ارمنستان: اجازه نخواهیم داد به روابط با ایران خدشه‌ای وارد شود

وزیر امور خارجه ارمنستان با بیان اینکه تهران از شفافیت ایروان درباره پروژه «تریپ» رضایت دارد، گفت کشورش آماده تعمیق روابط با ایران است و اجازه نخواهد داد این روابط به خطر بیفتد.

ارمنستان: اجازه نخواهیم داد به روابط با ایران خدشه‌ای وارد شود

وزیر امور خارجه ارمنستان با بیان اینکه تهران از شفافیت ایروان درباره پروژه «تریپ» رضایت دارد، گفت کشورش آماده تعمیق روابط با ایران است و اجازه نخواهد داد این روابط به خطر بیفتد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان گفت ایران از شفافیت ارمنستان درباره پروژه «تریپ»، آمادگی ایروان برای پاسخگویی و گفت‌وگو درباره پرسش‌ها و همچنین فرصت‌های اقتصادی این پروژه رضایت دارد.

میرزویان این اظهارات را روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش «آروسیاک ماناوازیان»، نماینده پارلمان ارمنستان درباره سفر خود به ایران و دیدگاه طرف ایرانی درباره پروژه تریپ مطرح کرد.

این پروژه در چارچوب توافق ارمنستان و جمهوری آذربایجان برای عادی‌سازی روابط دو کشور مطرح شده و هدف اصلی آن ایجاد یک کریدور حمل‌ونقل و زیرساختی از خاک ارمنستان در نزدیکی مرز ایران و آذربایجان است.

ایران اعلام کرده تغییر در ژئوپلیتیک و مرزهای کشورهای منطقه را برنمی‌تابد و آن را خط قرمز خود می‌داند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در دیدار همتای ارمنستانی خود در تهران، بر اهمیت توجه به پیامدها و نگرانی‌های ناشی از حضور و مداخله طرف‌های ثالث در امور منطقه قفقاز تاکید کرد و صلح و ثبات پایدار در منطقه را در گرو حل و فصل مسائل منطقه توسط خود کشورهای منطقه و جلوگیری از مداخلات نیروهای فرامنطقه‌ای دانست.

طبق گزارش آرمن‌پرس، میرزویان درجلسه پارلمان گفت: «ایران از شفافیت کاملی که ما در طول روند تریپ نشان داده‌ایم، آمادگی ما برای گفت‌وگو درباره همه پرسش‌ها و فرصت‌های اقتصادی که راه‌اندازی این زیرساخت برای خود ایران به همراه خواهد داشت، رضایت دارد.»

او تأکید کرد این ارزیابی بر اساس برداشت‌های شخصی او و آنچه در جریان این سفر شنیده، شکل گرفته است. دیپامات ارشد ارمنستانی گفت هیاهویی که برخی رسانه‌ها و جریان‌های مخالف درباره این پروژه ایجاد کرده‌اند، با واقعیت مطابقت ندارد.

ارمنستان: اجازه نخواهیم داد به روابط با ایران خدشه‌ای وارد شود

میرزویان تاکید کرد در جریان گفت‌وگو درباره این پروژه با همتایان ایرانی، پرسش‌هایی مطرح و پاسخ‌هایی ارائه شده و کار در این زمینه همچنان ادامه دارد.

وزیر امور خارجه ارمنستان درباره محورهای کلی سفر خود نیز گفت که طی دیدار با مقام‌های ارشد ایران و همتایان خود، طیف کاملی از روابط دوجانبه را بررسی کرده است؛ از گفت‌وگوهای سیاسی و ماهیت راهبردی روابط دو کشور گرفته تا مسائل اقتصادی و زیرساختی. تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای نیز از دیگر موضوعات مورد بحث در این دیدارها بوده است.

میرزویان در پاسخ به پرسشی درباره حمل‌ونقل جاده‌ای و هوایی، بر آمادگی ارمنستان برای تعمیق روابط با ایران تأکید کرد و گفت این روابط با در نظر گرفتن محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های بین‌المللی دنبال خواهد شد.

او گفت: «ما برای روابط خود با ایران ارزش و اهمیت بسیار زیادی قائلیم و اجازه نخواهیم داد این روابط به خطر بیفتد.»

وی همچنین گفت مشکلات مربوط به ازدحام و انباشت محموله‌ها در بخش گمرکی طرف ایرانی که بر حمل‌ونقل کالا تأثیر گذاشته است، به‌طور فشرده با مقام‌های مربوطه در حال بررسی است.

به گفته میرزویان، راهکارهای فنی برای حل این مشکل وجود دارد و او انتظار دارد این راهکارها در روزهای آینده اجرایی شوند.

#ارمنستان

#ایران

#قفقاز

به‌منظور دسترسی پایدار به اخبار و مطالب ما، آخرین نسخه اپلیکیشن خبرگزاری فارس را می‌توانید از اینجا و در فروشگاه‌های «کافه بازار» و «مایکت» دانلود و نصب کنید.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا با اشاره به مرگ یک کارمند آزمایشگاه تحقیقاتی طاعون در سیبری، گفت که روس‌ها بسیار «باتجربه» هستند و می‌گویند همه‌چیز تحت کنترل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه اعلام کرد اتحادیه اروپا از یک مجموعه اقتصادی به یک بلوک نظامی-سیاسی تهاجمی تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها دانشجو در اعتراض به مشکلات نظام آموزشی در شرق بلژیک تظاهرات کردند و رسانه‌های محلی از بازداشت ۱۰۷ نفر و تشدید تدابیر امنیتی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک نظرسنجی در فرانسه نشان می‌دهد ۷۲ درصد مردم مطالبات دانش‌آموزان دبیرستانی را مشروع می‌دانند و ۵۵ درصد نیز از اعتراضات آنها حمایت می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان تحقیقات جداگانه‌ای درباره ایمنی پرواز فلای‌دبی آغاز کرده است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» در حالی که عبور و مرور شناورها از تنگه هرمز همچنان تحت کنترل تهران صورت می‌گیرد، معاون ترامپ برای پایان جنگ با ایران شرط گذاشت.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» وبگاه شبکه خبری بلومبرگ گزارش داده آمریکا نگران باز شدن جبهه‌ای تازه در بحبوحه جنگ با ایران است.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» وزیر امور خارجه ارمنستان با بیان اینکه تهران از شفافیت ایروان درباره پروژه «تریپ» رضایت دارد، گفت کشورش آماده تعمیق روابط با ایران است و اجازه نخواهد داد این روابط به خطر بیفتد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا درباره پایبندی آمریکا به اظهارات خود مبنی بر عدم ممنوعیت صادرات گازوئیل به اروپا ابراز تردید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که برای مهار قیمت سوخت، روند آزادسازی ذخایر نفتی را تسریع می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است