ورزشی 20:57 - 28 اردیبهشت 1401
در نخستین مسابقه از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال نساجی مازندران توانست از سد هوادار عبور کند.

هفته بیست و هشتم لیگ برتر|  پیروزی نساجی مقابل هوادار/ دشت 3 امتیاز در وقت‌های اضافه

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اولین دیدار از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال از ساعت 19  بین دو تیم نساجی مازندران و هواداران تهران در ورزشگاه پاس قوامین آغاز شد که  مسابقه با نتیجه 2 بر یک به سود نساجی به پایان رسید تا این تیم بعد 6 تا بازی در لیگ برتر به پیروزی برسد.

با این نتیجه هوادار 34 امتیازی و در رده هشتم ماند. نساجی هم 32  امتیازی شد و در رده دوازدهم باقی ماند.

داور: عباس راکی  

کمک داوران: محسن سلطانی – مهدی سیفی

کارت زرد:  مهدی عبدی( هوادار تهران) امیر مهدی جانملکی( نساجی)  

کارت قرمز: -

گل: فرزاد جعفری ( 28 ) برای هوادار، امیر مهدی جانملکی( 51) متین کریم زاده (90+2) برای نساجی مازندران

اتفاقات مهم بازی:

این مسابقه قرار بود در مشهد برگزار شود اما یکباره بازی به تهران و زمین خانگی تیم میهمان( هوادار) منتقل شد. آن هم در حالیکه  فردا نیز یک بازی دیگر لیگ برتر یعنی پیکان و فولاد خوزستان در همین ورزشگاه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/


11565987
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و الاهلی دوحه در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی از حضور پرشور جامعه ورزش در راهپیمایی ۲۲ بهمن تشکر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تاتنهام از اخراج سرمربی خود به دلیل کسب نتایج ضعیف خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار مقابل گل گهر سیرجان چند بازیکن اصلی اش را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران باشگاه با وجود شکست این تیم مقابل الحسین اردن از سرمربی این تیم حمایت کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» زننده گل صعود ایران به جام جهانی ۲۰۰۶ به کادر فنی تیم ذوب آهن اصفهان پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن با رسانه‌ها گفت‌و‌گو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش گفت: حضرت آقا فرمودند مردم کاری بکنند که با حضورشان دشمن مایوس شود. اگر دشمن مایوس شود دست از سر ما برمی‌دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: مردم ایران و جامعه ورزش دوباره ثابت کردند پای نظام و رهبر انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران»  ۸ بازیکن تیم بسکتبال استقلال به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است