استانی 15:35 - 26 اسفند 1398
فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد
ایسنا/کرمان فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در زمینه تصادفات درون شهری در رفسنجان با کاهش ۲۵ درصدی تصادفات نسبت به سال ۹۷ مواجه بودیم همچنین در این زمینه ۲ درصد هم کاهش تصادفات جرحی بوده است.

کاهش ۲۵ درصدی تصادفات درون شهری در رفسنجان

سرهنگ مهدی کریمی صبح امروز ۲۶ اسفند ماه در نشست خبری اظهار کرد: امسال موضوع مهم بهداشتی در رأس امور و نگهداری خود و خانواده در منزل جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا مهم است و پلیس هم در زمینه تشویق مردم به ماندن در خانه همکاری می کند نه برای اینکه کار نیروی انتظامی کاهش یابد بلکه سلامت فرد، خانواده و جامعه را تضمین کنند.

وی با تأکید بر پرهیز از برگزاری چهارشنبه سوری افزود: بهترین کارها انجام سرگرمی ها به دور از آتش سوزی است و در این مورد پیش بینی می کنیم که امسال مردم کمتر بیرون می آیند اما در مسیر سرچشمه عوامل پلیس مستقر هستند و با مخلین نظم و امنیت هم برخورد می شود.

کریمی تصریح کرد: برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس در مبادی ورودی شهر کمک رسانی به مردم از ناحیه واحد انتظامی و بهداشتی انجام می شود و در این راستا جاده جوادیه فلاح، احمدآباد دئفه و کشکوئیه این عوامل مستقر هستند.

رئیس پلیس رفسنجان با بیان اینکه ویروس کرونا همه گیر شده و رعایت دستورالعمل ها ضروری است جان و سلامتی افراد مهمتر از هر چیز دیگر است، تصریح کرد: مراقب سوء استفاده فرصت طلبان باشند این سوءاستفاده گران همیشه از موقعیت استفاده می کنند و در جایی یک ۲۰ لیتری آب را به جای مواد شوینده به مردم می فروختند و یا شخصی کارگاه ماسک راه اندازی کرده اما ماسک های تولیدی را احتکار کرده بود که با ورود مأموران این متهمان دستگیر شدند.

کریمی گفت: مردم مراقب مأموران قلابی باشند و طرف را شناسایی کنند اگر کسی خواست وارد منزل شود کارت شناسایی او را ببینند و موارد مشکوک را به پلیس و ۱۱۰ اطلاع دهند.

فرمانده انتظامی رفسنجان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در زمینه تصادفات درون شهری در رفسنجان با کاهش ۲۵ درصدی تصادفات نسبت به سال ۹۷ مواجه بودیم همچنین در این زمینه ۲ درصد هم کاهش تصادفات جرحی بوده است.

کریمی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۷۰۰ واحد صنفی توسط اداره اماکن اخطاریه دریافت کردند و ۳۷ مورد قلیان سرا و واحدهایی که اقدامات پیشگیرانه مقابله با کرونا را رعایت نکرده بودند پلمب شدند بیان کرد: در زمینه جرائم رایانه ای که از ناآگاهی مردم رخ می دهد در این زمینه پلیس فتا در رفسنجان ۹۰ درصد پرونده های ارجاعی را کشف و متهمان دستگیر شدند.

انتهای پیام


10446010
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» راهپیمایی ۱۳ آبان‌ماه صبح امروز با حضور گسترده مردم در سراسر کشور آغاز شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» راهپیمایی ۱۳ آبان‌ماه صبح امروز با حضور گسترده مردم در سراسر کشور آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است