ورزشی 08:02 - 10 مهر 1401

سنگال و اروگوئه سنگ محک قدرت تیم ملی فوتبال ایران بودند

بهزاد داداش زاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پیروزی یک بر صفر تیم ملی فوتبال ایران مقابل اروگوئه و تساوی یک - یک مقابل سنگال در اردوی اتریش گفت: فکر می‌کنم این بازی‌ها نشانه‌های زیادی برای تاکتیک‌های مد نظر کارلوس کی روش در جام جهانی ۲۰۲۲ به همراه داشت. اروگوئه تیمی قدرتمند بود که خیلی بهتر از آمریکا و به عنوان یک حریف جدی برای انگلیس شناخته می‌شود. ما از این بازی نه تنها برد به دست آوردیم بلکه راهکار پیروزی مقابل تیم‌های قدرتمند را نیز کسب کردیم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در خصوص بازی با سنگال افزود: آنها نیز تیم بسیار قدرتمندی بودند. کی روش به واسطه حضورش در تیم ملی مصر شناخت کاملی از سنگال داشت. این نتایج توانست اعتماد به نفس زیادی را در اردوی تیم ملی به همراه داشته باشد.

وی افزود: بازی با سنگال و اروگوئه سنگ محک خوبی برای تیم ملی ایران محسوب شد تا عیار ملی‌پوشان در دیدار با رقیبان اسم و رسم دار مشخص شود.

داداش زاده درباره تأثیر این دیدارها در انتخاب بازیکنان تیم ملی برای حضور در جام جهانی قطر تاکید کرد: کی روش بدون هیچ شک و شبهه‌ای کمترین تغییر را ایجاد می‌کند. او نمی‌خواهد روی انتخاب بازیکنان مورد اطمینان خود ریسک کند. طبیعی است چند بازیکن جوان هم به لیست فعلی‌ها اضافه شوند اما استخوان بندی تیم را همان‌هایی که در جام جهانی قبلی بودند تشکیل خواهند داد.

او در پایان خاطرنشان کرد: آنچه اهمیت داشت نترسیدن تیم ملی از تقابل با بازیکنان مطرح دنیا پس از مدت‌ها بود. نیاز داشتیم که به خودمان ثابت کنیم توانایی بردن و گلزنی به تیم‌های مطرح ملی دنیا را داریم.


11700375
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال ایران با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم ملی کیپ ورد در تورنمنت چهار جانبه العین امارات می رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی ایران و کیپ ورد در اولین بازی تورنمنت چهار جانبه العین امارات امشب به مصاف یکدیگر می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چهار ملی‌پوش موی‌تای ایران با صعود به مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های کشور‌های اسلامی، مدال برنز خود را قطعی کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شنای ایران در بخش ۱۰۰×۴ تیمی بازی‌های کشور‌های اسلامی به عنوان چهارم دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال ایران با برتری برابر عربستان با پنج برد متوالی به فینال بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی کاراته ایران در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی با کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره به مقام قهرمانی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاراته کای وزن ۸۴+ کیلوگرم کشورمان با شکست در دیدار نهایی بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی به مدال نقره رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاراته کای ملی پوش کشورمان به مدال نقره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش وزنه برداری ایران در دسته فوق سنگین و در حرکت دوضرب و مجموع صاحب دو مدال برنز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هومر عباسی در ماده ۵۰ متر کرال پشت در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی به مقام دوم و مدال نقره این دوره از بازی‌ها دست یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است