اقتصادی 16:32 - 07 مرداد 1400

خط لوله نورداستریم ۲، امسال صادرات گاز به اروپا را آغاز می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، شرکت اتریشی اوام‌وی، یکی از سرمایه‌گذاران بزرگ خط‌لوله نورد استریم ۲ اعلام کرد انتظار می‌رود احداث این خط لوله در ماه آگوست به پایان برسد و اولین محموله گاز روسیه در اواخر امسال به اروپا ارسال شود.

راینر سیله، مدیرعامل اوام‌وی، در گفتگو با خبرنگاران گفت: من کاملاً امیدوارم که ساخت نورد استریم ۲ در پایان آگوست به اتمام برسد. بنابراین ما معتقدیم که ارسال گاز از این خط لوله در ادامه امسال انجام خواهد شد. احتمال روی دادن این اتفاق بسیار بالاست.

آقای سیله از توافق اخیری که در مورد خط لوله نورد استریم ۲ بین آمریکا و روسیه امضا شد استقبال کرد و گفت: این توافق راه را برای تکمیل نهایی این خط لوله و راه‌اندازی آن باز کرد.

خط لوله نورد استریم ۲ دارای دو خط لوله است که در صورت تکمیل می‌تواند سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب از گاز روسیه را مستقیماً به آلمان برساند.


11167011
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اتاق بازرگانی تهران بسیاری از شرکت‌های در کشور به شکل قارچ گونه در حال رشد کردن هستند و بسیاری از آنها تنها یک فروند هواپیما دارند که این نشان از عدم تبعیت از استاندارد‌های جهانی است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر برنامه‌بودجه و تنظیم مقررات سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: ضوابط جدید احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر برای واحد‌های صنعتی، معدنی و کشاورزی ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اتاق بازرگانی تهران گفت: روند تحمیل استانداردهای ۸۵ گانه بر صنعت خودرو کشور منجر به انباشتگی و افزایش فرسودگی ناوگان حمل و نقل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۳ هزار و ۷۹۰ واحد در سطح ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار واحد ایستاد. فملی، فارس و فولاد سه نمادی بودند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: آینده اقتصاد ایران به فناوری گره خورده و تجاری‌سازی مهم‌ترین گلوگاه مسیر توسعه اقتصاد دانش بنیان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توانیر گفت: با ابلاغ آیین نامه بند ب ماده ۴۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت بستر لازم برای تأمین برق مازاد بر الگوی مصرف برق مشترکان در بازار رقابتی از طریق تابلوی برق آزاد یا سبز فراهم می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بخش‌هایی از نوار شمالی، غرب، شمال‌غرب و جنوب‌غرب کشور در هفته جاری شاهد بارش‌های قابل‌توجه خواهند بود و برخی حوضه‌ها و استان‌ها با مقادیر چشمگیر بارش در صدر مناطق پرباران قرار می‌گیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی با اعلام افزایش گزارش‌های مربوط به پیامک‌های جعلی، تاکید کرد: تنها مرجع رسمی طرح‌های حمایتی مسکن، سامانه سامان است و پیامک‌های معتبر صرفاً از سرشماره V.MASKAN ارسال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتاق بازرگانی تهران با تأکید بر نوسازی ناوگان و تکمیل راه‌آهن چابهار و رشت گفت: با اجرای این اقدامات شاهد احیای ترانزیت ایران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۹دمیلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است