اقتصادی 09:51 - 24 آذر 1403
بنیان گذار اسپیس ایکس آمریکا اعلام کرد که دفتر مرکزی این شرکت فعال در حوزه هوافضا به ایالت تگزاس منتقل خواهد شد، جایی که احتمالاً یک شهر جدید به نام استاربیس تأسیس می شود.

مقر شرکت فضایی ماسک به تگزاس منتقل می‌شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، ایلان ماسک، بنیان‌گذار شرکت فضایی اسپیس‌ایکس آمریکا اعلام کرد که دفتر مرکزی این شرکت به ایالت تگزاس منتقل خواهد شد، جایی که احتمالاً یک شهر جدید به نام استاربیس تأسیس می‌شود.

ماسک در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: دفتر مرکزی اسپیس‌ایکس اکنون به‌طور رسمی در شهر استاربیس، تگزاس، خواهد بود.

وی به دادخواستی اشاره کرد که اسپیس‌ایکس پیش‌تر به یک قاضی محلی ارسال کرده بود. این دادخواست شامل درخواستی برای اعطای وضعیت رسمی شهر به منطقه‌ای است که پایگاه فضایی استاربیس در آن قرار دارد. همچنین آمده که چند صد نفر از کارکنان این شرکت در همان منطقه زندگی می‌کنند.

در ماه ژوئیه، ماسک اعلام کرد که قصد دارد دفتر مرکزی اسپیس‌ایکس را از کالیفرنیا منتقل کند.

دلیل تصمیم وی قانونی بود که گوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا به تصویب رسانده بود. این قانون مدارس را به حمایت از حقوق دگرباشان جنسی تشویق می‌کند. ماسک در آن زمان گفت که تصویب این قانون برای او «تیر خلاص» بود.

انتهای پیام/

 

 

12127115
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با نخست‌وزیر تاجیکستان، از هدف‌گذاری تجارت یک میلیارد دلاری و ایجاد کارخانجات مشترک خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:گسترش همکاری‌های تجاری، دارویی و معدنی ایران و تاجیکستان و بهره گیری از دانش مهندسان در بهره‌برداری از معادن تاجیکستان از مهم‌ترین دستاورد‌های سفر به تاجیکستان بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بر مدیریت پرواز‌های نوروزی و رعایت حقوق مسافر تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سالانه بیس از ۱۰۰ میلیون تُن فرآورده نفتی در کشور جابه‌جا می‌شود که حدود ۱۷ درصد از مجموع جابه‌جایی کالای کشور را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت اعمال «نظارت حداکثری» در همه ابعاد صنعت هوانوردی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: از امشب تا ابتدای هفته آینده شاهد جوی پایدار و افزایش دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بخشنامه اجرای ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری در ماه مبارک رمضان ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: طرح تشدید و کنترل نظارت‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز تا پایان ایام نوروز ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در دیدار با وزیر توسعه اقتصادی و تجارت جمهوری تاجیکستان بر توسعه تولید مشترک بین دو کشور با ایجاد شهرک صنعتی مشترک تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به اینکه جمعیت سالمند در حال افزایش است، نیاز به پرستار سالمند با تجربه و حرفه‌ای بیشتر از پیش احساس می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است