ورزشی 22:46 - 28 اسفند 1403
در تمرین امشب تیم ملی فوتبال نقاط ضعف و قوت تیم امارات حریف تیم کشورمان در بازی پنجشنبه مرور شد.

تمرین تیم ملی فوتبال؛ نقاط ضعف و قوت امارات مرور شد

باشگاه خبرنگاران جوان - تمرینات تیم ملی فوتبال ایران امشب از ساعت ۱۹:۳۰ در زمین اصلی ورزشگاه آزادی برگزار شد.

در فاصله ۴۸ ساعت مانده به بازی برابر امارات از دور هفتم مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، ملی‌پوشان فوتبال ایران تمرینات تاکتیکی خود را براساس آنالیز‌های انجام شده روی نقاط ضعف و قوت امارات انجام دادند.

در شروع تمرین بازیکنان به نرمش و کار‌های سرعتی پرداختند و پس از آن با تقسیم شدن به دو تیم نارنجی و سفید تمرینات مدنظر امیر قلعه‌نویی را پشت سر گذاشتند.

در ادامه ملی پوشان به چهار تیم (دو تیم آبی و دو تیم سفید) تقسیم شدند و به فوتبال با دروازه و زمین‌های کوچک پرداختند.

در بخش دیگر تمرین، بازیکنان در قالب دو تیم و با یک دروازه تمرینات تاکتیکی خود را دنبال کردند.

ارسال از جناحین، ضربات ایستگاهی و پنالتی بخش‌های پایانی تمرین امشب ملی پوشان بود.

امیر قلعه‌نویی در طول تمرین بار‌ها نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می‌کرد.

در ابتدای تمرین ثابت‌قدم مدیرعامل شرکت و توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به همراه محسن خمارلو مدیرعامل ورزشگاه آزادی در تمرین حاضر شدند که بعد از دیدار با امیرقلعه‌نویی برای ملی‌پوشان آرزوی موفقیت کردند.

فردا تیم ملی از ساعت ١٩ آخرین جلسه تمرینی خود را در ورزشگاه دستگردی برگزار خواهد کرد که حضور رسانه‌ها در ١۵ دقیقه ابتدایی تمرین مجاز است.

تیم ملی فوتبال کشورمان که با ۱۶ امتیاز در صدر جدول گروه A مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در ادامه این رقابت‌ها، روز‌های ۳۰ اسفند و ۵ فروردین به ترتیب به مصاف امارات و ازبکستان می‌رود.


12168621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم منتخب کشتی آزاد ایران با ۳ کشتی‌گیر راهی رقابت‌های بین‌المللی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در آلبانی می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاروان تیم فوتبال استقلال ایران برای دیدار برگشت با الحسین اردن فردا راهی این کشور می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان باشگاه البطائح حمایت خود را از فرهاد مجیدی سرمربی ایرانی این باشگاه اعلام کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب ۶ بازیکن خود به مصاف تیم فوتبال گل گهر سیرجان در هفته بیست و یکم فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب تیم خود به مصاف تیم گل گهر در هفته بیست و یک فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال درباره عملکرد تیم‌های فوتبال تراکتور، استقلال و سپاهان در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۳ بازی از هفته بیست و یک لیگ برتر فوتبال امروز برگزار می‌شود و تیم‌های پرسپولیس و گل گهر برای صدرنشینی به مصاف هم می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید: تلاش می‌کنیم زنجیره نتیجه نگرفتن در خارج از خانه را بشکنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال خوزستان در هفته بیست و یکم موفق شد با یک گل از سد فجرسپاسی شیراز بگذرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال خوزستان در هفته بیست و یکم موفق شد با یک گل از سد فجرسپاسی شیراز بگذرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است