ورزشی 08:02 - 10 مهر 1401

سنگال و اروگوئه سنگ محک قدرت تیم ملی فوتبال ایران بودند

بهزاد داداش زاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پیروزی یک بر صفر تیم ملی فوتبال ایران مقابل اروگوئه و تساوی یک - یک مقابل سنگال در اردوی اتریش گفت: فکر می‌کنم این بازی‌ها نشانه‌های زیادی برای تاکتیک‌های مد نظر کارلوس کی روش در جام جهانی ۲۰۲۲ به همراه داشت. اروگوئه تیمی قدرتمند بود که خیلی بهتر از آمریکا و به عنوان یک حریف جدی برای انگلیس شناخته می‌شود. ما از این بازی نه تنها برد به دست آوردیم بلکه راهکار پیروزی مقابل تیم‌های قدرتمند را نیز کسب کردیم.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در خصوص بازی با سنگال افزود: آنها نیز تیم بسیار قدرتمندی بودند. کی روش به واسطه حضورش در تیم ملی مصر شناخت کاملی از سنگال داشت. این نتایج توانست اعتماد به نفس زیادی را در اردوی تیم ملی به همراه داشته باشد.

وی افزود: بازی با سنگال و اروگوئه سنگ محک خوبی برای تیم ملی ایران محسوب شد تا عیار ملی‌پوشان در دیدار با رقیبان اسم و رسم دار مشخص شود.

داداش زاده درباره تأثیر این دیدارها در انتخاب بازیکنان تیم ملی برای حضور در جام جهانی قطر تاکید کرد: کی روش بدون هیچ شک و شبهه‌ای کمترین تغییر را ایجاد می‌کند. او نمی‌خواهد روی انتخاب بازیکنان مورد اطمینان خود ریسک کند. طبیعی است چند بازیکن جوان هم به لیست فعلی‌ها اضافه شوند اما استخوان بندی تیم را همان‌هایی که در جام جهانی قبلی بودند تشکیل خواهند داد.

او در پایان خاطرنشان کرد: آنچه اهمیت داشت نترسیدن تیم ملی از تقابل با بازیکنان مطرح دنیا پس از مدت‌ها بود. نیاز داشتیم که به خودمان ثابت کنیم توانایی بردن و گلزنی به تیم‌های مطرح ملی دنیا را داریم.


11700375
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان در امارات، راهبردهای این اعزام و همچنین میزان پاداش مدال‌آوران را عنوان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ایران در روز پایانی رقابت‌های تکواندوی زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان کار خود را با شکست رقبا آغاز کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تقویم سال ۲۰۲۶ فدراسیون جهانی کاراته اعلام شد که طی آن، ایران سال شلوغی را در پیش‌رو خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک گفت: مصر را به خوبی می‌شناسیم اما با دو تیم دیگر گروه یعنی ایران و نیوزیلند هنوز بازی نکرده‌ایم و شناخت کمتری داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال نیوزیلند گفت: گروه سختی داریم و دیدار‌های دشواری پیش رو خواهیم داشت، اما پیروزی در این مسابقات ممکن است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی مصر، تأکید کرد که تلاش خواهد کرد تا فراعنه را به بهترین جایگاه در جام جهانی ۲۰۲۶ برساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از قرعه‌کشی جام جهانی گفت: حریف آسان بی‌معناست، اما این تیم توانایی فنی برای انجام کار‌های بزرگ را دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس گفت: به نظرم استقلال در هر ۲ نیمه نسبت به سرخپوشان با برنامه و منظم‌تر بازی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت وحید کاظمی در دربی سرخابی‌ها در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان فوتبال درباره همگروهی ایران با تیم‌های بلژیک، مصر و نیوزیلند در جام جهانی ۲۰۲۶ توضیحاتی را بیان کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است