اقتصادی 09:51 - 24 آذر 1403
بنیان گذار اسپیس ایکس آمریکا اعلام کرد که دفتر مرکزی این شرکت فعال در حوزه هوافضا به ایالت تگزاس منتقل خواهد شد، جایی که احتمالاً یک شهر جدید به نام استاربیس تأسیس می شود.

مقر شرکت فضایی ماسک به تگزاس منتقل می‌شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، ایلان ماسک، بنیان‌گذار شرکت فضایی اسپیس‌ایکس آمریکا اعلام کرد که دفتر مرکزی این شرکت به ایالت تگزاس منتقل خواهد شد، جایی که احتمالاً یک شهر جدید به نام استاربیس تأسیس می‌شود.

ماسک در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: دفتر مرکزی اسپیس‌ایکس اکنون به‌طور رسمی در شهر استاربیس، تگزاس، خواهد بود.

وی به دادخواستی اشاره کرد که اسپیس‌ایکس پیش‌تر به یک قاضی محلی ارسال کرده بود. این دادخواست شامل درخواستی برای اعطای وضعیت رسمی شهر به منطقه‌ای است که پایگاه فضایی استاربیس در آن قرار دارد. همچنین آمده که چند صد نفر از کارکنان این شرکت در همان منطقه زندگی می‌کنند.

در ماه ژوئیه، ماسک اعلام کرد که قصد دارد دفتر مرکزی اسپیس‌ایکس را از کالیفرنیا منتقل کند.

دلیل تصمیم وی قانونی بود که گوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا به تصویب رسانده بود. این قانون مدارس را به حمایت از حقوق دگرباشان جنسی تشویق می‌کند. ماسک در آن زمان گفت که تصویب این قانون برای او «تیر خلاص» بود.

انتهای پیام/

 

 

12127115
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۲۷ هزار و ۷۲۳ واحدی در سطح ۳ میلیون و ۶۵۶ واحدی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یازدهمین مرحله ثبت درخواست خرید محصولات ایران‌خودرو در قالب طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش و بر اساس اولویت‌بندی متقاضیان از فردا (دوشنبه) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: کمتر از ۱۰ درصد جامعه  دسترسی به خرید بلیت هواپیما دارند و عملا  ۹۰ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی تصمیمات عملیاتی این بانک برای مدیریت بازار ارز و ثبات بخشی به آن را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از استقرار گمرک در مرکز لجستیک آپرین به‌عنوان یکی از دستاورد‌های مهم یاد کرد و افزود: بدون حضور گمرک، عملاً امکان شکل‌گیری زنجیره کامل حمل‌ونقل وجود نداشت
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از استقرار گمرک در مرکز لجستیک آپرین به‌عنوان یکی از دستاورد‌های مهم یاد کرد و افزود: بدون حضور گمرک، عملاً امکان شکل‌گیری زنجیره کامل حمل‌ونقل وجود نداشت
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۲.۶۶ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب درباره جبران کم‌بارشی‌های پاییز با بارش‌های اخیر گفت: این میزان بارش در مقایسه با عقب‌ماندگی انباشته‌ای که طی پنج سال گذشته ایجاد شده، کم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است