ورزشی 14:44 - 05 مرداد 1405
رئیس فدراسیون فوتبال با تأکید بر اینکه تیم ملی در برابر رقبای قدرتمند شکست نخورد، ناکامی در صعود را نتیجه مستقیم استقرار دیرهنگام و چالش اختلاف زمانی ۱۲ ساعته در مکزیک دانست.

رئیس فدراسیون فوتبال:به سه دسته نباختیم؛ میزبان، رقیبان و عده‌ای وطن فروش

باشگاه خبرنگاران جوان- مهدی تاج در اظهاراتی جنجالی و در عین حال مسئولانه، از ناکامی تیم ملی در صعود به مرحله بعدی رقابت‌ها ابراز تأسف کرد. وی با تأکید بر اینکه تیم ملی در برابر سه تیم قدرتمند رقیب شکست‌های سنگینی نخورد، معتقد است که تیم می‌توانست بسیار فراتر از این ظاهر شود.

تاج با اشاره به یکی از بزرگترین اشتباهات مدیریتی در این دوره، گفت: «استقرار تنها ۶ روز مانده به مسابقات در مکزیک و مواجهه با اختلاف زمانی ۱۲ ساعته، ضربه بزرگی به آمادگی بازیکنان وارد کرد.» وی ضمن عذرخواهی از مردم، این شرایط نامساعد را عامل اصلی عدم دستیابی به نتایج مطلوب دانست.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال گفت: ما باید واقع‌بین باشیم؛ نمی‌گویم بهترین نتیجه تاریخ را گرفتیم و قهرمان جام شدیم و معتقدم می‌توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم. من هم با توجه به اینکه به مرحله حذفی راه پیدا نکردیم از مردم کشورم و وطن عزیزم عذرخواهی می‌کنم. با این حال معتقدم تیم ملی درمقابل سه دسته نباخت.

 ما در سه بازی عملکرد قابل قبولی داشتیم. مقابل بلژیک بازی خوبی انجام دادیم و دیدار با مصر نیز قابل قبول بود. در هر سه مسابقه، بهترین بازیکن میدان از تیم ملی ایران انتخاب شد. درباره دیدار‌های ما نیز بازتاب‌های زیادی در سطح جهان وجود داشت. سه پیام روی تابلوی داخل رختکن نوشتیم که رسانه‌های ازاد دنیا هر یک از آنها را عالی پوشش دادند. ما به سه دسته نباخیتم؛ میزبان، رقیبان و همچنین عده اندکی وطن فروش که برنامه‌هایی داشتند، اما نقش برآب شد.


12295920
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مس رفسنجان، از پیگیری حقوقی پرونده در دادگاه عالی ورزش و بلاتکلیفی این تیم برای فصل جدید خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون کشتی گفت: علاقه‌ای به حضور در فوتبال ندارم و تنها بخاطر عشقم به فوتبال آن را دنبال می‌کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال با تأکید بر اینکه تیم ملی در برابر رقبای قدرتمند شکست نخورد، ناکامی در صعود را نتیجه مستقیم استقرار دیرهنگام و چالش اختلاف زمانی ۱۲ ساعته در مکزیک دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه ورزش با بازدید از اردوی تیم ملی ژیمناستیک، از تلاش‌های فدراسیون برای آماده‌سازی تیم جهت بازی‌های آسیایی قدردانی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال با پایان دادن به شایعات برکناری امیر قلعه‌نویی، بر ادامه همکاری با او تا پایان مسابقات جام ملت‌های آسیا تأکید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته وضعیت باشگاه سپاهان را به پرداخت بیش از یک میلیارد ریال بابت مطالبات مصدق دریس و هزینه‌های دادرسی محکوم کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرسپولیس در راستای اصلاح نقاط ضعف فصل گذشته، حالا تمرکز خود را بر جذب یک مدافع راست باسابقه گذاشته است؛ هدفی که با نام صادق محرمی گره خورده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیروزی قاطع رضایی در وزن ۸۰ کیلوگرم در مقابل آمریکا در حالی رقم خورد که دو نماینده دیگر ایران در دور نخست با شکست مواجه شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان امروز از ۳ فدراسیون ورزشی بازدید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیشه گران به بهانه روز جهانی افراد کم‌توان ذهنی گفت: ورزش بستری ارزشمند برای شکوفایی استعداد‌ها و توانمندی‌های افراد کم‌توان ذهنی است و توسعه فرصت‌های برابر ورزشی، از مهم‌ترین اولویت‌های فدراسیون پارادوومیدانی به شمار می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است