ورزشی 20:57 - 28 اردیبهشت 1401
در نخستین مسابقه از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال نساجی مازندران توانست از سد هوادار عبور کند.

هفته بیست و هشتم لیگ برتر|  پیروزی نساجی مقابل هوادار/ دشت 3 امتیاز در وقت‌های اضافه

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اولین دیدار از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال از ساعت 19  بین دو تیم نساجی مازندران و هواداران تهران در ورزشگاه پاس قوامین آغاز شد که  مسابقه با نتیجه 2 بر یک به سود نساجی به پایان رسید تا این تیم بعد 6 تا بازی در لیگ برتر به پیروزی برسد.

با این نتیجه هوادار 34 امتیازی و در رده هشتم ماند. نساجی هم 32  امتیازی شد و در رده دوازدهم باقی ماند.

داور: عباس راکی  

کمک داوران: محسن سلطانی – مهدی سیفی

کارت زرد:  مهدی عبدی( هوادار تهران) امیر مهدی جانملکی( نساجی)  

کارت قرمز: -

گل: فرزاد جعفری ( 28 ) برای هوادار، امیر مهدی جانملکی( 51) متین کریم زاده (90+2) برای نساجی مازندران

اتفاقات مهم بازی:

این مسابقه قرار بود در مشهد برگزار شود اما یکباره بازی به تهران و زمین خانگی تیم میهمان( هوادار) منتقل شد. آن هم در حالیکه  فردا نیز یک بازی دیگر لیگ برتر یعنی پیکان و فولاد خوزستان در همین ورزشگاه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/


11565987
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تنها نماینده اسکی آلپاین بانوان کشورمان در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلانوکورتینا در رتبه ۵۳ مارپیچ کوچک قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های لیگ وزنه‌برداری باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم سپاهان به کارش پایان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با حذف استقلال از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا سطح‌دو، جایگاه فوتبال ایران در جدول سهمیه مسابقات قاره‌ای، با یک پله سقوط همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته داوران فدراسیون والیبال در خصوص سرویس فیک و تفسیر جدید برای بررسی خطای تجاوز به زمین حریف از روی تور اطلاعیه‌ای صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا نصیری در روز پایانی لیگ وزنه‌برداری به مقام نخست دسته ۱۱۰ کیلوگرم رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در روز‌های اخیر با حواشی گوناگونی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال با وجود حذف از لیگ قهرمانان آسیا از این بازی‌ها سود مالی برد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال سپاهان ایران امشب در دور برگشت از رقابت‌های لیگ قهرمانان سطح ۲ آسیا به مصاف نماینده قطر می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فردی که در رختکن فوتبالیست‌های زنان اتریشی دوربین مخفی گذاشته بود شناسایی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است