ورزشی 08:02 - 10 مهر 1401

سنگال و اروگوئه سنگ محک قدرت تیم ملی فوتبال ایران بودند

بهزاد داداش زاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پیروزی یک بر صفر تیم ملی فوتبال ایران مقابل اروگوئه و تساوی یک - یک مقابل سنگال در اردوی اتریش گفت: فکر می‌کنم این بازی‌ها نشانه‌های زیادی برای تاکتیک‌های مد نظر کارلوس کی روش در جام جهانی ۲۰۲۲ به همراه داشت. اروگوئه تیمی قدرتمند بود که خیلی بهتر از آمریکا و به عنوان یک حریف جدی برای انگلیس شناخته می‌شود. ما از این بازی نه تنها برد به دست آوردیم بلکه راهکار پیروزی مقابل تیم‌های قدرتمند را نیز کسب کردیم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در خصوص بازی با سنگال افزود: آنها نیز تیم بسیار قدرتمندی بودند. کی روش به واسطه حضورش در تیم ملی مصر شناخت کاملی از سنگال داشت. این نتایج توانست اعتماد به نفس زیادی را در اردوی تیم ملی به همراه داشته باشد.

وی افزود: بازی با سنگال و اروگوئه سنگ محک خوبی برای تیم ملی ایران محسوب شد تا عیار ملی‌پوشان در دیدار با رقیبان اسم و رسم دار مشخص شود.

داداش زاده درباره تأثیر این دیدارها در انتخاب بازیکنان تیم ملی برای حضور در جام جهانی قطر تاکید کرد: کی روش بدون هیچ شک و شبهه‌ای کمترین تغییر را ایجاد می‌کند. او نمی‌خواهد روی انتخاب بازیکنان مورد اطمینان خود ریسک کند. طبیعی است چند بازیکن جوان هم به لیست فعلی‌ها اضافه شوند اما استخوان بندی تیم را همان‌هایی که در جام جهانی قبلی بودند تشکیل خواهند داد.

او در پایان خاطرنشان کرد: آنچه اهمیت داشت نترسیدن تیم ملی از تقابل با بازیکنان مطرح دنیا پس از مدت‌ها بود. نیاز داشتیم که به خودمان ثابت کنیم توانایی بردن و گلزنی به تیم‌های مطرح ملی دنیا را داریم.


11700375
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم دوم مصر از صعود به مرحله حذفی جام کشورهای عربی بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایرن مونیخ که با گل به خودی کیمیش از اسپورتینگ عقب افتاده بود کامبک زد و در نهایت ۳ - ۱ پیروز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما هوادار سازمان یافته نداریم تا با اتوبوس و هواپیما جایی ببریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید: داوری در اواخر بازی با تیم پیکان بیشتر به سمت حریف بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم تراکتور الفاظ رکیک اخیرش در تلویزیون را این بار در مقابل خبرنگاران تکرار کرد تا به کمیته انضباطی احضار شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم المپیاکوس در سرمای وحشتناک قزاقستان موفق شد با یک گل غیرت را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی پرسپولیس معتقد است داور یک پنالتی برای سرخپوشان در دیدار برابر پیکان نگرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما بازی با پیکان را برنده شدیم، اما باید در کار‌های هجومی تقویت شویم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته سیزدهم لیگ برتر دیدار ذوب آهن و تراکتور با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شمس آذر قزوین در هفته سیزدهم لیگ برتر مقابل گل گهر سیرجان به تساوی رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است