اجتماعی 11:21 - 04 تیر 1401
اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند.

مهلت یک هفته‌ای به اتباع افغانستانی بدون مدرک

به گزارش گروه رفاه خبرگزاری فارس، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: به  اطلاع اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند می رساند: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح  سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند، و بعد از این تاریخ تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد. 

 در ادامه این اطلاعیه آمده است: قابل توجه اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند دیگر نیازی به اخذ نوبت نمی باشد و با مراجعه مستقیم به دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجی اقدام به ثبت نام کنند.همچنین با توجه به اینکه طرح شناسایی مذکور برای آخرین بار به مدت یک هفته تمدید شده است اتباع افغانستانی فاقد مدرک وقت را غنیمت شمرده و در این طرح شرکت کنند.

انتهای پیام/


11604073
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: نظام بازنشستگی ایران دیگر نه تنها پایدار نیست، بلکه چالش‌زا برای دولت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان گفت: برای شنبه (۸ آذر) وضعیت پایداری هوا وجود دارد و احتمالا جمعه یا شنبه جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا برای تصمیم‌گیری درباره وضعیت تعطیلی تشکیل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران گفت: آتش‌سوزی لوله‌های پلی‌اتیلن کنار خیابان در بزرگراه یادگار، با خسارت به چند خودرو و سقف منازل ویلایی، بدون تلفات جانی مهار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان از مردم خواست که با توجه به شرایط آلودگی هوا تهران از سفر‌های درون‌شهری غیر ضرور پرهیز کنند تا علاوه بر کاهش مخاطرات آلودگی برای خود مردم، آلاینده‌های متحرک اعم از خودرو‌ها و موتور سیکلت‌ها نیز کاهش یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خلبانان امدادگر تلاش زیادی برای مهار آتش جنگل‌های الیت انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ پیشنهادی شرکت بیمه‌گر بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی نسبت به سال قبل رشد ۸۰ درصدی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش از ازدواج، انسان باید به بلوغ فکری و روحی لازم رسیده باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بسیج قوه قضائیه اعلام کرد: با ۱۷ هزار نیروی سازمان‌یافته، نقش فعال در مقابله با تهدیدات و اجرای برنامه‌های تحول دستگاه قضا داریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات فاتب از انهدام یک باند سازمان‌یافته جعل، کلاهبرداری و فروش سلاح در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با توجه به افزایش دوباره آتش سوزی‌ها در جنگل‌ها و مراتع کشور نسبت به نقش ۷۰ درصدی عوامل انسانی هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است