اقتصادی 16:32 - 07 مرداد 1400

خط لوله نورداستریم ۲، امسال صادرات گاز به اروپا را آغاز می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، شرکت اتریشی اوام‌وی، یکی از سرمایه‌گذاران بزرگ خط‌لوله نورد استریم ۲ اعلام کرد انتظار می‌رود احداث این خط لوله در ماه آگوست به پایان برسد و اولین محموله گاز روسیه در اواخر امسال به اروپا ارسال شود.

راینر سیله، مدیرعامل اوام‌وی، در گفتگو با خبرنگاران گفت: من کاملاً امیدوارم که ساخت نورد استریم ۲ در پایان آگوست به اتمام برسد. بنابراین ما معتقدیم که ارسال گاز از این خط لوله در ادامه امسال انجام خواهد شد. احتمال روی دادن این اتفاق بسیار بالاست.

آقای سیله از توافق اخیری که در مورد خط لوله نورد استریم ۲ بین آمریکا و روسیه امضا شد استقبال کرد و گفت: این توافق راه را برای تکمیل نهایی این خط لوله و راه‌اندازی آن باز کرد.

خط لوله نورد استریم ۲ دارای دو خط لوله است که در صورت تکمیل می‌تواند سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب از گاز روسیه را مستقیماً به آلمان برساند.


11167011
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سرمایه‌گذاری برای استفاده از ظرفیت ۳۰ میلیون تنی بنادر به ویژه بنادر شمالی نقش مؤثری در رونق اقتصادی کشور دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفت‌ماهه نخست امسال، واردات ۲۰ تن شمش طلا به ارزش ۲.۱ میلیارد دلار طلا را در صدر فهرست کالا‌های وارداتی ایران قرار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برخی افراد سودجو در شبکه‌های اجتماعی با راه‌اندازی صفحه‌های جعلی، اقدام به تبلیغات درخصوص پرداخت وام تحت عناوین مختلف کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امشب سهیمه ۶۰ لیتری بنزین شارژ می‌شود و طبق آخرین آمار‌های اعلام شده هیچ تغییری در سهیمه بنزین رخ نمی‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فیزیک دهم همیشه یکی از چالش‌برانگیزترین درس‌های پایه دهم بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خرید و فروش آنلاین طلای آب شده هنوز هم چالش برانگیز است؟ برای دهه‌ها، سرمایه‌گذاری در بازار طلای ایران با چالش‌های ذاتی همراه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان اجرای ماده ۵۰ و آزادسازی اراضی مسکونی گام موثری در حل بحران مسکن در کشور به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه مرحله ۱۷۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه تولید باید آخرین بخشی باشد که برق و گاز آن قطع می‌شود، از وزارت نفت، وزارت نیرو و شرکت گاز خواست به این دستور توجه کنند تا شاهد محدودیت‌های کمتری بر بخش صنعت و تولید کشور با...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است