن نرسید! هادی وفایی‌پور که تا پیش از این نفر اول چرخه این وزن بود همراه با محسن مصطفوی در جام تختی غیبت کرد.

عزت‌الله اکبری نایب‌قهرمان پیشین جهان نیز از دیگر غایبان این وزن بود.

فردا (جمعه) نیز جام تختی در 5 وزن 61، 70، 79، 92 و 125 کیلوگرم دنبال خواهد شد و باید دید کدام کشتی‌گیران سرشناس در این اوزان غیبت خواهند کرد.

انتهای پیام/


12058305
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهیا میرزاطیبی نماینده دوومیدانی ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی به مدال برنز دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده کاروان فوتسال دانش‌آموزی ایران با کسب عنوان پنجمی در بخش پسران و نهمی در بخش دختران در رقابت‌های قهرمانی دانش‌آموزان جهان در برزیل بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال که با یاد مرحوم صابر کاظم شروع شد با پیروزی مدعیان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال ۳ نفره مردان ایران نایب قهرمان بازی‌های کشورهای اسلامی شد و تیم بانوان نیز با قبول شکست در دیدار رده‌بندی از رسیدن به مدال بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صعود تیم ملی فوتبال ایران در رنکینگ فیفا تیم ملی فوتبال ایران در رده بندی فدراسیون جهانی فوتبال فیفا صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان کشتی فرنگی سنگین وزن بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض گفت: برای گرفتن مدال طلا آمده بودم و اکنون این مدال را به امام زمان تقدیم می‌کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی کاران ایران با کسب ۴ مدال طلا، یک نقره و یک برنز به کار خود در بازی‌های کشور‌های اسلامی پایان دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در روز‌های اخیر با حواشی گوناگونی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شاخه GAF فدراسیون ژیمناستیک از امکان فعالیت همه گروه‌های سنی آقا و خانم در این شاخه از ورزش ژیمناستیک خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دارنده نشان طلای جهان و المپیک با شکست نماینده جمهوری آذربایجان، سومین نشان طلای فرنگی‌کاران ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی را به نام خود ضرب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است