اجتماعی 11:21 - 04 تیر 1401
اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند.

مهلت یک هفته‌ای به اتباع افغانستانی بدون مدرک

به گزارش گروه رفاه خبرگزاری فارس، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: به  اطلاع اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند می رساند: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح  سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند، و بعد از این تاریخ تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد. 

 در ادامه این اطلاعیه آمده است: قابل توجه اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند دیگر نیازی به اخذ نوبت نمی باشد و با مراجعه مستقیم به دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجی اقدام به ثبت نام کنند.همچنین با توجه به اینکه طرح شناسایی مذکور برای آخرین بار به مدت یک هفته تمدید شده است اتباع افغانستانی فاقد مدرک وقت را غنیمت شمرده و در این طرح شرکت کنند.

انتهای پیام/


11604073
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در زمینه قانون‌گذاری برای کودکان نکاتی مهم وجود دارد که باید به آن توجه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کشور گفت: مشارکت یعنی مردم خود نیز در تأمین امنیت نقش‌آفرین باشند، همان‌گونه که در «دفاع مقدس ۱۲ روزه» شاهد این نقش‌آفرینی بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: تبدیل وضعیت مجموع ۲۲۰ هزار نفر از ایثارگران انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان دادسرای انتظامی قضات گفت: بنده براساس شیوه قتل مرحوم حجت‌الاسلام حیدری می‌گویم که معتقدم قاتل منافق بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، بر ضرورت توجه جدی به حل مشکلات مسکن جامعه ایثارگری تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق سالیانه مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۴، برای آخرین مرحله باقی‌مانده بازنشستگان و مستمری‌بگیران توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از دادستان کل کشور خواستار صدور دستور و مساعدت ویژه در خصوص اختصاص قضات خاصِ پرونده‌های محیط زیست شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع‌رسانی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا اعلام کرد: تمامی واحد‌های صنفی و اماکن عمومی مشمول قوانین خاص، ملزم به رعایت قوانین کشور هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با امضای تفاهم‌نامه میان معاونت داوری و میانجی‌گری مرکز حل اختلاف قوه قضاییه و کانون دفاتر خدمات قضایی کشور، سامانه‌های الکترونیک جذب، ارجاع و رسیدگی ویژه داوران حرفه‌ای به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد در «همایش سراسری معاونین و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران» بر تقویت و ارتباط با شبکه‌ها و تشکل‌های فعال در حوزه حقوقی و معاضدت قضایی و بهره‌گیری از توان آنها در حل مشکلات ایثارگران تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است