فرهنگی‌هنری 16:56 - 07 تیر 1401

کلاس‌های آموزش زبان فارسی در لاهور برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، ملک اعجاز حسین، مدیر مؤسسه‌های خیریه آموزش حسینی و خانه حسینی (Hussaini Homes) به همراه علامه یوسف جوهری، خطیب یکی از مساجد پاکستان با جعفر روناس، وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لاهور دیدار کرد و گفت‌وگو کردند.

ملک اعجاز حسین با اشاره به اشتراکات فرهنگی ایران و پاکستان، خواهان برگزاری کلاس‌های آموزش زبان فارسی در مؤسسه خیریه خانه حسینی شد.

روناس ضمن تقدیر از فعالیت مؤسسه‌های خیریه آموزش حسینی و خانه حسینی گفت: خانه فرهنگ کشورمان در لاهور آمادگی دارد به لحاظ تأمین منابع درسی و درسنامه برای دوره‌های آموزش زبان فارسی در چارچوب دستورالعمل اجرایی و آموزشی بنیاد سعدی از فعالیت‌های آن مؤسسه حمایت کند.

وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور آمادگی این نمایندگی را برای تأمین بورسیه تحصیلی در رشته زبان و ادبیات فارسی اعلام کرد.


11608175
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف صیادی به دلیل مشکل قلبی در بیمارستان بستری شده و پیگیری‌ها نشان می‌دهد که حال او خوب است و جای نگرانی وجود ندارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سری جدید برنامه «۱۰۰۱» با اجرای هومن حاجی‌عبداللهی به مناسبت ویژه برنامه یلدا به کنداکتور شبکه نسیم باز می‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر و تالار هنر تا جمعه اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی به مناسبت شب یلدا ویژه برنامه‌های متنوعی را تدارک دیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اشرف بروجردی، رئیس اسبق سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وحید قلیچ گفت: من جادوگران را در فوتبال دیده‌ام و اصلاً به حضورشان شک نکنید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نادر سلیمانی در نقشی تازه مقابل انگلیسی‌ها و به‌عنوان اولین بازیگر «دیوار دفاعی» معرفی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» که هم‌اکنون مراحل تولید خود را در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) می‌گذراند، رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه مجموعه تلویزیونی «خانم یامامورا» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما در پشت‌صحنه «دیوار دفاعی» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) حضور یافت و در جریان مراحل ساخت این مجموعه تلویزیونی قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است