اقتصادی 00:15 - 06 فروردین 1402
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز گفت: در سال گذشته هدف‌گذاری شرکت مهندسی و توسعه گاز تزریق گاز به 1000 کیلومتر خط لوله انتقال گاز جدید بود که در مجموع این تزریق به 1067 کیلومتر خط لوله جدید گاز انجام شد.

رکورد 1000 کیلومتر گازرسانی جدید در 1401/ گاز به تمامی شهرهای بزرگ سیستان و بلوچستان رسید

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اقدامات این شرکت در انجام پروژه‌های گازرسانی عنوان کرد: در شرکت مهندسی و توسعه گاز، سال قبل را ما به عنوان سال سیستان و بلوچستان نامگذاری کردیم و بیش از 50 درصد از افتتاح‌های شرکت در این استان بود. در ابتدای سال 1401، 220 کیلومتر خط لوله گاز از زاهدان تا زابل افتتاح شد. در اواسط سال، ما پروژه ایرانشهر-پالیزان-خاش را به طول 253 کیلومتر افتتاح کردیم.

وی افزود: همچنین تزریق گاز به پروژه 290 کیلومتری ایرانشهر به چابهار نیز انجام شده است که البته هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده است. با این اوصاف ما 100 درصد برنامه‌های گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان در سال 1401 را به انجام رساندیم.

نوشادی تاکید کرد: با اجرای این پروژه‌ها، تقریبا تمامی شهرهای بزرگ این استان به جز سراوان تحت پوشش گازرسانی قرار گرفته‌اند و ما در سال جاری تمرکزمان به گازرسانی به شهرهای کوچک‌تر است. تا دو سال آینده ماموریت ما به عنوان شرکت مهندسی و توسعه گاز در استان سیستان و بلوچستان به اتمام می‌رسد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز گفت: در سال گذشته هدفگذاری شرکت مهندسی و توسعه گاز تزریق گاز به 1000 کیلومتر خط لوله انتقال گاز جدید بود که در مجموع به 1067 کیلومتر خط لوله جدید این تزریق گاز انجام شد.

پایان پیام/


11848119
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت:بر اساس آمار و پیگیری‌های صورت گرفته حدود ۵۰ درصد کاهش در میزان تولید و فروش واحد‌های قنادی مشاهده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: از آغاز به کار دولت چهاردهم تاکنون ۱۷ هزار پروژه کوچک و بزرگ آب و برق با ارزشی بالغ بر ۵۴۵ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز استان تهران گفت:در شهر پرند، پس از نصب علمک توسط شرکت گاز، برخی ساکنان یا حتی شرکت‌های سازنده به‌صورت غیرمجاز اقدام به نصب رگولاتور و اتصال گاز به واحد‌ها کرده‌اند که این اقدام به شکل غیراصولی و ناایمن انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به کمبود مواد اولیه، تولید شیرخشک نوزاد ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از نیاز بازار انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو زنجیره مرغ تخم گذار گفت: با توجه به شرایط تولید و مصرف در داخل، ماهانه ۲۰ تا ۳۰ هزارتن تخم مرغ مازاد بر نیاز کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حذف نظام چندنرخی ارز، یکی از بنیادی‌ترین اصلاحات اقتصادی در سال‌های اخیر است که باید دید آیا زمینه را برای شکل‌گیری رقابت سالم میان تولیدکنندگان و صادرکنندگان فراهم می‌کند؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام نظر فعالان بخش خصوصی اصلاح سیاست‌های ارزی کشور علاوه بر کاهش فشار بر بودجه عمومی زمینه ساز از بین رفتن رانت و فساد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد در پیامی نوشت: در شرایط سخت تحریم، همکارانم در پارس‌جنوبی با ثبت رکورد تاریخی روزانه ۷۳۰ میلیون مترمکعب تولید گاز، تکیه‌گاهی مطمئن برای مدیریت انرژی زمستان شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا دوشنبه شاهد ورود سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصد و چهلمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران ۱۳۵ کیلوگرم طلا به ارزش بیش از ۳۴۸۶ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است