بین‌الملل 23:10 - 24 مهر 1404
دستیار کرملین می‌گوید روسای جمهور آمریکا و روسیه در مکالمه تلفنی امشب خود پیرامون ارسال موشک‌های دوربرد آمریکایی به اوکراین صحبت کرده‌اند.

کرملین: پوتین و ترامپ درباره موشک‌های تاماهاک صحبت کردند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - یوری اوشاکوف، دستیار کرملین اعلام کرد که در روز‌های آینده «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا و «سرگئی لاوروف» همتای روسی او برای آماده‌سازی دیدار دو جانبه پوتین و ترامپ صحبت خواهند کرد. اوشاکوف افزود که زمان برگزاری این نشست به چگونگی پیشرفت کار‌های مقدماتی بستگی دارد.

او گفت که این دو رئیس جمهور، همچنین در مورد احتمال عرضه موشک‌های کروز تاماهاک آمریکایی به اوکراین بحث کرده‌اند. اوشاکوف در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: «ولادیمیر پوتین نظر خود را مبنی بر اینکه موشک‌های تاماهاک وضعیت میدان نبرد را تغییر نخواهند داد، بلکه به روابط بین آمریکا و روسیه آسیب قابل توجهی وارد می‌کنند، تکرار کرد.»

این مقام روسی همچنین گفت ترامپ از پتانسیل عظیم همکاری اقتصادی بین ایالات متحده و روسیه پس از پایان جنگ در اوکراین صحبت کرده است.

در ادامه، دستیار کرملین اعلام کرد که تماس امشب ترامپ و پوتین، به ابتکار مسکو انجام شده است. به گفته این مقام روسی، ترامپ بوداپست را به عنوان محل برگزاری نشست پیشنهاد کرده و پوتین بلافاصله موافقت کرده است.

ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، روسای جمهور روسیه و آمریکا ساعاتی پیش به صورت تلفنی با یکدیگر صحبت کردند. ترامپ این مکالمه را «سازنده» توصیف کرد و گفت که با پوتین توافق کرده است در مجارستان دیدار دو جانبه داشته باشند. این مکالمه تلفنی در زمانی انجام شد که قرار است رئیس جمهور اوکراین به واشنگتن سفر کند. زلنسکی فردا در کاخ سفید با ترامپ دیدار خواهد کرد و گفته می‌شود ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین، از جمله مهم‌ترین محور‌های گفتگوی آنها خواهد بود.

موشک تاماهاک یک موشک کروز دوربرد آمریکایی است که می‌تواند اهداف را تا بیش از هزار و ۵۰۰ کیلومتر دورتر با دقت بالا هدف قرار دهد. زلنسکی اخیرا درخواست‌های خود برای دریافت این موشک از آمریکا را افزایش داده تا بتواند اعماق خاک روسیه را هدف قرار دهد. 

کارشناسان می‌گویند ارسال این موشک‌ها به اوکراین تا حدی بعید به نظر می‌رسد، زیرا تنش‌ها را بالا خواهد برد.

منبع: رویترز


12234967
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه ترامپ قصد دارد تجربه آتش‌بس غزه را به جنگ اوکراین منتقل کند، اما تفاوت شرایط سیاسی، نظامی و روابط بین‌الملل احتمال موفقیت او را کاهش می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حماس در کرانه باختری توافق تبادل اسرا در جریان عملیات طوفان الاقصی را تبریک گفت و تاکید کرد که مقاومت ادامه خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار کرملین می‌گوید روسای جمهور آمریکا و روسیه در مکالمه تلفنی امشب خود پیرامون ارسال موشک‌های دوربرد آمریکایی به اوکراین صحبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع لبنانی از حملات پهپادی جدید رژیم اسرائیل به جنوب لبنان در چندین نقطه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیات‌های فلسطینی به ریاست رهبران ارشد خود به قاهره سفر کردند تا درباره آینده غزه صحبت کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پس از تماس طولانی خود با پوتین از پیشرفت قابل توجه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که اگر حماس با قانون‌شکنان تحت حمایت رژیم اسرائیل برخورد کند، واشنگتن به آتش‌بس پایان می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح در درگیری‌های مدرن را محکوم کرد و آن را نقض اساسی‌ترین حق بشر، یعنی حق زندگی، دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که در مکالمه تلفنی با همتای روسیه‌ای خود توافق کرده است که دو طرف در بوداپست با یکدیگر ملاقات کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، هشدار داد که تحویل موشک‌های تاماهاوک آمریکایی به اوکراین تنش‌ها را به سطحی جدید می‌رساند و عواقب جدی خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است