فرهنگی‌هنری 11:29 - 05 فروردین 1394
پخش مجموعه‌های تلویزیونی «کلاه قرمزی» و «عمو پورنگ» از 6 فروردین در شبکه دو آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه دو، سری جدید مجموعه «کلاه قرمزی» در 22 قسمت 45 دقیقه‌ای برای پخش در ایام نوروز و دیگر اعیاد سال 94 تولید شده است.


پخش این مجموعه از 6 فروردین ساعت 21 در شبکه دو آغاز شده و تا شب میلاد حضرت زهرا سلام ا... علیها (21 فروردین ) ادامه خواهد داشت.


مجموعه تلویزیونی «کلاه قرمزی» به کارگردانی ایرج طهماسب بیش از 20 سال است به مناسبت‌های مختلف از رسانه ملی پخش می‌شود؛ نویسندگی این مجموعه به عهده ایرج طهماسب و حمید جبلی است و تهیه کنندگی آن را حمید مدرسی برعهده دارد.


بازپخش ویژه برنامه نوروزی «کلاه قرمزی 94»  ساعت 15 روز بعد خواهد بود.


«عمو پورنگ» و دوستانش نیز در ایام نوروز با تدارک برنامه های شاد و جذاب به خانه مخاطبان خود می روند.


برنامه نوروزی «عموپورنگ» به تهیه کنندگی مسلم آقاجانزاده از 6 فروردین ساعت 16 و 30 دقیقه به روی آنتن می‌رود.


بازپخش این ویژه برنامه ساعت 11 روز بعد خواهد بود.


انتهای پیام/ 

6095743
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عروسک‌ساز «پایتخت ۷» از نحوه ساخت تن‌پوش خرس این سریال گفت و تاکید کرد که ما با ساخت خرس «پایتخت ۷» یک قدم به سمت دنیای سینمای حرفه‌ای جلوتر آمدیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهران غفوریان خاطره‌ای جالب را از رضا شفیعی جم بازگو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تلاش‌های شرکت کننده پانتولیگ برای طراحی نقشه گنج بی‌نتیجه ماند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر جشنواره فیلم مقاومت خبر داد: بالغ بر ۶ هزار اثر به جشنواره رسیده و تهران میزبان آیین اختتامیه این مراسم در سوم خردادماه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «جاده اردک‌ها» به نویسندگی و کارگردانی فرهاد اسماعیلی با حضور مجید قناد در مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجله ادبی رادیویی «ققنوس» بخشی را به بررسی تاثیر کلام و احادیث امام علی (ع) در شعر و ادب فارسی اختصاص داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه بررسی میزان پیشرفت اجرایی تکالیف ۹گانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه هفتم امروز با حضور نمایندگان معاونت‌های تخصصی و سازمان‌های تابعه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «صیاد» در مورد انگیزه خود برای ساخت این اثر سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جهاد دانشگاهی هنر، نمایشگاه آثار منتخب دهمین جشنواره ملی «بومتن» را در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است