ورزشی 22:46 - 28 اسفند 1403
در تمرین امشب تیم ملی فوتبال نقاط ضعف و قوت تیم امارات حریف تیم کشورمان در بازی پنجشنبه مرور شد.

تمرین تیم ملی فوتبال؛ نقاط ضعف و قوت امارات مرور شد

باشگاه خبرنگاران جوان - تمرینات تیم ملی فوتبال ایران امشب از ساعت ۱۹:۳۰ در زمین اصلی ورزشگاه آزادی برگزار شد.

در فاصله ۴۸ ساعت مانده به بازی برابر امارات از دور هفتم مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، ملی‌پوشان فوتبال ایران تمرینات تاکتیکی خود را براساس آنالیز‌های انجام شده روی نقاط ضعف و قوت امارات انجام دادند.

در شروع تمرین بازیکنان به نرمش و کار‌های سرعتی پرداختند و پس از آن با تقسیم شدن به دو تیم نارنجی و سفید تمرینات مدنظر امیر قلعه‌نویی را پشت سر گذاشتند.

در ادامه ملی پوشان به چهار تیم (دو تیم آبی و دو تیم سفید) تقسیم شدند و به فوتبال با دروازه و زمین‌های کوچک پرداختند.

در بخش دیگر تمرین، بازیکنان در قالب دو تیم و با یک دروازه تمرینات تاکتیکی خود را دنبال کردند.

ارسال از جناحین، ضربات ایستگاهی و پنالتی بخش‌های پایانی تمرین امشب ملی پوشان بود.

امیر قلعه‌نویی در طول تمرین بار‌ها نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می‌کرد.

در ابتدای تمرین ثابت‌قدم مدیرعامل شرکت و توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به همراه محسن خمارلو مدیرعامل ورزشگاه آزادی در تمرین حاضر شدند که بعد از دیدار با امیرقلعه‌نویی برای ملی‌پوشان آرزوی موفقیت کردند.

فردا تیم ملی از ساعت ١٩ آخرین جلسه تمرینی خود را در ورزشگاه دستگردی برگزار خواهد کرد که حضور رسانه‌ها در ١۵ دقیقه ابتدایی تمرین مجاز است.

تیم ملی فوتبال کشورمان که با ۱۶ امتیاز در صدر جدول گروه A مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در ادامه این رقابت‌ها، روز‌های ۳۰ اسفند و ۵ فروردین به ترتیب به مصاف امارات و ازبکستان می‌رود.


12168621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوق‌ستاره ۳۸ ساله آرژانتینی فوتبال دنیا، یک سال فوق‌العاده و پرگل را ثبت کرد و برای جام جهانی ۲۰۲۶ خط و نشان کشید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لاندو نوریس با کسب جایگاه سوم در گرندپری ابوظبی موفق شد قهرمانی این فصل فرمول یک را به خود اختصاص بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم لهستانی لخ پوزنان با گلزنی علی قلی زاده از شکست گریخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جالوروسی این فرصت را داشت تا با پیروزی مقابل کالیاری، هم‌امتیاز اینتر صدرنشین شود، اما این اتفاق رخ نداد و تیم گاسپرینی مقابل کالیاری شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۶ بازیکن امروز یکشنبه ۱۶ آذر در اردوی تیم فوتبال جوانان حضور یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال کشورمان در رابطه با قرعه تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت‌هایی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هانیه رستمیان که برای چهارمین‌بار در فینال جام‌های جهانی تیراندازی شرکت کرده در تپانچه ۲۵ متر دهم شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کنفدراسیون فوتبال آسیا از حضور هشت داور ایرانی در سی و سومین دوره بازی‌های المپیک جنوب شرق آسیا خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حسین نصیری‌نژاد داور بین‌المللی ایران برای دومین بار به عنوان رئیس کمیته داوران کنفدراسیون تیراندازی با کمان آسیا انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی برای قهرمانی آسیا، قهرمانی ۲۰۲۶ جهان، زیر ۲۳ سال جهان و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است