اقتصادی 16:32 - 07 مرداد 1400

خط لوله نورداستریم ۲، امسال صادرات گاز به اروپا را آغاز می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، شرکت اتریشی اوام‌وی، یکی از سرمایه‌گذاران بزرگ خط‌لوله نورد استریم ۲ اعلام کرد انتظار می‌رود احداث این خط لوله در ماه آگوست به پایان برسد و اولین محموله گاز روسیه در اواخر امسال به اروپا ارسال شود.

راینر سیله، مدیرعامل اوام‌وی، در گفتگو با خبرنگاران گفت: من کاملاً امیدوارم که ساخت نورد استریم ۲ در پایان آگوست به اتمام برسد. بنابراین ما معتقدیم که ارسال گاز از این خط لوله در ادامه امسال انجام خواهد شد. احتمال روی دادن این اتفاق بسیار بالاست.

آقای سیله از توافق اخیری که در مورد خط لوله نورد استریم ۲ بین آمریکا و روسیه امضا شد استقبال کرد و گفت: این توافق راه را برای تکمیل نهایی این خط لوله و راه‌اندازی آن باز کرد.

خط لوله نورد استریم ۲ دارای دو خط لوله است که در صورت تکمیل می‌تواند سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب از گاز روسیه را مستقیماً به آلمان برساند.


11167011
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هماهنگی تیم اقتصادی دولت درخصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور تا بهمن‌ماه به ۵۰۰۰ مگاوات و در سال آینده به ۱۱ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:طبق گزارش‌های رسمی، فقط معافیت‌های مالیاتی قابل حذف ، بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. رقمی که می‌توان با نصف آن هم افزایش حقوق را رقم زد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی گفت: پیرو تاکید رئیس‌جمهور محترم و در راستای جلسات اخیر هماهنگی تیم اقتصادی دولت در خصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم، هم‌اکنون ادامه این جلسات در بانک مرکزی در حال برگزاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم آبی و دیم سال زراعی جدید به ۶ میلیون هکتار رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته شرکت پتروشیمی موفق به تولید بیشترین اوره گرانول در کشور شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود برنامه‌ریزی‌های انجام شده در ارتقای حمل و نقل ریلی کشور، اما با توجه به قیمت‌های فعلی سوخت دستیابی به سهم ۳۰ درصدی حمل ریلی در افق پایان برنامه هفتم پیشرفت امکان‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با تأکید بر اینکه برخورد با بدمصرفی‌های برق محدود به دوره اوج بار نیست، گفت: مقابله با مصادیق بدمصرفی ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به ورود تهران به ششمین سال خشکسالی متوالی، از کاهش شدید بارندگی و افت چشمگیر ذخایر سد‌های پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است