بین‌الملل 21:09 - 20 بهمن 1404
نخست‌وزیر ارمنستان و معاون رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار خود در ایروان توافقنامه‌ای برای گسترش همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز امضا کردند.

ارمنستان و آمریکا توافقنامه انرژی هسته‌ای امضا کردند

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ اعظم پورکند - نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان، و جی. دی. ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، پس از دیدار خود در ایروان، توافقنامه‌ای برای گسترش همکاری بین دو کشور در زمینه استفاده‌های صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای امضا کردند.

پاشینیان در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک بر پیشرفت قابل توجه در مشارکت نظامی و دفاعی آمریکا و ارمنستان تأکید کرد. او افزود که کشورش پهپاد‌های نظامی از آمریکا خریداری کرده است تا قابلیت‌های دفاعی خود را تقویت کند. او گفت: «امیدوارم این معامله... به عنوان پایه‌ای برای گسترش بیشتر همکاری باشد.»

در همین حال، ونس گفت که واشنگتن ۱۱ میلیون دلار پهپاد شناسایی در اختیار ایروان قرار خواهد داد و تأکید کرد که این اقدام با هدف تقویت صلح در منطقه انجام شده است.

منبع: راشاتودی


12258191
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایر اروپا اعلام کرد از ۱۷ فوریه پروازهای مستقیم بین مادرید و کاراکاس را پس از توقف نزدیک به سه ماهه به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از سر خواهد گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت حمل‌ونقل آمریکا در پی تشدید تنش‌ها با ایران، راهنمایی تازه برای کشتی‌های تجاری پرچم این کشور در تنگه هرمز صادر کرد و هشدار داد از آب‌های سرزمینی ایران دوری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس کیِر استارمر در پی بحران انتصاب پیتر مندلسون به سفارت واشنگتن، با درخواست‌هایی برای استعفا مواجه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ارمنستان و معاون رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار خود در ایروان توافقنامه‌ای برای گسترش همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد ۵۳ مهاجر در پی غرق یک قایق در سواحل لیبی جان باختند یا مفقود شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت طلا روز دوشنبه تحت تأثیر تنش‌های فزاینده بین ایالات متحده و ایران و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن، بیش از ۲ درصد جهش کرد و به بالاتر از ۵۰۵۷ دلار در هر اونس رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون ترامپ مدعی شد واشنگتن در مذاکرات با ایران خط قرمزی ندارد و به دنبال توافقی اجرایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هاآرتص در گزارشی ادعا کرده که نتانیاهو در دیدار پیش رو با ترامپ ممکن است در قبال حمایت کامل نظامی واشنگتن برای اقدام احتمالی علیه ایران، در موضوع مدیریت غزه انعطاف نشان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، با تأکید بر لزوم گسترش چارچوب مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای، خواستار مشارکت انگلیس و فرانسه در گفت‌و‌گو‌های آتی برای جایگزینی پیمان استارت جدید شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعداد کشته‌شدگان ناشی از فروپاشی دو ساختمان مسکونی در شهر طرابلس لبنان به ۱۵ نفر افزایش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است