ورزشی 16:59 - 07 تیر 1401
تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران نتیجه دومین دیدار خود در پرزیدنت کاپ رقابت‌های قهرمانی جهان را واگذار کرد.

پرزیدنت کاپ هندبال قهرمانی جهان| ناکامی دختران ایران مقابل نماینده اروپا

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از فدراسیون هندبال، ملی‌پوشان هندبال جوانان دختر ایران در دومین دیدار خود در پرزیدنت کاپ رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۲ به میزبانی اسلوونی مقابل تیم قدرتمند اسلواکی صف‌آرایی کرد و با نتیجه ۳۷ بر ۲۲ تن به شکست داد.

نیمه نخست این دیدار با نتیجه ۲۰ _ ۷ به سود اسلواکی به اتمام رسید، اما در نیمه دوم دختران ایران عملکرد بهتری داشتند و تنها با دو گل اختلاف و با حساب ۱۷ _ ۱۵ نتیجه این نیمه را واگذار کردند.

مهربان بدوی، الناز یارمحمدی توسکی، هانیه کریمی، هستی دوخایی، مرضیه قاراخانی، فاطمه برات‌پور، سیده لیلا حسینی، معصومه قنبری، شهرزاد نصوحی، نگار زنده‌بودی، نگین رحمانی، سیده فاطمه مریخ، مبینا حسن‌نژاد، سمانه دولتی، سارا موسی‌زاده، مائده شهبازی ترکیب تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان را تشکیل می‌دهند.

همچنین غلامعلی اکبرآبادی (مدیر فنی)، آزاده گیلانی (سرپرست)، مهسا معتمدی (مربی)، زهرا احمدی‌نیا (مربی دروازه‌بانان)، زهره کشاورزیان (پزشکیار) به عنوان کادر فنی تیم ملی ایران در این رقابت‌ها حضور دارند.

بیست و سومین دوره مسابقات جوانان دختر قهرمانی جهان تا ۱۲ تیر ۱۴۰۱ به میزبانی اسلوونی دنبال خواهد شد.

انتهای پیام/

 


11608192
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا به انتقاد از هانسی فلیک پرداخت و تاکید کرد که این سرمربی آلمانی همکاری خوبی با او نداشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان، پس از درخشش مهسا بهشتی در دسته ۸۶ کیلوگرم و کسب یک مدال طلا و دو برنز در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی، عملکرد شاگرد جوان خود را ستود و آینده تیم ملی را روشن توصیف کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه رقابت‌های جهانی اسنوکر که در دوحه قطر در حال برگزاری است، نمایندگان اسنوکر ایران در مرحله یک شانزدهم از دور رقابت‌ها حدف شدند و از راهیابی به دور بعد بازماندند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که مربی ایتالیایی در صورت نداشتن اختیارات لازم نمی‌تواند در تیم ملی اثرگذار باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشکاران ایران در روز پنجم بازی‌های کشور‌های اسلامی در شش رشته به رقابت می‌پردازند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم ملی فوتبال گفت: از کادر فنی تشکر می‌کنم که بنده را قابل دانستند و امیدوارم که جواب اعتمادشان را بدهم.    
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در ابتدا از شرایط فوتبالی ام راضی نبودم، اما امیدوارم رفته رفته در سرخپوشان جا بیفتم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون، قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال کشورمان در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران در دیدار نهایی رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی با نتیجه پنج بر صفر برابر مراکش پیروز شد و به عنوان قهرمانی این مسابقات رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش وزنه‌برداری ایران به مدال طلای این رشته در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی دست یافت تا چهارمین مدال آور طلایی کشورمان در این بازی‌ها باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است