از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان کرمان چه خبر؟

ایسنا/کرمان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به کاهش مصرف ۳۰ درصدی بنزین از زمان اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان کرمان تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۴۷ واحد صنفی در سطح استان پلمب شدند.

از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان کرمان چه خبر؟

دکتر "محمدصادق بصیری" در جمع خبرنگاران درباره جلسهبه صورت ویدئو کنفرانس امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ماه معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با استانداران سراسر کشور گفت: در این جلسه برای اجرای بهتر طرح فاصله گذاری اجتماعی از سوی استانداری کرمان پیشنهاداتی مطرح به وزارت کشور مطرح شد که برخی از آنها مصوب شد.

سخنگوی طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان کرمان، با اشاره به کاهش مصرف ۳۰ درصدی بنزین از زمان اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان کرمان تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۴۷ واحد صنفی در سطح استان پلمب شدند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان درباره مصوبه عدم ورود افراد غیربومی به استان ها نیز گفت: در راستای این مصوبه نیز برای ۴۱ دستگاه خودرو متخلف از اجرای طرح، جریمه ۵۰۰ هزار تومانی صادر شد همچنین ۵ دستگاه خودرو نیز طی ۴۸ ساعت گذشته از اجرای این طرح در استان کرمان توقیف شدند.

انتهای پیام

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری فارس» وزیر آموزش و پرورش گفت: لامرد به واسطه حوادث و اتفاقات رخ‌داده، به یکی از نقاط شناخته‌شده کشور تبدیل شده و امروز مهد شهدایی است که در جریان جنایت و تجاوز آمریکا به شهادت رسیدند.
استانی
«خبرگزاری فارس» آب‌الوان یک روز متفاوت را پشت سر گذاشت؛ جایی که کاروان سلامت با ارائه خدمات رایگان درمانی و حمایتی، نبض خدمت را در این روستای محروم به جریان انداخت.
استانی
«خبرگزاری فارس» خانه‌ای تاریخی با بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت که سال‌ها محل اسکان زائران بوده، امروز همزمان با احداث یک مجموعه جدید، در حال مرمت و مقاوم‌سازی است تا گذشته و آینده را در کنار هم حفظ کند.
استانی
«خبرگزاری فارس» آموزشگاه کاپیتان شهید علی اجرایی شهرستان لامرد با ۶ کلاس درس با حضور وزیر آموزش و پرورش به بهره‌برداری رسید.
استانی
«خبرگزاری فارس» دکتر هادی شریفی، مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه شمال شرق، با اشاره به نبود نقشه جامع ریسک فرونشست در کشور گفت: در برخی مناطق فرونشست به‌صورت یکنواخت رخ می‌دهد و آثار آن کمتر در سطح زمین دیده می‌شود، اما پیامدهای آن می‌تواند در ساز...
استانی
«خبرگزاری فارس» رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: طرح تثبیت قیمت کالاهای اساسی، در صورت تأمین سازوکارهای لازم و حمایت دستگاه‌های حاکمیتی، قابلیت اجرا در اصفهان را دارد و می‌تواند به کاهش فشار معیشتی بر مردم کمک کند.
استانی
«خبرگزاری فارس» مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی از بررسی ویژه پرونده‌های عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات خبر داد و گفت: با صادرکنندگانی که به تعهدات ارزی خود عمل نکرده‌اند، در چارچوب قانون برخورد می‌شود.
استانی
«خبرگزاری فارس» ساحل دریای مازندران این روزها چشم‌انتظار است؛ تراکتورها روشن، تورها مرمت شده و صیادان آغازی دوباره را زمزمه می‌کنند.
استانی
«خبرگزاری فارس» مراسم وداع و تشییع شهید امیرحسین قاسمی در شهرستان ساری برگزار می‌شود.
استانی
«خبرگزاری فارس» شهروندان دیّری با حضوری پرشور و گسترده در چهارراه امام حسین (ع)، دویست و نوزدهمین اجتماع بزرگ مردمی در حمایت از نیروهای مسلح و مقام معظم رهبری را رقم زدند و بار دیگر وحدت و همبستگی خود را به رخ دشمنان کشیدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است