استانی 02:44 - 11 فروردین 1404
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان از استقرار 2500 پایگاه برای جمع آوری زکات فطریه در این استان خبر داد.

استقرار ۲۵۰۰ پایگاه جمع‌آوری زکات فطریه در لرستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، همزمان با عید فطر، کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان برنامه‌ای گسترده برای جمع‌آوری زکات فطریه اجرا می‌کند.

این نهاد اعلام کرده‌است که 2500 پایگاه ثابت و سیار در مناطق شهری و روستایی مستقر شده‌اند. این پایگاه‌ها در مساجد، مصلاها، مراکز خیریه، و معابر عمومی مستقر شده‌اند.

2000 نانوایی در لرستان نیز مجهز به کارتخوان در طرح جمع‌آوری زکات فطریه مشارکت دارند. جلال شیخ‌پور، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان، در گفت‌وگو با تسنیم گفت که مبالغ جمع‌آوری‌شده، در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار نیازمندان واقعی قرار خواهد گرفت.

او با اشاره به اهمیت پرداخت زکات فطریه در افزایش همبستگی اجتماعی و کاهش فقر، افزود مردم لرستان همیشه در کمک به یکدیگر پیشگام بوده‌اند و ما امیدواریم که امسال نیز این روند ادامه یابد.

کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان از مردم خواسته است تا در این طرح مشارکت کنند و زکات فطریه خود را از طریق پایگاه‌های رسمی و روش‌های معتبر پرداخت کنند. این نهاد تأکید کرده‌است که کمک‌های مردمی نقش مهمی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر دارد.

شیخ‌پور با بیان اینکه مردم می‌توانند با پرداخت زکات فطریه، نقش مهمی در بهبود وضعیت زندگی نیازمندان داشته باشند، تأکید کرد که با حمایت مردم بیش از گذشته در حمایت از خانواده‌های بی‌بضاعت گام برمی‌دارند.

انتهای پیام/ 644

 

12172394
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار اصفهان از فروش 25 میلیارد تومان صنایع دستی در 600 غرفه نوروزی در سطح استان خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون فرهنگی و اجتماعی مرزبانی فراجا با تأکید بر توجه به اطلاع رسانی فداکاری و خدمات مرزبانان گفت: مأموریت مهم مرزبانان در بخش رسانه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد چرا که بدون همکاری رسانه ها ارزش و اندازه فداکاری مرزبان درک نمی شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول به شهروندان توصیه کرد: روز دوازدهم فروردین از ساعت 9 صبح تا 15:30 به علت تابش اشعه فرابنفش در برابر تابش خورشید قرار نگیرند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: راه اندازی نوروزگاه ها در خراسان جنوبی کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای به همرها داشته است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار مازندران با اشاره به 2700 پروژه نیمه تمام در استان گفت: مازندران تشنه سرمایه گذار است و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس پلیس راه کردستان با اشاره به پایان ایام تعطیلات، از پیش بینی افزایش حجم تردد وسایل نقلیه در محورهای استان خبر داد و گفت: مسافران نوروزی زمان بازگشت خود را مدیریت کنند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر از خدمات رسانی نیروهای امدادگر و نجاتگر این جمعیت در 62 حادثه نوروزی خبر داد و گفت: تاکنون 166 حادثه دیده از خدمات جمعیت هلال احمر استان بوشهر بهره مند شده اند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» در حالی امسال 300 تن میوه سیب و پرتقال تنظیم بازار برای نوروز عرضه شد و یا درحال عرضه است که برخی از شهروندان از کیفیت سبدهای میوه گلایه دارند و معتقدند تنها دو ردیف رو خوب و مابقی بی کیفیت است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان طبس گفت: با حضور جمعی از مسئولان شهرستان بازارچه صنایع دستی و سوغات محلی روستای هدف گردشگری ازمیغان افتتاح شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از آمادگی کامل 8 پارک جنگلی این استان برای میزبانی از گردشگران در روز طبیعت خبر داد و گفت: بیش از 74 درصد مساحت استان بوشهر، عرصه های منابع طبیعی تشکیل می دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است