ورزشی 10:49 - 06 فروردین 1404
دروازه بان تیم ملی و تراکتور این بار با ادبیاتی دیگر در مورد اتفاقات رخ داده صحبت کرد.

کاش بیرانوند به وقتش حرف می‌زد!

به گزارش خبرگزاری تسنیم علیرضا بیرانوند مدت‌هاست که به یکی از سوژه‌های اصلی فوتبال ایران تبدیل شده است. او بعد از فسخ جنجالی قراردادش در روز 30 خرداد سال 1403 در کانون توجه قرار گرفته به ویژه اینکه در این مدت اظهارنظرهایی داشته که به این موضوع دامن زده است.

‌بیرانوند شب گذشته و در حالی که همه از صعود زودهنگام تیم ملی به جام جهانی 2026 خوشحال بودند حرف‌هایی زد که قابل تأمل است. او که در بازی با امارات از سوی برخی از تماشاگران هو شده بود این بار با ادبیاتی متفاوت خود را «فرزند این مردم» خواند و از برخی مسائل گلایه کرد و از فدراسیون فوتبال خواست رأی مربوط به پرونده‌اش را همین شب اعلام کند.





جنس صحبت‌های بیرانوند این بار متفاوت با گذشته بود و این پرسش ایجاد شد که چرا او زودتر و در زمانی مناسب‌تر چنین حرف‌هایی نزده است؟ شاید اگر بیرانوند ماه‌ها پیش که به نوعی دیگر سخن می‌گفت، از باب احترام با هواداران وارد می‌شد خیلی از این اتفاقات رخ نمی‌داد.

نکته دیگر این است که در شب صعود تیم ملی به جام جهانی که در این شرایط سخت اقتصادی برای مردم شادی آفرین است گفتن برخی حرف‌ها می‌تواند از شیرینی جشن کم کند. 

بیرانوند حتماً به عنوان یک فرد سرد و گرم چشیده می‌داند که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. توهین به این دروازه‌بان و خانواده‌اش، زشت، ناپسند و غیرقابل قبول است ولی در سوی دیگر هم باید توجه کرد که چگونه و در چه زمانی کلمات کنار هم قرار می‌گیرند و متهم کردن دیگران هم باید بر اساس مستندات باشد.

این انتقاد البته به ارکان قضایی فدراسیون وارد است که چرا صدور رأی تا این اندازه طول کشیده است. شاید اگر ارکان قضایی به موقع وارد عمل شده و رأی را صادر می‌کردند خیلی از این اتفاقات نمی‌افتاد.

به هر حال بیرانوند به عنوان دروازه‌بان اول تیم ملی باید تمرکزش روی فوتبال باشد.

انتهای پیام/


12170820
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام باشگاه مس رفسنجان، رسول خطیبی به دلیل کسب نتایج ضعیف از هدایت این تیم برکنار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون کشتی گفت: دست تک تک بچه‌های زحمتکش صداوسیما را می‌بوسم، واقعا به ورزش ایران و کشتی محبت دارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال، سه عضو باشگاه استقلال به این کمیته احضار شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال استقلال تهران بار دیگر به نیمکت آبی‌ها تبعید خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی کشتی آزاد از عملکرد سازمان صداوسیما در پوشش مسابقات کشتی تشکر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالکان باشگاه استقلال هنوز وضعیت مدیرعامل این باشگاه را مشخص نکرده‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم آتالانتا موفق شد با نتیجه دو بر صفر از سد فیورنتینا عبور کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران توانسته در دوران حرفه‌ای خود عملکرد خوبی را در ضربات پنالتی داشته باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چلسی در دیدار مهیج از هفته سیزدهم لیگ برتر انگلیس، مقابل آرسنال به تساوی ۱-۱ رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صدا و سیما گفت: سریال پوریا ولی در جهت ادای دین به فرهنگ قهرمانی و پهلوانی ساخته می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است