بین‌الملل 10:28 - 11 فروردین 1404
دولت جدید سوریه پوشش صورت به صورت نقاب و برقع را در مناطق تحت حاکمیت خود ممنوع کردند.

ممنوعیت برقع توسط مقامات جدید سوریه 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  حکمرانان جدید دمشق تصمیم گرفته‌اند پوشیدن نقاب و برقع را در پایتخت و مناطق تحت حاکمیت خود ممنوع کنند. این خبر را «سوریه تی‌وی» نزدیک به ترکیه گزارش داده است. 

این اقدام بخشی از تصمیمات اخیر نهاد‌های امنیتی برای تشدید کنترل و جلوگیری از هرگونه پوشش مورد استفاده برای استتار است.» 

اگر این خبر درست باشد، حتی یک رژیم رادیکال نیز مجبور به چنین اقداماتی برای کنترل جامعه شده است. 

در حال حاضر، نقاب در قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، مصر، تونس، هند، اندونزی، مراکش و همچنین کشور‌های اروپای غربی ممنوع است. 

در روسیه، پوشش نقاب به صورت فدرال ممنوع نیست و تنها در داغستان و قره‌چای-چرکسیا محدودیت موقت اعمال شده است. مفتی‌نشین‌های برخی مناطق پیشنهاد گسترش این ممنوعیت را داده‌اند، اما با واکنش تند افراطی‌ها مواجه شدند که آنها را به «دور شدن از اسلام» متهم کردند. 

منبع: سوریه تی وی


12172314
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل طرح ساخت ۲۵۴۵ واحد جدید شهرک‌نشینی جدید در نزدیکی قدس را بررسی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه گفت که دونالد ترامپ، از رهبری روسیه و اوکراین و عدم حل و فصل مناقشه بین این دو کشور ناامید است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان آمریکایی هشدار دادند زرادخانه هسته‌ای آمریکا در وضعیت اسفناکی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه فوربس در جدیدترین رتبه بندی خود از افزایش دوبرابری ثروت ترامپ در یک سال خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه در حال آماده‌سازی برای استقرار سامانه پدافند هوایی اس-۴۰۰ در پایگاه تی ۴ (T۴) نزدیک تدمر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل در اقدامی پیش‌دستانه قبل از اعلام تعرفه‌های ترامپ، تعرفه‌های واردات از آمریکا را حذف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب الله لبنان شهادت حسن علی بدیر ملقب به حاج ربیع از فرماندهان خود در حمله رژیم صهیونیستی را تایید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ اسرائیل گفت از هرگونه تلاش تشکیلات خودگردان برای تحت کنترل گرفتن یهودیه و سامره و آسیب رساندن به شهرک‌های یهودی‌نشین جلوگیری می‌کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری ایالات متحده دو فرد و ۶ شرکت دیگر را به تحریم‌های هسته‌ای ایران اضافه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از ۵۰ درصد اوکراینی‌ها نگران هستند که تلاش‌های ترامپ به صلح ناعادلانه منجر شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است