اقتصادی 17:48 - 12 تیر 1399

برگی تازه از پرونده دیزل‌گیت و رسوایی فولکس‌واگن

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، دادستانی و پلیس آلمان دفاتر شرکت تولیدکننده قطعات خودرو، کانتیننتال و همچنین املاک خودروساز آلمانی فولکس واگن را در ادامه روند رسیدگی به پرونده رسوایی ۵ ساله دیزل‌گیت مورد بازرسی قرار دادند.

سخنگوی دفتر دادستانی هانوفر در گفتگو با خبرنگاران گفت: این بازرسی‌ها به طور هم‌زمان در چند شهر انجام شد که شامل هانوفر، رجنزبرگ، ولسبورگ، گیفهورن، برلین، فرانکفورت و نورنبرگ می‌باشد.

طبق گزارش رویترز به نقل از دادستان اولیور آیزنهاور، کارکنان کانتیننتال مظنون به همکاری در کلاهبرداری و ارائه اسناد نادرست می‌باشند. هفت مهندس و ۲ مدیر پروژه این شرکت در این پرونده متهم شده‌اند.

این شرکت آلمانی تأمین‌کننده قطعات خودرو اتهامات پرونده دیزل‌گیت مبنی بر ایجاد نرم‌افزاری برای دستکاری نتایج تست‌های میزان آلایندگی خودرو را رد کرده است.

در پرونده دیزل‌گیت که از ۲۰۱۵ آغاز شد، مشخص شد شرکت خودروساز فولکس‌واگن با همدستی چند شرکت آلمانی دیگر نرم‌افزاری برای خودروهای خود ایجاد کرده‌اند که میزان آلایندگی واقعی آنها را در موقع آزمون آلایندگی برای ورود به بازار آمریکا کمتر از حد واقعی نشان دهد. در نهایت در سال ۲۰۱۷ فولکس واگن گناهکار شناخته شده و ۴.۳ میلیارد دلار جریمه به آمریکا پرداخت کرد. در آغاز امسال دولت کانادا هم از فولکس واگن درخواست کرد جریمه‌ای ۲۰۰ میلیون دلاری به این کشور پرداخت کند.


10600156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تصور کنید در خیابان‌های سنگ‌فرش‌شده تفلیس قدم می‌زنید؛ شهری که در ۲ سوی رودخانه کورا گسترده شده و ترکیبی از معماری اروپایی و آسیایی و حال‌وهوای قفقازی را در خود جای داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانیر گفت: از صنایع انرژی‌بر خواست به تکلیف خود بر اساس ماده ۴ قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ­مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: برای جایگزینی موتورسیکت‌های فرسوده با موتورسیکت‌های برقی، تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی و با موتور سیکلت‌های بنزینی تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی تخصیص می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش بسیار موثری در کاهش سفته‌بازی و بازگرداندن نقدینگی به مسیر طبیعی تولید دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدنی زاده با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات دانشگاه‌ها چاره‌ای جز استقلال مالی و تقویت ارتباط آنها با صنعت نداریم، گفت: نظام مالی دانشگاه به اصلاح نیاز دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه بانکی طی هفت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ مبلغ ۵ هزار و ۴۶۹ همت تسهیلات پرداخت کرده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ یک هزار و ۷۲۴ همت معادل ۴۶.۱ درصد افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت: مجموع پیشرفت زیرسازی راه‌آهن چابهار_ زاهدان به ۹۵ درصد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترانزیت حدود ۱۱ میلیون تن کالا از مرزهای زمینی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه گفت:طی هفته‌های اخیر با توقف صادرات و تولید انبوه، کمبودی در عرضه گل روز مادر نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور گفت: بنابر آمار اعلامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ۷۰ درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است